הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » התרגשתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/05/2013 14:29

נחושה
נחושה
בובי יקרה יש לי תשובה או רעיון לגבי הסייפא שנכתבה. תבקשי מהחברה הטובה שתצלם אותך פעם בחודש או כשאתן נפגשות. תפתחי את התמונות ושימי אותן על המיטה לפי סדר כרונולוגי ואז תביני.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2013 14:26

נחושה
נחושה
בובי יקירה את מרגשת. למרות שהראית לי תמונה של ההיא פגשתי ואני מכירה את הנוכחית ואני יכולה להגיד לך באופן חד משמעי שחברתך צודקת. האשה שאני פגשתי נמצאת היום במקום אחר.טוב יותר.בריא יותר.חי ושמח יותר פיזית ונפשית. הבעיה איתנו שכשאנו מביטים במראה אנחנו רואים את אז ולא את היום. זאת אגב הבעיה גם הפוך כשהשמנמודים רואים את העשרה קילו פחות ולא את העשרים שהוסיפו מאז. מגיעות לך כל המחמאות על הישגייך ולגבי כל השאר כתבו לך נכון:תירגול.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2013 13:40

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לא רק שמגיעה לך מחמאה גדולה על הדרך שעשית - מאמינה שעשית כברת דרך רצינית, אלא שאני מחזקת אותך ביכולת להכיל מחמאות ולקחת אותן למקום הכי טוב בלב שלך. כשמחמיאים לי (גם אני הייתי במשקל גבוה מאד), אני יודעת מאד לקבל את המחמאה אבל לעיתים עונה. "זה לא בא בחינם". עבדתי די קשה כדי להגיע למצב שבו אני נמצאת היום. הרי אין מתנות חינם בחיים. על מנת להגיע להשגים במשקל נמוך יותר, יש צורך בתרגולת יום יומית, בהכנה מדוייקת של האוכל הבריא, בויתורים על דברים רבים אבל תוצאה של כל אלה בירידה מסיבית במשקל היא מתנה גדולה כל כך... גם אני עדיין שמנה בראש, אבל מידי פעם אני מסתכלת בעצמי במראה ויודעת שעשיתי כברת דרך ומגיע לי לקבל מחמאות. העיקר הוא הרי לשמור על ההשגים ואף להגיע למצב יותר טוב.. נראה לי שהקג האחרונים שצריכים להיפטר מהם קשה להם להעלם. אבל בסופו של דבר אני אגיע ליעד שלי בע"ה ויודעת שהשמירה על המשקל החדש הוא בעצם האתגר. התבונני במראה והחמיאי לעצמך כי בהחלט מגיע לך קודם כל תאהבי את המראה החדש שלך, וכשתקבלי מחמאה ומגיעה לך כזו, תגידי תודה. כן כי השגת את כל אלה בעמל יזע ולעיתים גם דמעות אני בטוחה. הרגישי את הקלילות שלך היום לעומת העבר וכן, תרשי לעצמך להנות מהגוף החדש שקיבלת... זו כל התורה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/05/2013 22:56

קרולין
קרולין
יקירתי,
ת ה נ י מכל מחמאה זה מגיע לך!
רוב האנשים לא יודעים להחמיא גם כשמגיע!!
לגבייך , היום זה יכול להיות די קרובבבבב זה תלוי רק בךsmile
תמשיכי להתמיד בתהליך, לראות ירידות, לקבל מחמאות ולהנות מאיכות חיים ממקום של מגיע לי!!!
שבת שלום
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/05/2013 22:08

bobi
bobi
אתמול ישבתי לשיחה עמוקה עם חברה
שנהינו חברות מלפניי שנתיים, אבל עכשיו אנחנו
חברות מאוד מאוד טובות
אתמול היא החזיקה לי את היד בשולחן,
והדיפה בי מחמאות :
שעברתי שינוי קיצוני גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה ריגשית
ובמהלך השיחה ירדו לה דמעות מהתרגשות....
במהלך השיחה העמוקה שניהלנו נפל לי אסימון
שאני עדיין בראש שלי אותה מירב השמנה
זאת ששוקלת 125 קילו, ושהשינוי שעדיין לא קרה
הוא השינוי בראש שלי
מחכה ליום שאני יסתכל במראה ויראה את מה שאנשים אחרים רואים
בנתיים אני מתרגלת לקבלת המחמאות ואומרת תודה בנימוס על כל אחת
כי זה לא מובן מאליו.....
הייתי רוצה לחיות יום אחד בלהסתכל מהצד ובאמת לראות את מה שאנשים רואים
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!