|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/05/2013 15:02
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה תאהבי את עצמך יאהבו אותך. האמיני בעצמך יאמינו לך כולם והחשוב מכל דעי שאת יכולה ומסוגלת רק המון כוח רצון ויישום וההצלחה בדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 14:28
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה לשתיכן על העידוד! יהיה בסדר! שבת שלום והרבה שמחה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 14:00
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, במצב שאת מתארת, קודם כל תאמיני בעצמך, תעשי שינוי! לאט ובטוח! כשתראי תוצאותתתתת השאר יבוא בהתאם נשיקות ושבת שלום קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 10:37
 dany Posts: 19819
|
אכן ממש מהרגע, ותזכי באמונם שנית אין לי ספק בכך. חשוב שאת תאמיני בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיה'לה כתב:
בס"ד חברים יקרים, כמו תמיד, ההרצאה של מירי מאלפת, נכונה כל כך, תיאור של החיים בדיוק כמו שהם... ואני אישית זכיתי למשפחה נהדרת, ולהמון חברים תומכים ומעודדים. אלא שבנושא של הדיאטה הם כבר לא מאמינים לי... דווקא בגלל שאני ישרה כל כך וכל מילה שלי היא אמת לאמתה ותמיד, ההבטחות החוזרות ונשנות שלי בעניין הדיאטה איבדו את ערכן. אני יודעת שעליי לרכוש את אמונם בי בעניין הזה החזרה, בעבודה קשה, פשוט להוכיח שאני מסוגלת ושאני יורדת ושאני רצינית... תמיד מעריכים כל דבר שאני אומרת, ופתאום כשאני מדברת על דיאטה, קצת מגכחים ובצדק!! כי איבדתי את האימון בעניין הזה... מקווה להצליח ולרכוש את אמונם מחדש גם בעניין הזה, ואני מתחילה מהיום! לא מיום ראשון - אלא מהיום!!! ואף פעם לא מאוחר מדיי... שלכם באהבה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 08:41
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד חברים יקרים, כמו תמיד, ההרצאה של מירי מאלפת, נכונה כל כך, תיאור של החיים בדיוק כמו שהם... ואני אישית זכיתי למשפחה נהדרת, ולהמון חברים תומכים ומעודדים. אלא שבנושא של הדיאטה הם כבר לא מאמינים לי... דווקא בגלל שאני ישרה כל כך וכל מילה שלי היא אמת לאמתה ותמיד, ההבטחות החוזרות ונשנות שלי בעניין הדיאטה איבדו את ערכן. אני יודעת שעליי לרכוש את אמונם בי בעניין הזה החזרה, בעבודה קשה, פשוט להוכיח שאני מסוגלת ושאני יורדת ושאני רצינית... תמיד מעריכים כל דבר שאני אומרת, ופתאום כשאני מדברת על דיאטה, קצת מגכחים ובצדק!! כי איבדתי את האימון בעניין הזה... מקווה להצליח ולרכוש את אמונם מחדש גם בעניין הזה, ואני מתחילה מהיום! לא מיום ראשון - אלא מהיום!!! ואף פעם לא מאוחר מדיי... שלכם באהבה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|