24/05/2013 14:33
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה תודה , נהניתי ואת יקירתי מנפילה קמים מיד ובטוחה שעשית זאת כבר ואת שוב בדרך ההצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2013 13:53
 toly Posts: 898
|
תודה נינוש אפי ומיכיק גם אני חושבת שזה ענק....ואצלנו כאמור הכל בענק ) שבת שמחה ומחוייכת אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2013 13:30
 נינוש Posts: 1442
|
טלי יקרה , בצדק השופטת סלחה לך בדיחה מוצלחת ביותר בהצלחה בהמשך השבוע ושבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2013 11:07
 EFF Posts: 6409
|
גדול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2013 04:54
 מיכיק Posts: 159
|
ענק...................שנון וציני והיקר לא לפחד כלל........ השינויים גדולים מאיתנו מודעות ,וכדאי גם שליטה ,יועלו . אך הומור וראיה מפוכחת הם מתנה ברוכה. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2013 01:37
 toly Posts: 898
|
בשם מרשתי אשר מעדה הערב מעידה רצינית אוכל רק לומר בשמה:אין מילים בפיה להביע את גודל צערה ברם אולם ה"שופטת" הפנימית שבה מבקשת לזכותה באמצעות הבדיחה הבאה: ביום ההולדת ה-50 של האישה, מגיע הבעל הביתה ומגיש לה זר פרחים שענק וציור ממוסגר יפה במתנה. לאחר החיבוקים והנשיקות המתבקשות, האישה מסתכלת על הציור שזה עתה קיבלה כמתנת יום הולדת – טבע דומם: על שולחן מונחים ורד אדום, בקבוק שמפניה, כיכר לחם ובקבוק חלב. היא פונה אל הבעל ושואלת מה לדעתו המשמעות של הציור, בגללו הוא בחר בו למתנה. הבעל עונה: "חביבתי, כאשר התחתנו, היית בשנות העשרים שלך, ודמית לורד רענן, בשנות השלושים נדמית לי כיין שמפניה תוסס, בשנות הארבעים היית כמו לחם טרי, חם ומשביע, ועתה בשנות החמישים את מזכירה לי פרה עתירת חלב." האישה לא ממש מתלהבת מהמשל של הבעל ומיד עונה לו: "יקירי, יש איזשהו עומק במשל שלך, אך אני רוצה להוסיף כדי שתדע – באמת, בת עשרים הייתי כמו ורד אדום וריחני, אלא שאת עלי הכותרת הראשונים, לא אתה תלשת. בשנות השלושים שלי, הייתי אכן כמו שמפניה תוססת ומשכרת, אלה שאתה שתית רק את השארית מהבקבוק לאחר שרוב השמפניה התפזרה בין החוגגים מיד עם שליפת הפקק. בשנות הארבעים, באמת דמיתי לכיכר לחם: חם, מהביל ומשביע, אלא שאתה קיבלת רק את הקליפה שנשארה בערב עם חזרתך מהעבודה, ואילו עתה, כשאני בת חמישים, אמרת שאני דומה לפרה המניבה חלב, רק כדאי שתדע שיש בסביבה לא מעט פרים המתעניינים לדעת מתי החמור יוצא מהבית" .....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|