23/05/2013 05:49
 דרך המלך Posts: 5707
|
וכמו בכל שבוע אני מצטרפת בהמון אהבה לפוסט שלך יקירתי... אין על החוג שלנן.... יום נפלא סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2013 15:53
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אין כמוך על הפירגון הנפלא שאני מזדהה איתך בכל מילה ומילה כייף, כייף וכייף להיות חלק מהבית החם ומהפרגן הזה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2013 13:44
 נינוש Posts: 1442
|
גם אני כמו קרולין חרגתי מהחוג והגעתי לחוג של יום רביעי בבבוקר, היה כייף להיות אורחת בחוג אחר, לראות את אפי המקסימה והעיקר לעמוד על המקון אחרי שבועות שיהיה לנו סוף שבוע טוב ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2013 12:30
 נחושה Posts: 6982
|
אני לצערי לא אשמע אותה...בטוחה שהיתה מדהימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2013 23:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקרה שלי תודה רבה על הפירגון, אין כמוך מפרגנת תלמידה מחוננת....אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2013 21:59
 קרולין Posts: 6651
|
נוגע חשוב נרכש ומשנה חיים א ס ר ט י ב י ות!! וכן אסרטיביות נ ר כ ש ת חשובה ביותר לתהליכי החיים ובטחחחחחחחח ל ד י א ט ה כשעושים דיאטה ממקום של מגיע לי! ממקום של בטחון עצמי! ממקום של א ס ר ט י ב י ו ת!!! ממקום שאני מכבדת את עצמי וכל גם הסביבה!!! אין מצב שלא תהיה תוצאה!!! איתך יקרה שלי, הדיאטה קיבלה משמעות א ח ר ת לגמרי ומי שלא איתנו בתהליך ובשיטה פשוטטטטט מפספס איכות חיים לכל החיים. שמחההההההה, מתרגשתתתת ומאושרת בבחירה בך בחוג ובבית החם שאת נותנת לי ולכולנו הסיפורים על חו״ל מדהימיםםםםם, מרתקים ומלמדים המוןןןןןןןןןן כמה כיף איתך, כמה מרתק, מסקרן , מלמד, משפיע ומצמיח כולנו זכינו בך! את האחת והיחידה מיוחדת במינה! ואין אין לך מתחרים! אוהבתתתתתת ומעריכה אותך מיליוניםםםםםםם שלך תמיד, קרולין חבריי לאינטרנט מחכה לכם הרצאה מדהימהההההההההההה ומניעה לשינוי!! ת ה נ ו אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|