23/05/2013 13:10
 נחושה Posts: 6982
|
גם נינוש וגם אפוש נדירות בטוב ליבן. נתינתן למשפחתם ולזולת שאין דברים כאלו. אף אני מברכת על היכרותי עימן והתראות לעיתים בחוגים. זכינו אגב הרשימה ארוכה ביותר ובתוכה נילוש קרולין טלוש דני ועוד רבים וטובים אנשים מדהימיםםםם מסוריםםםם ואוהבים ונאהבים על ידי כל הבריות וזה בלי קשר או למעשה דווקא עם קשר ישיר להיותן שנים רבות עם מירוש והיותן דוגמא ומופת לכולנו להרגלי חיים ואיכות חיים ועליית כתה והצטיינות בפקולטה של מירוש. אוהבת מליוניםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 09:03
 קרולין Posts: 6651
|
אפיייייי את חברה ואשה נהדרתתתתת ונינושששששש חברה ואשההההההה נהדרתתתתתתתת מסכימה עם כל מילה על נינה  היא חברה שלי ואני מאדדדדדדדדד אוהבת אותה. בכלל, בחוג של מירי נוצרו חברויות נפלאותתתתתתתתתתתתתתת זכינו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 08:29
 1103 Posts: 5022
|
אפי כל כך מרגש לקרוא את הפוסט שלך ואת התגובה של נינה. חברות אינה נמדדת במפגש היום יומי היא נמדדת בכל מפגש בשמחה ובהתרגשות. בוקר טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 06:59
 נינוש Posts: 1442
|
אפי יקרה , נגעת בליבי , כל כך שמחתי לראות אותך ולשמוע את החדשות הנפלאות שבפיך. בהמשך את תשתפי את הפורום אני בטוחה והכי הכי אחרי נשיקות וחיבוקים ראיתי את הדאגה האמיתית שלך בשאלה מה שלום אחי לא שכחת לרגע במה הייתי עסוקה כל כך בחודש האחרון . נכון חברות כזו לא נמדדת בכמה אנחנו מתראות ומדברות . גם אני אוהבת אותך המון המוני ( כמו שאני אומרת לנכדים שלי ) להתראות בפעם הבאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 05:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
אפוש את שמכניסה לכאן לפורום שירים יפים ... איך לא רשמת את השיר "יש לי חברים בכל מיני צבעים'  שמחה מאד על המפגש עם נינה המקסימה... ובהחלט מרגש
שנמשיך להתרגש מהיקרים והחשובים לנו )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 01:12
 EFF Posts: 6409
|
יש לי חברות שאני מדברת איתן לעיתים קרובות..גם כאלו של כמעט יום יום...אף פעם לא העמדתי במבחן את השאלה עד כמה אני אוהבת אותן..אני בטוחה שחלק מהעניין הוא הרגל..
היום פגשתי בחוג של מירי את נינה...אנחנו מכירות הרבה שנים מהחוגים ,ואינני זוכרת מתי שמחתי כל כך לפגוש חברה .
אנחנו לאמ מדברות יום יום, גם לא פעם בשבוע או שבועיים, אבל יש אהבה, יש הבנה ויש חיבור...זה סוג נפלא. של חברות שאין לה מחיר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|