11/05/2013 08:46
 אייריס Posts: 3744
|
אני רק אוסיף בשורות טובות ומאחלת לך את כל הטוב בעולם. אוהבת אותך המון ונסי להשתחרר כמו שמירי מייעצת לי כל שבוע כי אין לנו ברירה אחרת עם כל הכאב הזה אנחנו חייבות להמשיך הלאה ולהיות גם אופטימיות. המון המון נשיקות והצלחה בכל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 11:41
 מפתח סול Posts: 250
|
פורום יקר, תודה רבנ על העידוד. לגבי סבתא שלי - נכון שאין מה לעשות אבל זה קצת מעיב על הכל..... לגבי החתונה וזה שאני לא מתרגשת..... אני יושבת שככ הרבה זמן חיכתי לזה וציפיתי לרגע הזה ומירי יודעת כמה חיפשתי וחיכיתי לאחד שלי ופתאום כשזה קורה אני לא מאמינה. זה מרגיש לי לא אמיתי שבדיוק כל מה שרציתי קיבלתי. לא יכלתי לקבל גבר שיתאים לי ויקבל אותי בצורה כזו מושלמת.
זה מלחיץ כמה שזה אמיתי.
נלחמת באוכל יום יום!!!! שיהיה סופש רגוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 08:16
 קרולין Posts: 6651
|
אור יקרה, גם אני חיתנתי בת ואני זוכרת ששתינו החלטנו שהולכים להנות מהתהליך!!! יש התרגשות יש לחצים הכל נכון אבל הבחירה לאן את לוקחת את הדברים היא רק שלך!! אני בטוחה שתבחרי כן להנות למרות כל מה שקורה מסביב. מאחלת לך. הנאה והנעה גדולה בדרך ובשורות טבות לגבי סבתך היקרה. נשיקות וחיבוקיםםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2013 08:12
 נינוש Posts: 1442
|
אור יקרה מירי הזכירה את מה שכתבתי לה לפני החתונה ובכן זו פילוסופית החיים שלי , חיתנתי שני ילדים וסביב החתונה עולים המון ריגושים טובים מצויינים מפרגנים וגם מעצבנים מאוד מאוד, את רגישה ביותר ויכולה להעלב מכמעט כל דבר אזתנסי לפחות תנסי להנות. הזמן הזה לא יחזור, לאף אחד לא איכפט אם את נהנית או לא העיקר שתעשי את המטלות ולכן עצתי הקטנה היא לנסות לקחת הכל בפרופורציות , ****** את מתחתנת איזה כייף. תגידי לעצמך את זה אלפי פעמים תראי איך הפורום הזה מתרגש ממך והמחתונה . אז תזכרי להנות להנות להנות. והכל יעבור בשלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2013 23:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אור יקרה לפני החתונה של גיל, בני הבכור לפני 3 שנים בדיוק כתבה לי נינה מחוג יום ד את הדברים הבאים הרגעים המאושרים סביב החתונה כל כך עוברים מהר לא לבזבז את הזמן על רגשות שליליים,פשוט תהני.... תהני תחוי את החוויה, אחכ בין כה וכה מגיעה השיגרה המבורכת....יודעת שיהיה לך טוב, והכל מסתדר בכף...... בהצלחה במודעות והנאה גדולה אוהבת אותך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2013 22:21
 נחושה Posts: 6982
|
אורצוק יקרה, את תהיי הורמונלית גם בשלושים השנים הבאות.... המלצתה של דני נכונה....לאט ובאופטימיות ובאשר לסבתא....מה שצריך לקרות יקרה וחתונה משמחת לא מבטלים....ואת החתונה תארגני לעצמך, תנשמי עמוק ואז תצליחי להנות יש לך גבר נפלא ועתיד משותף ויחדנס...שתפי אותו ברגשותייך העזרי בו במשימותייך "כששאלתי את בת דודתי שהתחתנה לפניי מה קורה בבוקר שאחרי החתונה"? היא אמרה לי...."אתם תקומו תכינו חביתה סלט ונס קפה ותתחילו חיים שלמים בצעד היומיומי והרגיל כל כך"....עד היום אני מודה לה על כך שהיא הקטינה חרדות, ציפיות ומחשבות שלא היה להן מקום. יום החתונה היה מתיש ומסיבת החתונה אושר גדול עובדים 4 חודשים ל 400 אורחים בשביל ארבע שעות ופתאום....מורידים את "החתונה מעליכם פיזית השמלה הסיכות....."וזהו החיים התחילו בהצלחה יקרה...סבתוש היתה רוצה שתהני בדרך לשם.... edited by נחושה on 5/9/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2013 19:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
אורצוק צר לי לשמוע שהמצב עם הסבתא ככה..נקווה לבשורות טובות אמן ואמן ואת יקירתי אל תברחי לאכילה רגשית וגם אם לא להוריד במשקל לפחות לצוף להיות במקום ולהשתדל יותר ... קל לייעץ מהצד זה בטוח אבל אני באמת פונה אלייך כמו לאחותי השתדלי להנות מהתקופה שלך ולארגן לך ולא לחברה את החתונה שלך.. חתונת השנה... תשתדלי לחשוב חיובי נשיקות וכל אהבתי ובטוחה שלאט וברוגע את תצליחי לחזור לאורצוק סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2013 18:12
 dany Posts: 19819
|
לאט מותק, קחי אוויר, יש לך גבר נפלא ותומך, עתיד מקסים לפניך. קשה עם סבתא זה ברור. תנסי לראות את חצי הכוס המלאה .
מפתח סול כתב:
אני גם בלי גלולות יותר אז אני יותר הורמונלית. גם כל החתונה הזו. אני לא מצליחה להתרגש וזה מתסכל אותי. אני מרגישה שאני כאילו מארגנת חתונה לחברה. זה ממש עובר לידי ולא דרכי וזה מתסכל. וגם סבתא שלי גוססת. ונראה שלחתונה היא לא תגיע. וקשה. ואמי ממש הורמונלית וכל דבר קטן גורם לי לבכות. אבל בכי היסטרי ממש.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2013 17:54
 מפתח סול Posts: 250
|
אני גם בלי גלולות יותר אז אני יותר הורמונלית. גם כל החתונה הזו. אני לא מצליחה להתרגש וזה מתסכל אותי. אני מרגישה שאני כאילו מארגנת חתונה לחברה. זה ממש עובר לידי ולא דרכי וזה מתסכל. וגם סבתא שלי גוססת. ונראה שלחתונה היא לא תגיע. וקשה. ואמי ממש הורמונלית וכל דבר קטן גורם לי לבכות. אבל בכי היסטרי ממש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|