17/05/2013 08:18
 IRIS Posts: 753
|
שיהיה לך בהצלחה ואני בטוחה שחברה אמיתית תסלח לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2013 15:48
 יולי Posts: 754
|
היי, תודה קרוליין על התגובה, אכן אתמול אכלתי והכנתי מהמתכונים פשטידת ברוקולי ופשטידת פטריות של מירי. כולל סלטי ירקות חיים שונים ואת כל אלו הבאתי לבית הוריי. כך שאכלתי אבל (הרבה) דיאטה. הנחמה היא שאכן זה דיאטה ולא סתם כמו באירוח....היום אני בקיזוז של פריכיות בגלל ששקלתי את עצמי מייד אחרי הארוחה הנ"ל והיה נראה שביום אחד עליתי 2.5 קילו על ארוחת חג...זה רק מערב אחד וזה לא נורמלי (נשקלתי בערב שחזרתי ובבוקר זה היה "רק" 2 יותר.....לכן כבר ירדתי על קיזוז היום ומייד לאחר מכן חוזרת בעזרת השם לקווקר תפוח וחבריו כי גם ככה החג נגמר.... לגבי החברה לא החלטתי אך על פניו זה נראה לי שאכן הליכות בלבד . יש אנשים שיודעים לכעוס ללא מעצורים, אז אין מה לעשות אני איחרתי ומשלמת את המחיר...אבל מי יודע, אולי אני טועה (הלוואי שכן).(את האשמה אקח על עצמי) . תודה על התגובה בכל אופן יום מקסים, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2013 10:48
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, כתבת על שליבך, וזה נפלא לשתף ולהוציא... אכלת נהנת זה הכי חשוב! עכשיו חזרה למסלול! לא קורה כלום!!! כעס זה אנושי, תזיזי אותו הצידה, תנגבי הפירורים... ותמשיכי הלאה. החברה גם זה קורה , סומכת עלייך שתדעי לעשות את הבחירות שלך בהתאם למצב. ולבישוליםםםםם תעשי מהמתכונים של מירי בלקין כולם יהנו ואת תשמרי על עצמך. שיהיה המשך חג שמח נעים רגוע ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2013 10:07
|
היי, תוכניות לחוד ומעשים לחוד. שמרתי נפלא עד שהגיעו מנות שאני מאוד אוהבת ואז פשוט אכלתי כאילו אין מחר. אני מבינה שזה קורה לפעמים, מרגישה שכועסת על עצמי וגם ניסיתי לעשות הליכה היום עם חברה שהתפקששה לה. בקיצור, לא היום שלי. ברור לי שעליתי ואני מופקדת על ארוחת החג אצל הוריי. אני לא בשלנית טובה אבל אני אנסה פחות להכין פשטידות ברוקולי ופטריות קלות ללא פחמימות. בנוסף לסלט ירקות גדול וסלט טונה בצד. אין ברירה....צריך להמשיך הלאה.. את הבוקר פתחתי אח"כ בקפה ופריכיות עם גבינה לבנה..בלי לחם אותו הזזתי לצד... אז מה היה לנו היום? רבע הליכה ברגל , (טוב, גם זה משהו) כעס גדול כלפיי הופנה אליי (ובצדק היה שם)..(זה לא טוב) נראה לי שאיבדתי את חברתי להליכות (והשאלה האם רק ההליכות אבדו להן או גם החברות, אף פעם איניני יודעת האם חברות היא או חברות התלוייה בדבר ...חבל יהיה על החברות במידה והיא אכן אמיתית...אם כי, קשה לי להתמודד כאשר צועקים עליי גם אם הדבר באשמתי, בעייה באופי שלי, כנראה) (אני מאחרת כפייתית בשעה 7/30בבוקר,האשמה לגמריי עליי למה אני קובעת הליכה לחג/ שבת ככה זה תפסת מרובה..לא תפסת...) אבל אם אין אני לי- מי לי...תמיד אפשר ללכת לבד בקצב שלי בשעות שלי מבלי להתמוטט מעייפות ולא להתעורר ...לפני שנים רבות מאוד עשיתי בדיוק כך ואפילו התמדתי. אכלתי פיל קטן (אתמול) בעסה רצינית נרשמה בגזרתי בעסה חברתית ומשברון הליכתי גזרתי התעגלה ביום האחרון ועכשיו אני רוצה לתקן את הניתן לתיקון, שוב מייד לחזור לתלם...הפעם אני מבשלת ואין פיתויים אז יהיה טוב יותר ועכשיו..........בחוסר חשק מופגן...אלך לי למטבח לנסות לבשל (משימה השנואה עליי במיוחד) ולמרות הכל ואף על פי כן, חג שמח, כי זה מה שיש יום טוב, וחג שמח לנו, יולי edited by יולי on 5/15/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2013 21:38
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
יולי כתב:
חג שמח ובשליטה . לפני ארוחת החג יש לזכור לסדר צלחת פעם אחת בלבד ממה באמת רוצים ואין כל יום. הכי חשוב זה לשמור על כמות הגיונית ולא להגזים כי חבל לקלקל שבועות של עבודה קשה של שליטה באכילה והליכות ברגל. סך הכל זה חג של יומיים אפשר לאכול ולוותר מראש על המתוקים לזכור לשתות מים או תה צמחים ולא לשכוח סלט תמיד יש ממנו.אישית אני מתחייבת לשמור כי כבר ירדתי 3 קילו בכמה שבועות וזה נותן לי דרייב בענק להמשיך עם זה גם בחג. בהצלחה לכולנו חג שמח יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2013 19:59
|
חג שמח ובשליטה . לפני ארוחת החג יש לזכור לסדר צלחת פעם אחת בלבד ממה באמת רוצים ואין כל יום. הכי חשוב זה לשמור על כמות הגיונית ולא להגזים כי חבל לקלקל שבועות של עבודה קשה של שליטה באכילה והליכות ברגל. סך הכל זה חג של יומיים אפשר לאכול ולוותר מראש על המתוקים לזכור לשתות מים או תה צמחים ולא לשכוח סלט תמיד יש ממנו.אישית אני מתחייבת לשמור כי כבר ירדתי 3 קילו בכמה שבועות וזה נותן לי דרייב בענק להמשיך עם זה גם בחג. בהצלחה לכולנו חג שמח יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|