31/05/2013 14:48
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חחחחח נינוש אכן השמירה היא השיא ברגע הדיאטה לדעת לשמור ... מזל טוב לביתך יעל... ואכן אשירה הכל בא מהמוח ואם בו לא מטפלים שום דבר לא יעזור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2013 10:36
 אשירה Posts: 4292
|
ואפרופו לשמור ישנה בשכונה שלנו בת שגדלה עם הבת שלי ותמיד הייתה בעודף משקל ענק. לפני זמן מה שמעתי שהיא עברה ניתוח, לא יודעת בדיוק איזה אבל מאלה האמורים להרזות. זה היה מלווה בהכנה מאוד יסודית כולל הכל, ולמרות זאת בליבי חשבתי והתפללתי שרק היא תצליח לשמור. יש תוצאות נאות לניתוח, היא עדיין ממש לא רזה, אבל לא זה מה שרציתי לאמר. אתמול הן היו במסיבת חתונה ושמעתי שכבר נפערים סדקים בשמירה שלה. בחורה כל כך יפה ומוצלחת, הלב כואב לי עליה יותר מאשר עלי. איך אנו אומרים, אפשר לנתח הכל אך לא את המוח ומעטים הם אלה שבאמת הניתוחים פותרים את בעייתם כי העיקר זו באמת השמירה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 18:27
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת. היא "ממש" גילתה לנו את אמריקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 14:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינוש יקרה טוב שחוזרים ואומרים את זה בכל מקום אפשרי.... כי אנשים שרזו במסגרות אחרות לא תמיד מודעים כמונו לחשיבות ההתמדה במסגרת לאורך שנים לשמירה.... המשך הרזיה ושמירה נעימה לכולנו, בסופש במיוחד... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2013 06:22
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחח נינוש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 12:58
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין, את כל כך צודקת, לפעמים אני מרגישה שעצם הכורח להיות בתהליך מעשיר אותי בהמון דברים נוספים. לא אגזים ואומר שאני שמחה על עודף המשקל אבל אין ספק שיש בצורך להיות בתהליך הרבה מתנות בדרך.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 09:06
 קרולין Posts: 6651
|
נינוששששש אנחנו עם מירי מ ת ק ד מ י םםםםם מאדדדדדדדד אני מרגישה את ההבדל בגישה תפיסה התנהגות לא רק בטלוויזיה ובעיתוניםםם גם עם אנשים ונשים שאני פוגשתתתת הם פחות מודעים, פחות מבינים את ה ת ה ל י ך הזה כמונו וזאת הגדולה של מירי ושל המסגרת ה נ פ ל א ה שלנו. זכינו!!! אוהבת אותך נשיקותתתתת ויום הולדתתתתתתת שמח ליעל בתך היקרה נשיקותתתתתתתתת ואחלה סופ״ש לך ולכל המשפחה. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 08:42
 נינוש Posts: 1442
|
היום בבוקר בתכנית הבוקר של אברי גלעד והילה קורח הביאו אורחת שפשוט גילתה את אמריקה. מה שאנחנו תמיד ידענו אחרי שאתה יורד במשקל ומגיע למשקל הנכון לך , כדי לשמור על ההשג תישאר במסגרת מה את אומרת איזה תגלית ...... מה שתמיד ידענו .....ממש חדשות .....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|