01/06/2013 00:10
 קרולין Posts: 6651
|
יפתי  ברכות על הירידה הנפלאה   איזה אושרררררררררררררררררררררררררר   תמשיכי להתמיד ולהצליח   לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 15:00
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד על הירידה כל הצלחה מגיעה משינוי קטנטן שיש בו המון נוי בהצלחה בהמשך את בדרך הנכונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 14:59
 רבקה Posts: 8411
|
הידד וברכות ליורדות כל הכבוד המשכנה לראות תוצאות משמחות♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 14:12
 1103 Posts: 5022
|
קרנושה יפתי את אלופההההההההההה שאפו ענק על קילו וחצי ירידה שבת נפלאה מוארת ויפה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 11:16
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יפה וחכמה, שינויים קטנים מצטרפים לשינוי גדול, המודעות היא אם ההצלחה ולך יש הרבה ממנה, באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 20:16
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני איתך בכל מילה קרנושה היקרה. גם אני חגגתי 1.5 מינוס השבוע וזה בהחלט חגיגה עבורי. אבל, אני גם עכשיו מתאמצת ומחר יש טיול שהוא לא כ"כ נוח לשמור. בלי ספק אני אעשה את הכל כדי שגם השבוע אראה ירידה וכמו שמירי אמרה יותר נוח בבגדים ובלב... וממש מרגישה את הקלילות שאחרי הירידה. אבל עבדתי קשה על כמויות וגם על צורת האכילה ועוד... בקיצור כשמתאמצים יש תוצאות המשיכי כך ורק הצלחה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 18:52
 קרנושה Posts: 3420
|
כל מה שצריך זה להיות קשוב. זה הכל. השבוע ירדתי קילו וחצי שעלו שבוע שעבר. וזו תקופה שאינה נוחה משום בחינה וההשלכה היא לאכילה רגשית, לא כמותית כמו דברים שאני בדר"כ לא אוכלת ולא מעיזה, חג שבועות היה מבחינתי התרסקות והוא תמיד קשה לי. הבשורה המשמחת באמת היא שמה שעולה מהר, גם יורד מהר.
והנה, אני מגיעה למקום שלא ציפיתי וזה כמו כאפה מצלצלת. ואז התחלתי להקשיב לעצמי ולהבין ולרשום מה קורה לי..איפה הנפילות ולמה. והתחלתי בשני צעדים קטנים מאד-האחד, התחלתי לשתות מים כמו גמל, אני מוצאת את עצמי גם בלילה קמה מתוך שינה לפיפי, כי אני שותה המון מים, יש לי את הבקבוק היפה של מירי שמעודד אותי לשתות ואני הולכת איתו לכל מקום!!!
הדבר הנוסף-סופי שבוע. בזמן האחרון הפכו לקצת יותר. והקצת יותר זו המפלה שלי, כנראה. אז שמתי דגש גדול הסופ"ש והחלטתי לווסת ולהיות יותר מודעת. להקשיב לגוף ולא להגזים. והנה, הדברים קורים תוך מסגרת. תוך כדי תהליך.
זה מחזיר אותי לאחת ההרצאות שמירי דיברה איתנו על לעשות שינויים קטנים, כי כל דבר שהוא סטייה מההרגלים, מסתבר, זורק אותנו למקומות טובים יותר. נכון גם בחיים עצמם ולא רק בצורת האכילה..
והנה אנחנו לפני סופשבוע ואני שוב עם החלטה על הצלחה לשבוע הבא בשקילה. אני רוצה מאד מאד מאד עוד ירידה
סופ"ש נפלא פורום יקר♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|