הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק אהבה תנצח, המלצה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/06/2013 16:12

dany
dany
שמתם לב עד כמה "קשה" לבחור מסלול של אהבה עצמית על מנת להצליח ולנצח.

כאילו מסלול של שנאה והלקאה הוא כל כך ברור ומובן.
משהו בדנא שלנו ממש לא ברור...........
לא שמעתי את התכנית של אלון גל, אך אני בהחלט מסכימה עם מה שנכתב כאן. אך זו דרך של לימוד יום יומי, לשנות את הדיסקט במוח.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 15:54

חיוך מהלב
חיוך מהלב
זה כל כך נכון אשירה היקרה, רק אהבה עצמית (דיברנו על כך), מחשבה שאנו חשובות לעצמנו וכשאנו עושים טוב לעצמנו אז גם הסביבה מתוגמלת. לכן, אני דוגלת בכך, והמלחמה באמת אין בה טעם רק גישה קצת אחרת שבאה ממקום של אהבה עושה את העבודה, כולל תירגול כל הדברים שחשובים לנו לשמירה על משקלנו ובדרך גם על מצב הרוח הטוב שלנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 15:40

רבקה
רבקה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 10:20

קרולין
קרולין
אשירהההההה יקירתי
ריגשת אותי מאדדדד כי אני באופן אישי מאדדדדד מאמינה שאהבה עושה פלאים אהבה וקבלה עצמית והן אהבת וקבלת הזולתתתתת
כמה נכון כמה חשוב לתרגלללללל וכן רק אהבה
ת נ צ ח הכלללללsmile
שיהיה לך ולכולנו יום מלאאאאאאאאאא אהבה עצמית
אוהבתתתתתת המוןןןןןןן
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 10:07

דרך המלך
דרך המלך
אמת לאהוב את עצמנו ולבחור בדרך הטובה ביותר לעצמנו ולהצליח
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 08:04

נינוש
נינוש
שמעתי וגם שמעתי !!!!!
יום טוב .
0 קישור קבוע (Permalink)
04/06/2013 07:15

אשירה
אשירה
בוקר טוב פורום יקר,
נוהגת אני להאזין לתכניתו של אלון גל ברדיו בשישי בבוקר ב - 103FM העולה גם לאינטרנט.
בתכנית האחרונה עלתה אישה עם בעיית עודף משקל וסיפרה על המלחמה הנצחית ועל הייאוש מהמצב והכניעה.
הוא הסביר לה כל כך יפה עד כמה חסר סיכוי הוא המסלול בו היא הולכת והציע לה להפסיק להילחם או להיכנע ולבחור באהבה.
בכל רגע נתון לאהוב את עצמך ולהגיד לעצמך: אני מספיק אוהבת את עצמי כדי לבחור לעשות כך וכך או לא לעשות זה וזה.
ניסיתי אתמול וזה עבד. כמובן שגם זה דורש תירגול והתמדה אבל הרעיון בכללותו מאוד מצא חן בעיני ורציתי לשתף אתכם.
אני ממליצה לכל מי שמעוניין להאזין באינטרנט לשיחה הזאת כי הוא הסביר זאת כל כך יפה בדרכו המיוחדת.
אנחנו, השמנמודים, בדרך כלל לא מצטיינים באהבה עצמית וזהו נראה לי תרגיל שיש לו סיכוי לשנות ולהפנים גישה חדשה.
באהבה ובהצלחה רבה לכולנו,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק אהבה תנצח, המלצה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!