הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיהיה שבוע טוב מבורך ומוצלח לכולםםםםםםםם היום היינ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/05/2013 12:52

tutit
tutit
קרולין אהובה שלנו:-)
אכן יש המון אנשים בלי מודעות....וכן הכי חשוב עשייה ומודעות
וכאן אצל מירי נכנסים לראש ולמודעות וזה חשוב כי אני בתור ילדה שמנמודה הייתי המון בהכחשה
אוכלת אכילה רגשית ולא יודעת שזה רגשי בכלל....אין על המסגרת שלנו .....
בהצלחה לך ולכולנו♥♥♥נשיקות תותית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2013 19:50

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לרבקה וקרולין היקרות, אני מנוייה בחמי געש זה מספר שנים. תאמינו לי מה שראיתי כבר שם, "חבל אפילו לספר"... אוכל, ושומן אכזרי בהחלט. לא ראיתי אף אחד שהביא איתו קופסת סלט כמוני. והיום, ישבתי בהרצאה של מכללת גמלאים שבה אני כבר 3 שנים למרות שבגילי איני גימלאית, ולידי ישבה אישה שלא נכנסה בכסא מפאת משקלה. בקושי נשמה וישבתי והסתכלתי. תזכרי שהיית במקומות דומים לאלה אמרתי לעצמי במשך הבוקר. ואכן, אני זוכרת כל יום מ"איפה באתי". במלוא הדרי, אפילו בחנויות מידות גדולות לבשתי המידה הגדולה ביותר וגם היא היתה צרה עלי. לא להאמין... מידה 6. וכמה הייתי בוכה על חוסר האונים שלי. אבל היום, כשאני יכולה ללכת לכל חנות כמעט ולקנות בה, ויכולה לזחול עם נכדותי במשך שעה על הריצפה ולקום בבת אחת בקלות (לא יכולתי לעשות זאת אפילו לפני חצי שנה) והאנרגיות שיש לי לעשות דברים בבית ובחוץ, אין לכל אלה תחליף ובטח אוכל הוא לא בא במקום איכות החיים. באמת חבל שהרבה אנשים עדיין אין להם מודעות. שיהיה לכולנו שבוע של בשורות טובות ורק כיף... ובשליטה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2013 14:53

רבקה
רבקה
קרולינה את שרואות עינייך ראו גם עיניי בחוף הים
אנשים מגיעים עם צידניות מלאות בכל טוב
פותחים שולחנות ומתחילים להאביס על עצמם כאילו אין מחר
שיהיה להם לבריאות אך בסופו של דבר זאת לא הבריאות שאנו למדים בבית ספרינו
שבוע מוצלח לכולנו במשימות ובהצלחות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2013 07:19

דרך המלך
דרך המלך
שבוע נפלא יקירתי...
המודעות מתחילה לחלחל אצל האנשים ..אנשים פותחים שולחנות כאילו אין מחר..
שבוע נפלא שמחה שנהנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2013 04:47

dany
dany
שבוע טוב יקירה.
והמודעות???????????
עם כל השפע שקיים???????
הלוואי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2013 21:10

חיה'לה
חיה'לה
גם לך קרולין היקרה, שיהיה שבוע נפלא.
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2013 19:16

קרולין
קרולין
ו בחמי געשששששששששששש, היה נהדר, לא עמוס, מזג אוויר נפלא ממש אחלה.
אנשים לא דופקים חשבון, אוכלים כאילו אין מחר, פותחים שולחןןןןן שזה פשוט מוגזםםםם, מלא שמנמודים ושמנמודותתתתת עם בגדי ים נהנים, מבלים וזה באמת אחלה
עדיף לצאת להנות ולא לשבתת בבית. אבל, השומן הזה באמת אכזרי. מקווה שעם הזמן, המודעות, וההסברה אנשים ישנו את הגישה לאוכל, ויראו טוב יותר, וירגישו טוב יותר, זה
נושא שמאדדדדד נוגע בי כל פעם מחדש ....כמה חבל, מלא צעירים, צעירות ,ילדים שמניםםםםםם לאן? מה? למה? כמה???? גלידותתת, חטיפים, אבטיחים מלוניםםםם ....פשוט חבללללל על כל יום שעובר עם העודפים האלה.....upset
בכל מקרה, מאחלת לנו שבוע טוב, שבוע של מודעות, בחירה, עשייה וסיפוק כי רק ככה באמת מצליחיםsmilesmilesmile
כולנו זכינו במירי ובמסגרת הנפלאה שלנוsmilesmilesmile
אוהבת
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיהיה שבוע טוב מבורך ומוצלח לכולםםםםםםםם היום היינ

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!