12/05/2013 15:35
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
נחושתי אהובתי, בטוב וברע אנחנו תמיד איתך ב י ח ד וזר באמתתתת לעולם לעולם חא יבין זאת  אני גאה בך , מחזקת אותך ומאחלת לך לכם ימים טובים מאלה. בשורות טובות ורק רק בריאות אמן שמחה שהתחלת את השבוע ברגל ימין שימשיך לך ככה. נשיבוקים חמיםםםםםם ושבוע טוב קרולין
תודה יקירה. לפי הצפי חמי ישתחרר אלינו הביתה עד החג. נשיבוקים אוהבים בחזרה. א
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 15:33
|
1103 כתב:
נחושה אהובה מותר לך להרפות ולהישבר לפעמים אחרי הכל את אנושית צריך רק להאמין ולחשוב חיובי. חזקי ואמצי קבלי חיבוק ממני ענק חג שבועות שמח נילי תודה יקירה מכל הלב. המצב השתפר ואני חזרתי למים בששון ןבלי מתוק וארוחוץ מסודרות. נתמודד עם מה שתראה השקילה וניכנס לחג בשליטה מלאה. נשיבוקים חזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 14:54
 1103 Posts: 5022
|
נחושה אהובה מותר לך להרפות ולהישבר לפעמים אחרי הכל את אנושית צריך רק להאמין ולחשוב חיובי. חזקי ואמצי קבלי חיבוק ממני ענק חג שבועות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 08:29
|
יופי. חל שיפור ניכר במשך הלילה. כרגע ביקור רופאים נקווה לבשורות טובות. אני התחלתי בתפוחדנונהקוואקר ואמנם עייפה וטרודה אבל מקווה לטוב ואעשה הכול להגיע לשקילה ולהרצאה הערב. תודה על העידוד והתמיכה שלכם...אין לזה מחיר....אוהבת מיליונים. נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 07:53
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי, בטוב וברע אנחנו תמיד איתך ב י ח ד וזר באמתתתת לעולם לעולם חא יבין זאת אני גאה בך , מחזקת אותך ומאחלת לך לכם ימים טובים מאלה. בשורות טובות ורק רק בריאות אמן שמחה שהתחלת את השבוע ברגל ימין שימשיך לך ככה. נשיבוקים חמיםםםםםם ושבוע טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 06:12
|
בוקר טוב יקרות, סלחתי לעצמי וממשיכה מכאן. תמיד חשוב להתכייל שוב ואני מתחילה הבוקר עם תפוחדנונהוקוואקר, מקלחת טובה וצבעי טמבור.... בטוחה שיגיע יום נהדר בעקבותיי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 06:08
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה יקירתי, אחרי ירידה יש עלייה,המשיכי להאמין. קודם כל בריאותו של חמך תהיה בסדר בע"ה מאמינה גם בתפילות רבות לבורא עולם. מה הפלא שקרה לך הקטע עם האוכל? העייפות, האכזבה ממצבו הזמני אני מקווה, ומה לא, חולשת הגוף אחרי מתח של ימים רבים כל אלה הכריעו אותך. כמה שאני מכירה את ההרגשה, ואז מכל הבא ליד נכנס אל הפה. אבל התאוששת מהר מאד, הרמת את עצמך והבטחון חזר אלייך שאת יכולה,יכולה להתמודד לחזור לעצמך ולמסגרת השפויה. כי "אין לי דרך אחרת" את זה אני שרה לעצמי. ורק מי שנמצא כאן איתנו יודע ובטוח שהוא יוכל לחזור למסגרת במהרה גם אחרי חריגות כאלה ואחרות. אני מאחלת לך שבוע נפלא בשליטה, שבוע של חג שמח, שבוע שבו תהיינה רק בשורות טובות ובעיקר סלחי לעצמך ואל תלקי את עצמך. שימי את הסופשבוע במגירה שבה אין צורך לגעת והתחלה חדשה. מקווה שמצאת חולצה יפה לרומם את נפשך... אני איתך !!!! באהבה חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2013 05:38
 dany Posts: 19819
|
חמודה יקרה זה ברור שאת לוחצת את עצמך עד נקודת האפס. קחי אוויר, הרי את מכירה את התהליכים לא מהיום..........(גם של החלמה וגם של הרזיה) ותנסי להיכנס לפרופורציות. מאחלת לחמך החלמה מהירה וקלה, ולך להבין שאי אפשר לטבוע!!!!!!!!!!!!!! אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 23:44
|
לילה טוב פורום אהוב, עברו עלי יומיים קשים ביותר ! קשים אוביקטיבית וקשים סובייקטיבית! ב 48 שעות האחרונות כל ההישגים כאילו נמחקו ושוב חזרנו אחורה לאינפוזיה וחזרה לשתיה ולא לאוכל ו מצברוח ירוד יותר וחלושס. ואנוכי שכל כך הייתי חזקה ונחושה נשברתי מעייפות פיזית ונפשית ועוד אתמול מילא...היום נושלתי מתורנות אז הייתי בבית, פעם ראשונה עם האח הגדול, פעם ראשונה שאני מקיצה ב 05:00 ושוב ב 14:00 ואוכל קנוי מקייטרינג לשישבת וחוסרשמירה על כמויות ואז נפרץ החשק למתוק ו..... אני מתביישת לספר מה נכנס בוא נכנה אותם בשם "אויבים לא מכניסים הביתה" ומזל שהבטחתי לבתי לצאת לקניון במוצא"ש לקנות מתנת יומולדת לאשה יקרה ומתנה לעצמי חולצה נחמדה ומצב הרוח השתפר ואני הולכת להכין לי כוס תה צמחים ולהתחיל שבוע חדש וחודש חדש שוב ברגל ימין ובנחישות. בעלי שבמשמרת סימס לי ששוב יש הטבה וממילא אין לי הרבה זמן להתגעגע כי ב 07:00 אני מתחילה משמרת. הדנונה והתפוח מחכים כבר על השיש למחר קרה קורה יקרה ואף אחד לא מחוסן לשום דבר.... לילה טוב ומלא תקווה (בטוב וברע, תמיד אתכם, נחושתכם)
 edited by נחושה on 5/11/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|