11/05/2013 17:14
 קרולין Posts: 6651
|
עדידושששש אכן לא קל יקירתי תתחילי להגיד לעצמך שאת מרוויחה ובגדול!!! מפסידה ?! ממש ממש לא בהצלחהההההה ממי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 15:11
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אדיש יקרה, כמה אני מבינה אותך. גם לי יש יעד דומה לשלך. גם אני רחוקה ממנו כ-2 קג בלבד ולא קל לי אני מדשדשת אבל נחושה מאד להגיע אליו מכל הסיבות בעולם, וגם אם יש הפרעות בדרך אני אגיע אליו בע"ה. יש ימים שמאד קל לי לשמור ואחרים שבהם קשה לי כקריעת ים סוף. למה זה כך? הגוף לעיתים משדר כל מיני דברים רק צריך ללמוד אותו וללכת איתו. לא בכוח. הכל בנחת.... אולי להרפות זו השיטה !!! פשוט לא להילחץ ולא ללחוץ על עצמך לעשות לעשות... להרפות מעט ואולי זה עוזר פשוט לי החלטות גדולות וכל מיני דברים וטריקים. כשמרפים לעיתים פשוט הכל מסתדר בקלות יתירה. לא, אצלי אין משהו פסיכולוגי שמשטה בי ולא נותן לי להמשיך ולהגיע ליעדי. להפך אני מאד מאד רוצה וצריכה אבל הכל בנחת ואני מקשיבה לגופי ויודעת שעכשיו יש תקופת מעבר איזה? למשל עכשיו יש לחות באויר שעושה לי פחות טוב מתמיד, הרגשתי את הלחות הרבה כבר היום בבוקר בצעדה. אני מאד מאד שונאת את הקיצים שלנו שהם דביקים וקשים לי גם כשאני יותר הרבה יותר רזה עכשיו ולגוף שלי לוקח זמן להתרגל למצב הזה... אבל זו לא סיבה לאכול יותר אלא להשתדל יותר כדי שיהיה לי אפילו ב-2 קג קל יותר וזה עושה הבדל בבגדים... שיהיה לכולנו כוח וקיץ קליל
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 14:12
 adish Posts: 342
|
בתקופה האחרונה קשה לי לשמור ו ולא בגלל שאני לא במודעות אלא כי ממש קשה לי לוותר ולהשלים עם הוויתור.... אני מרגישה שאני מפספסת משהו כל הזמן אני מנסה להזכיר לעצמי שזה ממש קשה וגם אם זה להתאפק רוב הזמן ולא לוותר זה בסדר ממש קשה לי כי אני כבר רוצה להגיע ליעד החדש שלי... לרדת קידומת שזה ממש ממש לא רחוק (2ק״ג) אבל..., יש משהו פסיכולוגי שלא נותן לי לראות את הצד השני של הקידומת ואני חייבת איך שהוא להשתחרר ממנו איזה פחד או איזו חולשה שאולי אני אכשל שאני יעלה שוב או אולי משהו אחר שאני לא מודעת אני ממש עם מודעות ועדיין קשה... edited by adish on 5/11/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|