08/05/2013 21:32
 קרולין Posts: 6651
|
יפה שלי קילו פחות זה נהדר תמשיכי להתמיד ולהצליח לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 13:53
 קרנושה Posts: 3420
|
תודה נפלאות שלי!! אחת אחת-סוכר!♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 09:15
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה היפה כל הכבוד על ירידה של קילו!!!!גאה בך מאד.. תמשכי ככה והביאי נחת למורה ולעצמך... כל הכבוד סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 07:47
 נינוש Posts: 1442
|
קרנושה המקסימה, כל הכבוד על ההחלטה האמיצה אחרי שנים בפקולטה מאחלת לך להגיע להשגים בשקט ובשלווה וכמובן לשמור עליהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 06:22
 מיכל שרון Posts: 1318
|
קרנושה כל הכבוד בובה! אני יודעת כמה חיכית לקילו הזה שיירד כבר.. מקווה שהירידה היום בתוספת ההרצאה נתנו לך פוש אדיר לקראת המשך השבוע ובעיקר הסופ"ש, מאחלת לך שהמוטיבציה שמורגשת מכתיבתך לא תעזוב אותך השבוע ואם כן... תיכנסי מייד לכאן להיטען מחדש.
בהצלחה מותק ואכן - כן יהיה רזון!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 04:31
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 21:38
 קרנושה Posts: 3420
|
ולרתום את עצמי לעשייה. וסוף סוף ראיתי קילו פחות היום. כמההההההה שזה לא קל, כמה שהכי פשוט לברוח ולאכול מתוקים ולהתנחם בכל דבר...ככה הכי קשה אח"כ להתמודד עם ההשלכות של זה. וממש כך, מזל שכך, שייש לנו מסגרת, אני לא רוצה לחשוב אחרת...
מירי מהממת כמו תמיד, לבושה יפייפה כמו כל שבוע, עם הרצאה משובחת ומלאת תובנות. אני הבטחתי לעצמי שבוע הבא עוד ירידה יפה ואני הולכת לעבוד על זה חזק! הקיץ כבר כאן ואני מבינה כמה מציקים לי כמה וכמה דברים, ואם לא עכשיו אימתי?! עכשיו זה הרגע, עכשיו זה הזמן, וברה"ש שיבוא עלינו לטובה, באמת נוכל לראות עוד תוצאות.
אז קצת יותר ריאלי לדעתי, להשיל עוד ק"ג ועוד ק"ג ולא להציב מספר גדול שאין או שלא אוכל מייד לעמוד בו. וכל שבוע, שקילה, כלללל שבוע הרצאה ושטיפת הנוירונים במח שיעבדו על הילוך גבוה לעשיה, להתמדה ולהצלחה בה כולנו חושקים עד מאד. לגעת בכוכבים.
לאף אחד לא קל. השאלה מה אנחנו עושים עם זה - זה מה שאנחנו צריכים להזכיר לעצמנו כל הזמן. וכל אחד ימצא בעצמו את התשובה, כן יהי רזון, הכל תלוי בכח הרצון.
וכתלמידים לפקולטה המדהימה של מירי בלקין, הגיע הזמן גם להביא למורה נחת...אז יאללה! בהצלחה לכולםםםםםםםםם♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|