21/05/2013 14:10
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, בראבו בהצלחה אין כמו השגרה המסלול והשיטה תרגישי טוב עם הברך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2013 11:13
 נ Posts: 1
|
איך גאה בעצמי, אתמול השתתפתי במפגש קבוצת עסקים אצלינו, תמיד יש שם כיבוד של עוגות ביתיות של אחת שמתמחה באפייה, יצאתי מורעבת מהבית כי לא הספקתי להכין ולאכול ארוחת ערב, אבל כן התעקשתי לקלף לי שני גזרים ולקחת בקבוק מים, אז שתיתי את המים שלי ושלהם והרשתי לעצמי גם שתי כוסות זירו, אכלתי את אחד הגזרים ואמרתי עם חיוך להיא שאופה חבל על הזמן ...נכון שבפעם הבאה יהיו גם ירקות? היא אמרה לי את יודעת מה, יכול ליהיות, דברי איתי ואולי יהיה , בבית הגעתי קצת מורעבת, אבל אם לא נגעתי בעוגיות השוות, מה עכשיו להרוס??? אז פתחתי לי קופסאת טונה במים, לקחתי את הגזר השני מהתיק שלא אכלתי והוספתי לו שני גזרים חברים אחרים, סלרי ושלושה תפוחי עת שתי שניות במג'מיקס, כמובן שרוב הסלט נשאר גם להיום בבקר ולצהריים של היום ולערב, כף גבינה והוספתי רק פריכית אחת (אני יודעת שזה פחממה אחרי 5, אבל בחייאת...) איזה יופי, הולכת גאה ומספרת בבית לכולם כמה גיבורה הייתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2013 11:05
 tutit Posts: 2431
|
וגם כשאין יוגורט תפוח פרוס עם גבינה לבנה זה כ"כ טעים היום אכלתי לארוחת בוקר עם נס.... תנסו.........מומלץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2013 11:01
|
תודה דניל'ה ואפיל'ה אהובות בוקר נפלא ויום בשליטה לכולנו כל יום ביומו.....................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2013 04:41
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2013 00:55
 EFF Posts: 6409
|
נקווה שהמשפט של מירי "מה שעולה מהר יורד מהר" יעשה את שלו...בהצלחה !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2013 23:19
|
גם אני אחרי אכילת יתר בחג .....חזרתי היום למוטב לתפוח וליוגורט עם הקוואקר(תודה לאל), ל3 ארוחות ביום ולהליכה.....בערב משמונה עד תשע הלכתי והמזג אויר היה מדהיםםםם...רוח קרירה נעימה.... מחר שוב בלי נדר...שרק ארגיש טוב עם הברך ואוכל להמשיך לצעוד.... וכמובןןן שמתי דגש שוב על המים כי אם אני לא מקפידה אני מסיימת ימים כמעט ללא מים...... אז בהצלחה לכולנו יש 4 חודשים עד החג הבא....למי שעלה או צף כדאי להתחיל בעשייה........אוהבת את כולכם ומתגעגעת לפורום הזה גם כשאני לא כותבת אני משתדלת לקרוא..... נשיקותתת תותיתת♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|