05/06/2013 15:59
 dany Posts: 19819
|
ובכל זאת צריך להודות לרפואה שהגיעה עד הלום ויש לה את היכולת לעזור לכל מי שזקוק. הרבה יותר גרוע הוא שלאדם אין אפשרות לקבל כלל עזרה .
דרך המלך כתב:
תודה יקירתי בהחלט התחייבנו יחד ונצליח.. וכן הכדורים מתקנים ובו זמנית הורסים חלק אחר... אילולא יכולתי בלעדיהם הרבה דברים היו טובים יותר... אבל אין בריאה אלא להסתכל על חצי הכוס המלאה.. להרכיב משקפים ורודים ולחייך ... יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 08:37
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה יקירתי בהחלט התחייבנו יחד ונצליח.. וכן הכדורים מתקנים ובו זמנית הורסים חלק אחר... אילולא יכולתי בלעדיהם הרבה דברים היו טובים יותר... אבל אין בריאה אלא להסתכל על חצי הכוס המלאה.. להרכיב משקפים ורודים ולחייך ... יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 07:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי יהיה בסדר. לחשוב מחשבות חיוביות , להרגיע את עצמך זה הכי חשוב. מצד אחד הכדורים האלה מצילים אותך ומצד שני מייאשים ברמות מי כמוני מבינה אותך. אבל אין ברירה אלא לקחת אותם ולהתאמץ שבעתיים. רק שניהיה בריאים זה הכי חשוב. היה לנו הסכם ואנחנו נעמוד בו כמו גדולות! נשיקות ויום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 20:39
|
תודה רבקוש )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 16:36
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי בראש וראשונה הבריאות וכמו שהסמויה כתבה גם עודף משקל מזיק לבריאות כך שאני מאחלת לך את כל הטוב ובריאות מלאה ורק בשורות טובות בבדיקה ומבטיחה לך שזה לא כל כך נורא כמו שחושבים ואת יקירה המשיכי בחוקי הבית שלנו שיעשו רק טוב גם לנשמה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 10:09
|
תודה רבה לכולכם.. בואו נאמר שגם אתמול לא הצלחתי להרדם טוב והמחשבות עפו מנושא לנושא מחשבה רדפה מחשבה.. קמתי בבוקר הילדים הלכו למסגרות ואני באנרגיה חדשה. מחוזקת יותר ומקווה לעבור את היום עד הסוף באנרגיה טובה ... שנתבשר בשורות טובות אמן! יום נפלא סיגך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 08:48
 הסמויה Posts: 2467
|
קודם כל תדאגי לבריאות שלך אבל ידוע גם שעודף משקל לא מוסיף בריאות ולכן אולי ביחד גם לדאוג לירידה במשקל ואתמול התחייבנו ועלינו על דרך המלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 22:24
 מטפס הרים Posts: 1533
|
דרך המלך יקרה. אני מאחל לך בריאות טובה ראשית כל ומעל הכל. אכן הבריאות היא המיצרך החשוב ביותר בסל הקניות של חיינו. אני ניפגש עם אנשים שגרים בארמונות ענקיים עמוסי זהב, שיש להם מליארדים של דולרים, אוספי אומנות, אוצרות, נכסים- ובן בעצמם אומרים לי- מה שווה כל העושר החומרי הזה אם הבריאות רופפת? ומה שווה החומר אם הנפש והגוף סובלים מכאובים. תהיי בריאה וחזקה ואופטימית. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 20:37
 נינוש Posts: 1442
|
סיגל יקרה, אנחנו אנושיים , אל תשכחי , עליות וירידות ובעיקר עליות במשקל וירידה במצב רוח , כולנו בסירה אחת כפי שכתבו לך תנסי לצוף , אין ברירה . חייבים אחרת לאן אנו נגיע ... מאחלת לך לעבור את התקופה הזאת במהירות ובקלות יחסית . בהצלחה מתוקה.!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 20:23
 adish Posts: 342
|
לצוף תצופי בתקופה הזו הקשה אבל אל תכנעיי ואל תהרסי את כל מה שבנית בגלל קצת לחץ- לא שווה בכלל! והכי חשוב בהצלחה בבדיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 18:42
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יפה שלי, החיים מזמנים לנו מ ה כ ל... שיהיו רק שמחות ובשורות טובות בבדיקות ובריאותתתתתת שלמה לכולכם מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט משפט מנצח ושווה תירגוללללללללל תהני בערב מכל רגעעעע נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 17:32
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה בדיקות. ותחשבי על סיגל כמבוגר אחראי גם כלפי עצמך. בילוי נעים באירוע. ומאחלת לך לעבור את הבדיקה בקלות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 17:13
 נחושה Posts: 6982
|
אז ככה. תנשמי תנשפי ושוב ועוד פעם אחרונה ודי. תאמיני לי שאני בחודש האחרון תפרתי לילות חצי לבנים והגעתי למצב של אפתיה ואדישות. ואס בשבת ישנתי טוב והחלטתי שאני לא מפקירה את גופי ונפשי בשביל אף אחד ויהי מה. אתמול לבשתי בגדים לאירוע סתם ביום חול במיוחד בשביל מירוש. עליתי שניים רק מאכילה רגשית של גלידות ושאר אויבים וזהו נגמר. אחרי ההרצאה של אתמול בא לי מאוד לשנות בא לי להגיע לאירועים דיש לי בשלושת השבועות הבאים נחושה ובלי טיירים. תאכלי ביצה קשה וצצאי לארוע בכיף ברוגע בלי באסה ובלי חסה. בשקט וברגיעה והעיקר תסיימי את הערב בלי פחמימות מחמש ותהיי מנצחת. אוהבת ומחבקת ובהצלחה בכל הבדיקות edited by נחושה on 6/3/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2013 17:03
|
אני כאן ואני לא כאן.. עייפה עצבנית חרדה... שמחה ... הכל ביחד.. סוף שנה בפתח ומסיבות ואירועים ואין זמן ומבחנים אחרןנים ובגרויות ואני מרגישה עומססס ... בדיקות שלי עם ערכים גבוהיים ושבוע הבא אעבור קלונסקופיה ואני בלחץ כבר תקופה מהבדיקה הזאת.. מהלפני הבדיקה..הבדיקה עצמה. התוצאות... אמא שלי צריכה לעבור בדיקה מסויימת שמשפיעה עליי כל היום וכל הלילה... כן כל אחד והחבילה שלו ולכל אחד החבילה שלו היא הכי קשה והכי גרועה ... ואיפה הדיאטה בין כל הבלגן??באמת איפה??? ובין כל הקושי והחרדה יש מלא אירועים חתונות/בר מצווה ועוד... ואז צבעי טמבור ולדרך... ומה עם השינה??השינה לא טובה.. לא ישנה טוב בכלל. המחשבןת נודדות ודווקא בלילה ששקט וכולם רדומים ואני עם עצמי ולא מצליחה להרדם... ומעל הכל חייבת להיות אמא ולהיות המבוגר האחראי בבית ולשמש יתד טובה ובטחון ואני לא שם... ולהיות בסביבה שכולם רזים לידי ואוכלים הכל בלי לחשוב מה יהיה ביום שני זה מרגיז ומעצבן ואז באותו רגע בא לי לקחת את כל סוגי הכדורים שאני לוקחת ולזרוק לפחחח מ כי נמאס לי מהם.. נמאס לי מאד!!!
בקיצר שפכתי קצת יותר מידי על עצמי ... ובלי קשר עליתי חצי קילו!!!וזה בגלל שאכלתי בגלל שאכלתי רגשית.. אז תגידו בקטנה חצי.. זה יירד אבל זה ביאוס ברמןת!!! מתכוננת לארוע הערב שיהיה לכולם ערב טוב ונעים ובאמת רק בריאות כלום לא שווה אם אנחנו לא בקו הבריאות.. נשיקןת סיגל ב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|