הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך לשמור על המשקל בחול

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/05/2013 14:49

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד המשיכי כך ואכן נכון בזמנו שהיינו בחופשה טובה באיטליה ונהננו ירדתי 2.5 קילו... יישר כוח בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/05/2013 10:41

אשירה
אשירה
את ממש גאון ומחוננת בכל קנה מידה,
ואל תמעיטי בערכך, אומנם זה עוזר שאין אויבים בשטח אבל אנו השמנמודים יכולים להיות מאוד יצירתייםwink אם אנו בקטע של אכילה.
אז כל הכבוד ענק!!!

dany כתב:
כך בידיוק עשיתי והתוצאה היא 2.5 קילו פחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2013 18:29

קרנושה
קרנושה
לזה אני קוראת הצלחה! כל הכבוד!
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2013 17:25

dany
dany
האמת שבאמת לא היה לי מה לאכול. לא אוהבת פסטות ופיצות. לא אוכלת בשרים בוודאי לא בחול. במלון ארוחת הבוקר והערב היו בלשון המעטה ממש עניות(מלון 4 כוכבים) הם כל כך קמצנים שזה לא יאומן, סופרים את הלחמניות ואת המפיות ששמים על השולחן. פעם יש פירות ופעמיים אין. כך שהם ממש עזרו לי לעשות דיאטה. תודה חחחחחחח.
במשך היום היינו כל הזמן בתזוזה ולרוב ממש לא הגענו לאכילה מסודרת. כך שפשוט ויתרתי. אז אולי זה ממש לא רצוי וטוב כי הייתי כמעט בהרעבה. אבל היה עדיף לי על זלילה של שטויות .

חיוך מהלב כתב:
לכל המחוננות, איני יודעת כיצד אתן עושות זאת. גם אם משתדלת בחו"ל המצב לא כ"כ וצריכה בדרך כלל ל"החזיר חובות" כשאני חוזרת. גם אם הולכת המון ברגל, שותה מים ומסתכלת על כל המאכלים המגרים... כנראה שאני לא מחונננת כמוכן אבל לפחות כאן אני כן עושה את הכל, ומזכירה לעצמי כל הזמן "מי אני"... ומי הייתי !!! וזה עובד. עכשיו צריך עוד קצת מאמץ להגיע ליעדי ולשמור עליו מכל משמר. בקיצור לפני הנסיעה הבאה אשמח לקבל כל מיני טיפים, מדוע שם כשאני מעבר לים אני חושבת ש"מותר לי" קצת ומה עוד שהבישול שם בד"כ שמן יותר ומלוח יותר וזה כבר אפילו כשלעצמו בלי לאכול דברים אסורים גורם לי עלייה מסויימת. אני שמחה ללמוד כל יום משהו בחיי ומודה לאל כשאני למדה משהו שלא ידעתי ויכולה גם ליישם.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2013 13:03

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לכל המחוננות, איני יודעת כיצד אתן עושות זאת. גם אם משתדלת בחו"ל המצב לא כ"כ וצריכה בדרך כלל ל"החזיר חובות" כשאני חוזרת. גם אם הולכת המון ברגל, שותה מים ומסתכלת על כל המאכלים המגרים... כנראה שאני לא מחונננת כמוכן אבל לפחות כאן אני כן עושה את הכל, ומזכירה לעצמי כל הזמן "מי אני"... ומי הייתי !!! וזה עובד. עכשיו צריך עוד קצת מאמץ להגיע ליעדי ולשמור עליו מכל משמר. בקיצור לפני הנסיעה הבאה אשמח לקבל כל מיני טיפים, מדוע שם כשאני מעבר לים אני חושבת ש"מותר לי" קצת ומה עוד שהבישול שם בד"כ שמן יותר ומלוח יותר וזה כבר אפילו כשלעצמו בלי לאכול דברים אסורים גורם לי עלייה מסויימת. אני שמחה ללמוד כל יום משהו בחיי ומודה לאל כשאני למדה משהו שלא ידעתי ויכולה גם ליישם.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2013 06:25

dany
dany
כך בידיוק עשיתי והתוצאה היא 2.5 קילו פחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2013 14:38

קרולין
קרולין
מצטרפתתתת בחום
מ ח ו נ נ ת !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2013 13:54

נחושה
נחושה
בובי יקרה ראשית יפה שחלקת את הטיפ לטובת אחרים ושנית קולולולולו גדול על קילו פחות
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2013 13:51

אשירה
אשירה
מחוננת אמיתית את!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2013 05:45

דרך המלך
דרך המלך
קולוללו כל הכבוד על הקילו שירד...
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2013 00:29

miribelkin
miribelkin
Administrator
בובי חתיכה ויפה כל הכבוד לך....מודל חיקוי לכולם
גאה בך מאד, תודה על השיתוף אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2013 23:36

bobi
bobi
לעשות בדיוק מה שעשיתי בטיול שלי
חמישה ימים בפריז
5000000 ואולי יותר פטיסרי ובולנג'רי
( לעממיים שבינינו מאפיות)
נכנסים לכל אחת מהן ומצלמים נהנים מהמראות
ופשוט יוצאים !!!!!!
לאכול שלוש ארוחות מסודרות וביניהם רק מים או תה
ללכת ברגל ולא להשתמש ברכבת התחתית
לאכול רק במסעדות ההכי טובות את האוכל שאתם לא אוכלים ביום יום שלכם
אז עד לטיסה הבאה...... בתיאבון wink
אה והיום נשקלתי ירדתי קילו

0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך לשמור על המשקל בחול

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!