הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום שלישי תמיד בתודעה יום נפלא אבל !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/05/2013 10:36

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה יקירה כמה את נדיבה וטובת לב. תבורכי

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2013 23:16

אשירה
אשירה
חנה יקרה,
ראשית שאפו ענק על הירידה היפה. ושאפו עוד יותר גדול על כך שלא נפלת לאוכל הערב אלא פינקת את עצמך בחולצות חדשות ויפות.
כולי תפילה ותקווה שזו תהיה באמת אזעקת שווא ושהכל יצא תקין. גופנו מגדל כל מיני דברים ובדרך כלל אלה דברים לא מזיקים.
אבל אנחנו חיים בתקופה של מודעות ושל רפואה מונעת ולכן עלינו לעבור מידי פעם מצבים של חרדות ופחדים עד שמגיעות תוצאות הבדיקות.
שתהיינה רק בשורות טובות והמון בריאות,
באהבה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2013 21:54

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברי היקרים לפורום. אז זהו שיום ג' הוא יום מבורך אצלי תמיד וכך אני רואה אותו. אבל היום התקלקל לי היום ואני תקווה שזו רק אזעקת שוא. כשעליתי על המשקל הערב הראה 1.5 פחות והוכחתי לעצמי שכשאני מתאמצת ובאמת מקפידה יש תוצאות תודה לאל. אבל, כידוע כל אישה צריכה אחת לשנתיים ממוגרפיה ואולטרה סאונד. גם אצלי תודה לאל עד היום שגרתי ולא יותר מכך. אבל לפני שנה משום מה הלכתי למכון פרטי שלא דרך קופת חולים ונבדקתי הכל היה בסדר. מנהלת המכון רופאה כרורגית ידועה בדיוק שלה, אמרה לי בצורה חד משמעית שהיא ממליצה לי לבוא כל שנה. ממליצה לכל אישה לבוא כל שנה. אבל אני שעברתי לפני שנתיים טראומה כי היה לי גידול בבלוטת התריס, ואחרי כן עברתי הרבה בדיקות עם קרינה תודה לאל הבראתי לחלוטין אבל המון מעקבים וכו'... חשבתי לעצמי טוב לא רוצה קרינת ממוגרפיה כל שנה אבל רק כדי להיות בטוחה לא יודעת למה, אלך לעשות אולטרה סאונד. כשהגעתי עדיין היא היתה בדעה מוצקה שעלי לעשות הכל. כמובן גם ממוגרפיה. בכל אופן עשתה לי אולטרה סאונד ולפתע גילתה משהו חשוד. רק לפני חודשיים נבדקתי שגרתית והכל היה תקין כרגיל, אין שום דבר במשפחה או בכלל שצריך מידי שנה אבל עשיתי. בקיצור כשלקחה דגימה ולא יצא נוזל הבינה שצריך לעשות ביופסיה. לפתע יצאו כל השדים והחרדות מהבקבוק ובכיתי בהסטריה. היא לא הבינה מדוע אני כל כך נסערת. הסיכוי שמשהו לא תקין הוא אחוז אחד מתוך מאה. אבל אתם מבינים שכל הטראומה חזרה אלי והחרדות הגדולות שליוו אותי חודשים רבים ב-2011. מה אומר ומה אגיד, עכשיו לא הלכתי לטרוף אוכל כדרך שאני נהגתי בה רוב חיי. במקום זה קניתי לעצמי 3 חולצות יפות והלכתי להרצאה של מיר שהיתה טובה. משתדלת מאד לשמור על שפיות בכל המובנים ולקוות לטוב בע"ה. רק רציתי לחלוק עימכם... כנראה שיש דעות שונות בעניין כמה לבדוק ואם צריך באמת כל שנה כדרך של הרגל גם אצל מי שהכל תמיד תקין....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום שלישי תמיד בתודעה יום נפלא אבל !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!