31/05/2013 14:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירוש חמודה בריאות לבעלך.. אכן ממחלקה כזו רק לומדים וגם אצל מירי אז יש לך נק חולשה ואת מזהה אותם אז צרי לך הזדמנויות לפעיליות אחרות בשעות קשות וכך תמנעי כמה שיותר נפילותתהיי חזקה ויחד עם פרופורציה על למידה על החיים עם מירי ובכלל השמיים הם הגבול תאמיני שתצליחו עם בעלך תמשיכו להשתדל כמו אצל מירי לא חוג אלא אורח חיים לאט לאט ובסבלנות ובעה יהיה בסדר בהצלחה ובריאות שלמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 11:09
 אשירה Posts: 4292
|
חברות יקרות, אני מודה לכולכן מעומק ליבי על ההבנה והתמיכה. אני בהחלט מנסה לקחת את המצב ואת התקופה הזאת לכיוונים חיוביים כמיטב יכולתי ובשטח הדיאטה זה הכי בא לידי ביטוי. אני חייבת עכשיו להיות הרבה יותר בתנועה ולכן עודף המשקל מכביד ביותר והבעיה שלי נעשית הרבה יותר מוחשית. השבוע היה לי באמת לא קל בגלל האורחים והאירוחים וכל מה שנכנס הבייתה בעיקבותיהם, אבל חזרתי למסלול ומקווה להמשיך בירידה שהחלה טיפין טיפין לאחרונה. אני נמצאת עם בעלי פעמיים בשבוע באשפוז יום ביחידה לאי ספיקת לב. אני מספרת לכם זאת כי אני לוקחת משם הרבה מאוד תובנות ובמיוחד אזהרות על כל מה שעלול לקרה לכל אחד מאיתנו, אף אחד אינו חסין, לא הגיל, לא המין, לא הצבע ולא המצב המשפחתי, אף אחד מאלה לא נותן לנו חסינות ממחלות. רואים שם דברים איומים ושומעים דברים עוד יותר איומים. חלק גדול מהמטופלים הם אנשים שמחכים להשתלות לב ונמצאים שם כבר שנים בהמתנה והטיפול שהם מקבלים מחזיק אותם בחיים. לצערי יש מקרי פטירה ולמרות שאנו שם זמן קצר יחסית כבר נפרדנו משניים. ישנן מחלות שהן לא בשליטתנו אבל כל מה שכן בידנו וכן בשליטתנו חובה חובה חובה עלינו לשמור ולנצור ולא לחבל בבריאותנו ובכל הדברים שזכינו להם. ה"מצחיק והעצוב" הוא שגם שם דבר ראשון שבאים עומדים בתור להישקל. בפעם הראשונה שבאתי ישר היתה לי הרגשה שבאנו לחוג דיאטה, אבל זה לא. אני מאחלת לכולכם בריאות שלמה ודיאטה זה קודם כל בריאות ואחר כך כל המתנות שנילוות לכך. אוהבת את כולכן,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 18:38
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירה,
אני שולחת לך חיבוק חזק וגדול. כוחות והמון אהבה... לא קל להיות במצב הזה ואני מאחלת בריאות והחלמה ושיפור ושלווה. תמשיכי לקחת אנרגיות ממה שתורם לך ותשמרי על עצמך. אל תשכחי שייש דבר מאד מאד פשוט שיכול להרגיע ולהשביע-מים. את חזקה ואת תשרדי את התקופה הזו כמו גדולה!
נשיבוקים♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 14:42
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אשירה היקרה מפז, את התומכת את העוזרת, את העוגן של בעלך וכולכם עוזרים מהלב. בטוחני שבין העליות והמורדות העליות תהיינה יותר דומיננטיות. הכי חשוב אופטימיות ואמונה שהדברים יסתדרו איך שהוא. מה שבטוח הוא שאכילה לא שפויה אינה משפרת כלום במצב הבריאותי של בעלך וגם בדרך גורמת לך נזק... ואז הדברים לא נעשים פשוטים. אני יודעת עד כמה קשה וכאילו "לא איכפת" שאוכלים במצב רגשי לא מאוזן ... הבעייה היא שאז יש להצטער גם על האכילה המופרזת וגם על תוצאותיה. הייתי במקומות האלה רוב ימי חיי ונשבעתי שלא יקרה יותר, כי אני כן רוצה להרגיש טוב בתוך הבגדים שלי להרגיש טוב בנשמה שלי ולדעת שאני יכולה בעזרת שריר כוח הרצון שאותו אני מאמנת על בסיס יום יומי. בניגוד ל"עלי והצליחי" אני אומרת רדי ותצליחי. מקווה שתיצילחי את השעות הפחות טובות ... באהבה רבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 07:30
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה צר לי מאד על מצבו של בעלך. מקווה שתשמעו בשורות טובות. ואת המשיכי להיות אופטימית בתקווה שהרכבת תוביל רק למקומות טובים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2013 14:46
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה אישה יקרה צר לי לקרוא את המתרחש במצב בריאותו של בעלך. מאוד מקווה שהמצב ישתפר ויחזור לאיתנו וכמו שנחושתינו כתבה איזה מזל שיש לו אישה יקרה שנמצאת לצידו. אשירה יקרה אני חושבת שאת צריכה להפריד את האכילה הרגשית עם מצב בריאות בעלך ולקחת גם את עצמך ברגעים הקשים ולספור עד 10 לפני שאת מקלקלת הצלחה אני יודעת שלא קל ליישם אך צריך לנסות שוב ושוב וכשהתוצאה תהיה טובה גם ההרגשה תהיה בהתאם חיבוק ענק ושליחת ברכת בריאות לבעלך היקר ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2013 11:34
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה כתב:
נחושה יקרה, גם אני לא נסעתי אף פעם ברכבת הרים והשתמשתי בזה כדימוי. מה שכתבת על מטפס הרים ועל הדרך צעד צעד לפיסגה הוא נכון בכל מה שנוגע לענייננו המשותף והוא הדיאטה והתהליך. לצערי אני התכוונתי למצבו של בעלי ולמחלתו. לאחר צינתור להחלפת מסתם שלא הצליח הוא נמצא בכשל לבבי ובאי ספיקת לב קשה. כל מה שאנחנו עושים ומשתדלים לא תמיד מביא לשיפור המצב ובטח לא לתיקונו כי המצב הוא כנראה בלתי הפיך ולי מאוד קשה להשלים עם זה. אני נאחזת בכל מה שרק ניתן כדי לגרום לשיפור ורוצה להאמין שאכן מצבו ישתפר. גם כשהוא מרגיש יחסית טוב הוא מוגבל מאוד וכשהוא מרגיש רע ונכנס לקוצר נשימה המצב ממש רע. תחילה היינו מגיעים הרבה למיון אבל כעת אנו רואים שאת מה שהם עושים אנחנו לרוב יכולים לעשות גם בבית אז משתדלים אבל זה לא קל. יום טוב. יקירה שלי אני מצטערת מאוד לשמוע...אני מתפללת למענכם שתימצא הקלה או אבחנה טובה יותר ובכל מקרה יש לו מזל שיש לו אשה מסורה ותומכת פיזית ונפשית שחזקה גם בשבילו ואופטימית ולו במעט. לגבי האוכל והתהליך מי כמוני יודעת שאכילה רגשית רק מכלה את האנרגיות שעוד נותרו בנו ואמורות להיות מופנות לעזרה לאחר ולעצמינו ולא להלקאה עצמית או פשוט להיות כבדים ומסוממים לאחר מתקפת זלילת מתוק או פחממות כולל פירות יתר על המידה. מאחלת לכם בשורות טובות ושולחת חיבוק גדול של אהבה והמון אנרגיות טובות להחלמה
נחושה כתב: אשירה כתב: מה שטוב ברכבת הרים זה שאתה גם למעלה. היום התחיל ממש טוב מכל הבחינות אבל מהצהריים הכל התהפך והיה מאוד לא קל, רק בשעות הערב נרגעו הרוחות. וכשהרוחות נרגעות ואני נשארת לבד עם עצמי אלה השעות הכי מסוכנות, שעות הפיצוי והנחמה, וחבל, כי לאחרונה כבר התחלתי לראות תוצאות טובות על המאזניים ובאמת חבל מאוד שאקלקל. אז כעת הרכבת עולה שוב וכולי תקווה שמחר יהיה יום שכולו טוב מתחילתו ועד סופו. לילה טוב, בוקר טוב אשירוש, אני אישית מעולם לא עליתי על רכבת הרים כי איבוד השליטה הוא במיידי בדיוק כמו האקסטזה דקה לפני... הכי טוב זה להיות בדרך למעלה צעד צעד כמו מטפס הרים ואז כשתגיעי לפסגה או בדרכך לשם תוכלי לעצור לנשום עמוק להנות מהנוף להתרגש ולהמשיך! בהצלחה יקירה סומכת עלייך במאה אחוז 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2013 09:45
|
נחושה יקרה, גם אני לא נסעתי אף פעם ברכבת הרים והשתמשתי בזה כדימוי. מה שכתבת על מטפס הרים ועל הדרך צעד צעד לפיסגה הוא נכון בכל מה שנוגע לענייננו המשותף והוא הדיאטה והתהליך. לצערי אני התכוונתי למצבו של בעלי ולמחלתו. לאחר צינתור להחלפת מסתם שלא הצליח הוא נמצא בכשל לבבי ובאי ספיקת לב קשה. כל מה שאנחנו עושים ומשתדלים לא תמיד מביא לשיפור המצב ובטח לא לתיקונו כי המצב הוא כנראה בלתי הפיך ולי מאוד קשה להשלים עם זה. אני נאחזת בכל מה שרק ניתן כדי לגרום לשיפור ורוצה להאמין שאכן מצבו ישתפר. גם כשהוא מרגיש יחסית טוב הוא מוגבל מאוד וכשהוא מרגיש רע ונכנס לקוצר נשימה המצב ממש רע. תחילה היינו מגיעים הרבה למיון אבל כעת אנו רואים שאת מה שהם עושים אנחנו לרוב יכולים לעשות גם בבית אז משתדלים אבל זה לא קל. יום טוב. נחושה כתב:
אשירה כתב: מה שטוב ברכבת הרים זה שאתה גם למעלה. היום התחיל ממש טוב מכל הבחינות אבל מהצהריים הכל התהפך והיה מאוד לא קל, רק בשעות הערב נרגעו הרוחות. וכשהרוחות נרגעות ואני נשארת לבד עם עצמי אלה השעות הכי מסוכנות, שעות הפיצוי והנחמה, וחבל, כי לאחרונה כבר התחלתי לראות תוצאות טובות על המאזניים ובאמת חבל מאוד שאקלקל. אז כעת הרכבת עולה שוב וכולי תקווה שמחר יהיה יום שכולו טוב מתחילתו ועד סופו. לילה טוב, בוקר טוב אשירוש, אני אישית מעולם לא עליתי על רכבת הרים כי איבוד השליטה הוא במיידי בדיוק כמו האקסטזה דקה לפני... הכי טוב זה להיות בדרך למעלה צעד צעד כמו מטפס הרים ואז כשתגיעי לפסגה או בדרכך לשם תוכלי לעצור לנשום עמוק להנות מהנוף להתרגש ולהמשיך! בהצלחה יקירה סומכת עלייך במאה אחוז 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2013 08:25
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה כתב:
מה שטוב ברכבת הרים זה שאתה גם למעלה. היום התחיל ממש טוב מכל הבחינות אבל מהצהריים הכל התהפך והיה מאוד לא קל, רק בשעות הערב נרגעו הרוחות. וכשהרוחות נרגעות ואני נשארת לבד עם עצמי אלה השעות הכי מסוכנות, שעות הפיצוי והנחמה, וחבל, כי לאחרונה כבר התחלתי לראות תוצאות טובות על המאזניים ובאמת חבל מאוד שאקלקל. אז כעת הרכבת עולה שוב וכולי תקווה שמחר יהיה יום שכולו טוב מתחילתו ועד סופו. לילה טוב, בוקר טוב אשירוש, אני אישית מעולם לא עליתי על רכבת הרים כי איבוד השליטה הוא במיידי בדיוק כמו האקסטזה דקה לפני... הכי טוב זה להיות בדרך למעלה צעד צעד כמו מטפס הרים ואז כשתגיעי לפסגה או בדרכך לשם תוכלי לעצור לנשום עמוק להנות מהנוף להתרגש ולהמשיך! בהצלחה יקירה סומכת עלייך במאה אחוז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2013 02:27
|
מה שטוב ברכבת הרים זה שאתה גם למעלה. היום התחיל ממש טוב מכל הבחינות אבל מהצהריים הכל התהפך והיה מאוד לא קל, רק בשעות הערב נרגעו הרוחות. וכשהרוחות נרגעות ואני נשארת לבד עם עצמי אלה השעות הכי מסוכנות, שעות הפיצוי והנחמה, וחבל, כי לאחרונה כבר התחלתי לראות תוצאות טובות על המאזניים ובאמת חבל מאוד שאקלקל. אז כעת הרכבת עולה שוב וכולי תקווה שמחר יהיה יום שכולו טוב מתחילתו ועד סופו. לילה טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|