|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/05/2013 21:26
 קסם Posts: 140
|
חיוך יקרה...... מסכימה עם כול מילה שלך,להיות במסגרת זהו הרגל ,להתמיד במסגרת זהו הרגל ,לעבוד עפ השיטה של מורתנו המהממת זהו הרגל ,אני לא הצלחתי בהתחלה כי לא התמדתי ,ועכשיו מירי אצלי זה הרגל ,הטיפים של מירי הפכו להרגלים שלי עם הזמן .אני שמחה על כך שאני רגילה למסגרת המבורכת של מירי ,כול כך התרגלתי שהדיאטה הפעם הגיע ממקום שפוי ואנושי שמתאים לי . אוהבת קסם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 18:07
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
הרבה ימים מתוך חיי הייתי בהרגלים רעים יותר נכון גרועים בנושא אכילה - גם צורת האכילה וגם כמויות וכמובן מה שאכלתי. אבל נכון, תודה לאל שאנו בקבוצה הנפלאה ויש לנו את מירי המבורכת שמביאה לנו שינוי קודם כל על ידי הדוגמה האישית. "אם אני יכולה גם אתם יכולים"... לעיתים אני לא מצליחה, אבל מורתי מירי יכולה. זה גורם לי להתאמץ ולהשתדל. ומעבר לכך שינוי בדרכי החשיבה על אוכל הוא הדבר החשוב ביותר. על כך יש לעבוד מידי יום ביומו. אני לפחות יודעת שאני לא יכולה לבדי... המסגרת השבועית היא זו ששומרת עלי פחות או יותר.אני מודה לאל שהגעתי עד הלום, שיש לי את הדרך, השיטה שהיא בעיני מנצחת וכל יום אני אומרת לעצמי. חנה זו הדרך, אין לך אחרת, וכן אני לעיתים חוזרת על עצמי אבל זו האמת הפנימית שלי, עלי לשנן לעצמי את הדברים כדי שימשיכו להיות חלק ממני. גם היום הלכתי לקניון ואחרי שסיימתי קניה קטנה שהייתי צריכה ישבתי רק לעצמי ושתיתי מים רק מים אבל התבוננתי באנשים האוכלים בקפה ארומה איך הם אוכלים, מה הם אוכלים וכיצד הם נראים. מכאן אני שואבת גם כוח נפשי לעצמי. התבוננות בהרגלים של אחרים, גורמת לי לחשוב על עצמי וכיצד אני מתנהלת מול האוכל שוב ושוב. זה עוזר לי מאד. אני שמחה קסם יקרה שהגעת למשקל הרצוי לך, שלמדת את התורה כמו שאומרים ונכון שינוי הרגלים אני מתרגלת גם בדברים אחרים בחיי, כדי לאמן את מוחי. לא לצעוד כל יום אותו מסלול, לעשות דברים שלא עשיתי בעבר, ח ד ש י ם בכל מיני שטחי חיים, מתרגלת גם כל מיני שינויים קטנים שנותנים טעם לחיים ולרגע ולהוויה.. ובעיקר מודה לאל על כל דבר שיש לי. כי שום דבר אינו מובן מאליו בעיני. ושיהיה לנו שבוע נפלא לכולנו... אוהבת את כולכם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2013 08:40
 אייריס Posts: 3744
|
צודקת מאוד מנסים ליישם הרגלים חדשים. שבת שלום ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 15:20
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 11:51
 EFF Posts: 6409
|
צודקת בקשר לכוחו של ההרגל - אבל הנחמה היא בכך שהרגלים אפשר גם "לשבור"..זה דורש מאמץ והתמדה אבל מצליח....הכל תלוי בנו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 10:44
 קסם Posts: 140
|
התרגלנו לחשוב שאנחנו שמנים ,התרגלנו להרגלי תזונה לקויים ,בדרך ריטשנו את הדימוי העצמי ,שנכנענו להרגל הלא בריא ,התרגלנו לפצח גרענים בבריכה גם שאין צורך בשביל החברה,התרגלנו לאכול שרע ,ששמח ,שריק ועצוב ,התרגלנו שמעדן ללא פרי הוא לא טעים ועוד הרבה דוגמאות לא חסרים.ואז החלטנו לעשות מעשה ולדיאטה של מירי הגענו ,מהעולם הפרטי שלי כול התורה לא שווה אם לא ניישם ואם לא נטמיע ,מירי נותת המון ואיתה מצליחים בגדול רק אם עושים עוד דבר עובדים על ההרגל ,ההרגל הוא התמדה ההרגל הוא לשנות חשיבה ,מירי מגישה הכול על מגש של זהב עם יהלומים כול עוד שלא שיניתי הרגלים הייתי במקום ולא הבנתי למה ?עכשיו אני כבר בירידה יפה במשקל שמספקת אותי התרגלתי אחרת התרגלתי להתמיד ,התרגלתי לחשוב שאם אני נופלת בשנייה שאחרי אני קמה ,התרגלתי להקשיב להרצאות של מירי התרגלתי להפנים לחיי דברים טובים ,התרגלתי להבין שככה החיים שתמיד יש ברירה ,הבנתי שלא משנה איפה אהיה וכמה ינסו לתת לי דבר לא יעזור אם לא אשנה את ההרגל ,ההרגל יכול להרוס אותי או לבנות אותי ,תחשבו על זה . שתהיה שבת טובה אוהבת קסם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|