17/05/2013 08:26
 IRIS Posts: 753
|
כל הכבוד חיוך כל החלטה כזו היא מבורכת ואם היא משיגה תוצאה בירידה במשקל אז בכלל זה נהדר. אני מתכוונת לגבי האכילה האיטית.
לגבי הקטנת כמויות לא נראה לי שתוכלי להחזיק מעמד ולהישאר שבעה הפחד שלי שתרצי אחכ לאכול שוב ותפצי את עצמך ופה תהייה הנפילה. היי זהירה והמון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2013 08:21
 IRIS Posts: 753
|
אחלה תמונה נקווה שגם אני אדבק ויעשה איזה שינוי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2013 11:36
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושתי היקרה, כן, כולנו באותה סירה. אין הנחות סופשבוע. לפחות לגבי.... אתמול היה לי קשה. אחרי א. ערב מספקת הרגשתי צורך בעוד קופסת גבינת עיזים לבנה. מה עושים? מחכים כ-25 דקות ומקווים שהכמיהה לגבינה תיעלם. היא לא כ"כ נעלמה אבל החלטה היא החלטה. כוס תה צמחים וסגירת המטבח מבחינתי - קרי עלייה למעלה לחדרי. ואני שוכבת במיטה ועדיין מפנטזת מה יש רק גבינה לבנה. אבל לא. הצלחתי להתגבר ולקום בבוקר עם החלטות חדשות וחזקות גם להיום. נקווה שהיום "יעבור בשלום" כלומר לפי התכנון. כי מטרתי היא להקטין כמויות גם של הדיאטה. מטרה עליונה בשלב זה. גם מתרגלת המון אכילה איטית עם הקפדה על השעון של לפחות רבע שעה. כל שיטה היא טובה כדי להצליח. נכון? אשמח לשמוע תגובותיכם... יום נפלא לכולנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2013 09:58
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן נחושתי אהובתי, אם אין אני לי מי לי?!!!!! שיהיה לך ולכולנו אחלה סופ״ש, נעים, רגוע ובשליטה נשיבוקיםםםםםם חמיםםםם אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2013 09:24
 נחושה Posts: 6982
|
היי לכולם אחרי לילה של שעתיים אולי... קמים מתמתחים ונכנסים לסופשבוע ברגל ימין ובאופטימיות אם אין אני לי מי לי אמרה מירוש וכך נעשה....נשמור על עצמנו מאויבים ומפיתויים נמשיך בלי פחממות מחמש כולל שישישבת מים מים בששון והרבה תמיכה ועידוד כאן בפורום  נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|