28/05/2013 15:06
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקרה אני מקווה שמצב האויבים יצטמצם בביתך ואם כבר הזכרת את הרגל הקרושה אני נמנית בין אוהביה זה היה חלק בלתי נפרד ממטבחה של אימי ואני אפילו זוכרת שכאשר בעלי שהיה אז חברי והזמינו אותו לארוחה עד היום אנחנו צוחקים לא ידע כיצד לברוח מהדבר "הנורא" חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2013 23:10
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקירתי, ת ו ד ה ר ב ה לך  
אני שמחה להיות חלק מהפורום הנפלא הזה! אני תומכת ונמתכת הכל כאן ה ד ד י  תמיד תמיד כאן בשבילך עם כל נתינתי   קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2013 08:46
 אשירה Posts: 4292
|
תודה לך קרולין יקרה, את מהווה דוגמא ומופת לכולנו שאפשר גם אחרת, שיהיה לך שבוע נפלא וקל. קרולין כתב:
אשירוש יקירתי, אכן זאת חתונה קתוליתתתת וזה לכל החייםםםםםםם וכשרוצים לרזותתתתתת חייבים לשמור על עצמנו מפני הפיתויים בבית גם ככה זה לא קללללל אז לפחות בבית שיהיה לנו הכי קל שאפשר. בכל מקרה, הכי חשוב זה להרים ראש, לא לוותר לשומן האכזרי ולהמשיך ב ת ה ל י ך.... שיהיה לך שבוע טוב מבורך ומוצלח כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך נשיבוקים קרולין
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2013 00:31
 קרולין Posts: 6651
|
אשירוש יקירתי, אכן זאת חתונה קתוליתתתת וזה לכל החייםםםםםםם וכשרוצים לרזותתתתתת חייבים לשמור על עצמנו מפני הפיתויים בבית גם ככה זה לא קללללל אז לפחות בבית שיהיה לנו הכי קל שאפשר. בכל מקרה, הכי חשוב זה להרים ראש, לא לוותר לשומן האכזרי ולהמשיך ב ת ה ל י ך.... שיהיה לך שבוע טוב מבורך ומוצלח כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2013 00:06
|
תודה לכן, חיוך מהלב ונחושה, סיכום הנזקים, ארוחת צהריים טעימה ושפויה אבל הכמויות חרגו בהחלט מהמותר, והקינוח היה מאוד מפתה ולאחר התלבטות קשה החלטתי שלא טוב שאצא משם עם הרגשת חסך כי בבית מחכים המחבלים ועלול להיות פיצוץ . ובערב, בבית לבד, רגל קרושה, כן זה המאכל הרועד הזה שרוב האנשים לא מבינים איך אפשר לאכול אותו, מלבד אלה שגדלו בבית פולני טיפוסי ופשוט מתים על זה. מקווה שזאת תהיה סוף ההילולה למרות זאת שיש עדיין כל מיני דברים במקרר שליתר ביטחון עוד לא בדקתי אותם. אוהבת אתכם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2013 14:35
 נחושה Posts: 6982
|
אשירוש זה כמו להלין מחבלים ולחכות לפיצוץ... מקווה שאת כבר גרשת אותם והשלום יחזור לביתכם והגבולות יהיו שקטים ובטוחים. נשיקותתתתת והרבה בריאות. נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2013 13:33
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקירתי, רק לקרוא את כל מה שיש במעונך גורם לי כבר להזיל ריר. אפילו מרגישה שעליתי 1 קג רק מקריאת כל התיאור. העיקר שיש לכם שמחות ותהיינה עוד בע"ה. אני בטוחה שאת הרי בחתונה קתולית כמוני גם, ולכן אין לנו דרך להפר את הברית שכרתנו עם בריאות ועם משקל ואורח חיים בריא. לכן, אפשר להיות בארוחה חגיגית לקחת צלחת פעם אחת, להזיז את הכסא כשמגיעים הקינוחים ולקנח בתה צמחים. גם לי היה קשה ביום ה' בערב אבל פשוט התעלמתי משולחן הכיבודים שתיתי רק דייאט ספרייט כדי שיהיה לי מתוק וישבתי עד סוף ההצגה שוב שתיתי ואז הלכנו. הרגשתי ממש טוב שלא נגעתי בכל מיני מאכלים שאיני יכולה להסתפק באחד או טעימה מהם. לא רוצה אפילו לספר לך מה היה שם על השולחן... העיקר שלא הגיע לפי... ובנימה אופטימית ובטחון שאת ממש חזקה מול המאכלים האלה אני מאחלת לך שתעברי בשלום את השבת ורק תהני מהחברה והמסיבה. אוהבת חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2013 09:08
|
עד כה הכל טוב, אוכלת ארוחת בוקר רגילה לחלוטין למרות כל המטעמים. בבוקר תמיד קל לי יותר ורק חייבת לא לטעום ולא לקחת את הביס הראשון. הדבר המצחיק הוא שמרוב שהייתי מרוצה וגאה בעצמי על אתמול ציפיתי הבוקר לראות לפחות קילו פחות על המאזניים, אז זה לא קרה ונשארתי באותו משקל, תארו לכם אם כן הייתי טועמת ואוכלת.......וואי וואי וואי. זהו ראש של שמנמודה טיפוסית, חושבת שאם הייתי בסדר אקטוף ישר את הפירות, סך הכל על המקום זה טוב אבל זה גם אומר שאין ברירה, צריך לחרוק שיניים ולהמשיך גם אם אין סיפוק מיידי. בינתיים האויבים עדיין פה ויש גם ארוחה חגיגית היום בצהריים אצל אחותי, נכדתה בת עשרים. אז ממשיכים.............כי אנחנו בחתונה קתולית עם הדיאטה ומשתדלים להנות מהתהליך ולקוות שגם תהיינה תוצאות!!!! edited by אשירה on 5/25/2013
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2013 00:43
|
והאויבים הם כל טוב ארץ רומניה הידועה במטעמיה ובכישרון נשותיה בבישול ואפיה והכנת כל מיני חמוצים למיניהם כולל איקרות ועוד סלטים הכוללים טעמים לעילא ולעילא וכל זה בנדיבות שאין כדוגמתה. והעושות במלאכת הכנת האוכל הן שתי גיסותי שתחיינה ותהיינה בריאות שבאו לבקר את אחיהן שיהיה הכי בריא בעולם. הן הביאו איתן לא פחות משמונה סלים מלאים ועמוסים שנכנסו מיד למקרר ולמקפיא ומחר יעשו דרכם עם הבן אל מעונות הטכניון. אז המקרר מפוצץ ואני עד כה הצלחתי לא לגעת למעט שני ורייניקס קטנים שבאמת לא נחשבים, הוצאתי בגאווה שתי שושקות אדומות ועסיסיות וחזה עוף משביע וכעת אם אצליח להרדם מבלי לגעת בקרמשניט ובעוגות הגבינה והחלות המתוקות תוצרת עצמית אז באמת מגיע לי פרס ועידת הנשיא שידוע בהקפדתו על אוכל בריא. כוס קפה (אני לא בעניין תה) ומסטיק חריף ולילה טוב לכולכם ורק מחר בבוקר אוכל לדעת אם באמת הצלחתי, כל זמן שהעיניים פקוחות הסכנה עדיין אורבת בפתח.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|