11/05/2013 18:45
 לייסי Posts: 623
|
מירי היקרה, מצטרפת לכל הברכות והאיחולים ליום ההולדת. מאחלת לך רק הרבה בריאות, אושר ושמחה עד 120! באהבה רבה - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 15:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת לכל הברכות מחממות הלב מירי יקרה שיהיה לך יום הולדת שמח מי יתן ותגשימי את כל משאלותיך ומי יתן ותמשיכי להשתבח בכל רגע שעובר אין שנייה לך את נפלאה תודה על מי שאת ועוד הרבה יותר אושר עושר בריאות נחת פרנסה אהבה ושפע של כל טוב מזל טוב מכל הלב אוהבים דובוני אכפת לי
 edited by דובונית אכפת לי on 5/11/2013 edited by דובונית אכפת לי on 5/11/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 15:20
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקרה ואהובה היום הוא יום הולדתך בו יתגשמו כל משאלות ליבך לנתינתך אין סוף ודאגתך לכולם עושה לנו רק טוב כל הברכות בשבילך הן היום בריאות אושר ושמחה הם עיקר ההצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 10:19
 קרנושה Posts: 3420
|
מירוש אהובתי,
יום הולדתך הוא יום חג בשבילי מאחר ולי יש אותך בחיי שלי♥
ואת אדם יחיד ומיוחד, במי שאת ובכל אשר את מפיצה ביקום שלנו. את כל צרור הברכות פלוס המון המון חיבוקים ונשיקות, את כל המילים הכי חמות והמון הגשמת חלומות ומשאלות, את כל מה שיש והכי חשוב מה שליבך יבקש - לכל זאת ועוד יותר, לך תמיד אאחל...את הכי ראויה שייש!
אוהבת אותך ותמיד אוהב, את חברת אמת וסלע איתן בסערות הכי גדולות, מלכת הכוכבים על הר הכרמל, גורו ויחידת סגולה עבור כולנו.
את חברה מדהימה!
אין כמוך, חייבים להודות אותך ששיתפתי בכל הסודות איתך התייעצתי כי דעתך חשובה ממך אפשר לבקש כל טובה מפרגנת, תומכת חברה נפלאה זמינה בשבילי כל יום, כל שעה משפחה לא בוחרים, אך חברים אפשר ובך בחרתי מכל השאר ואם שואלים אותי יש לי תשובה: את החברה הכי הכי טובה!!!
מלאן נשיבוקים והמון המון מזל טוב♥♥♥ממני שאוהבת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 09:28
 נינוש Posts: 1442
|
מירי יקרה אני רוצה לאחל לך יום הולדת שמח ומבקשת ממך בבקשה בבקשה , תישארי כמו שאת , הגורו שלי אשה טובה , מלאת מרץ ומדריכה נפלאה שמובילה אותנו למקום טוב יותר בחיים שלנו. שתמיד תמיד מעודדת אותנו גם כשהמצב גרוע ומכניסה אותנו לפרופורציות הנכונות. אני קצת אגואיסטית וחושבת על עצמי ולכן מאחלת לך להמשיך בעבודת הקודש הזאת עוד הרבה הרבה שנים. נשיקות וחיבוקים ברשת עד שניפגש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 09:15
 דפי Posts: 1126
|
למירי היקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 08:31
 אייריס Posts: 3744
|
וגם פה המון המון מזל טוב למירוש שלנו האחת והיחידה. אוהבת אותך ומעריכה אותך על מי שאת ומאחלת לך המשך הצלחה בכל בריאות נחת אושר וכל מה שתרצי. אוהבת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 07:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי ,מאחלת לך המון המון מזל טוב המשיכי להיות מי שאת ,תומכת ,מפרגנת ,גדושה בנתינה, חברה ללא תנאי ומי יתן ותתגשמנה כל משאלות ליבך לטובה. באהבה ענקית,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 05:34
 dany Posts: 19819
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 00:06
 קרולין Posts: 6651
|
מאחלת לך מעומק ליבי: ים של מזל טוב, בריאות,נחת, אושר, שמחה, שפע, אור וים של אהבה תמיד את האחת והיחידה, מיוחדת במינה אוהבת אותך מכל ליבי ושמחה מאד על הביחד שלנו כ״כ הרבה שנים שתהיי בריאה, שתמשיכי להוביל, להניע את כולנו לשינוי, עם שמחת החיים שלך, היכולת האדירה שלך להנחות, ולהאיר ולכולנו את הדרך ואת החיים אין כמוך ואין לך מתחרים כל שתבקשי לו יהי. אמן אמן ואמן. ושנזכה יקירתי, ביחד להמשיך עוד הרבהההה הרבההה שנים טובות, בריאות , מאושרות ורזות אוהבת המון שלך, קרולין מצטרפת באהבה רבה ליהי וכל המשפחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|