הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "מה למדת בגן היום ילד חמוד שלי ,!!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/06/2013 22:34

מטפס הרים
מטפס הרים
הייתי הגבר ההוא עם החומוס והפול ואולי גם עם ציפס ושתי הפיתות... והייתי אחד מאותם שני גברים בעלי מידה וביקורת ושליטה. הייתי כאן והייתי שם. מכיר את זה כל כך מקרוב. פוסט מרשים רשמת לנו חיוך. יכולתי לראות לא רק את המסעדה ולא רק את האנשים , ממש ראיתי את השעוונית שעל השולחנות.. וראיתי את עצמי במצבי קיצון. רק לפני שבוע ניכנסתי , לבדי. בצהריים, למסעדה מזרחית בסגנון הכל כלול: ים סלטים שמתמלאים כל הזמן ולאפות וכו.. ואכלתי את עצמי לדעת והלכתי בחמסין לרכב שלי ממש נפוח כמו בלון... כמה עדיף להיות בעל בקרה ושליטה...
edited by מטפס הרים on 6/3/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 20:20

adish
adish
גם אני הרבה פעמים מסתכלת מה ואיך כל אחד אוכל
זה עוזר כל כך גם לי לשלוט במה שאני אוכלת וגם באיך
זה ממש נהדר לעשות את זה מידיי פעם
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 17:34

dany
dany
חיוך יקרה
ההתבוננות שלך כל כך חדה ומעניינת. שהרי לרוב אנחנו שקועים בצלחות שלנו..........wink
ובאמת נאמר מכל מלמדי השכלתי. ומה טוב יותר מאשר ללמוד הרגלים טובים ונכונים.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 17:05

נחושה
נחושה
חיוך יקרה אפשר ללמוד בכל מקום ומכל אחד. וטוב שאצ משתפת אותנו בתובנותייך בפורום. בהצלחה בהמשך השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 16:42

קרולין
קרולין
מצטרפת לכל מילה שלך יקירהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 13:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה
תודה רבה על הפוסט החשוב שלך....
אכן מודעות ותירגול...ומודל חיקוי חיובי,
זה הסוד הגדול של ההצלחה....
שבוע נפלא לך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/06/2013 11:48

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אתם כבר יודעים שאני למדה כל יום משהו. אמש אכלתי ארוחה קלה לפני טיפול שיניים בחוץ. ישבתי במסעדה קטנה ופשוטה. מולי ישב גבר שהזמין פול חומוס וטחינה. הבטן שלו היתה תחובה בשולחן. 2 פיתות לידו והוא טחן את האוכל - בחמש דקות או פחות אכל את כל המנה הגדולה ו"לא נודע כי בא אל קירבו"... אני ישבתי לי לפחות 20 דקות עם הצלחת שלי והפסקתי מידי פעם במכוון. כי השליטה באה דרך חשיבה ותירגול נכון?
ואז ראיתי אותם. 2 גברים בגיל העמידה ישבו אחד מול רעהו. הם היו במשקל סביר. צלחתם היתה מלאה בחזה עוף ולידו אורז וסלט. ישבו שני הגברים האלה. כל פעם שלקחו את המזלג והסכין אכלו בנחת לאט לאט אולי אפילו ספרו את הביסים??. משך 15 דקות לאט לאט, ובאמצע החליפו דעות צחקו אחד אל השני. רואים שהם אוכלים בצורה מבוקרת. התמונה היתה מול עיני, הגבר הנ"ל מול אותם גברים והצורה שבה אכלו. חשבתי לעצמי איזה כיף להם, הם במודעות אולי אפילו לא שמו לב. אבל כנראה שהביאו מהבית הרגלים נכונים? או שפיתוח הרגלים כאלה? בקיצור כל יום אני לומדת משהו חדש ומרבה להפנים את המסרים החיוביים והנכונים לי... ומה יותר נכון ממראה עיניים זה מול זה !!! יום של כיף ושליטה לכולכם באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "מה למדת בגן היום ילד חמוד שלי ,!!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!