07/05/2013 12:03
 נחושה Posts: 6982
|
סוף סוף התפניתי לקרוא שוב את הפוסט ובצורה מעמיקה. יקירתי את עברת דברים: נישאת.הרית.ילדת.הרית.ילדת. הקמת בית ומשפחה בישראל. החלפת עבודה יזמת פרוייקטים...זה חלק מהתהליך זה חלק מהמשוואה זה לא רק מספרים של פלוס ומינוס....זה מה שנקרא חיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 11:10
 נינוש Posts: 1442
|
סליחה מיכל נכון 20 קילו וגם 2 ילדים מקסימים וזוגיות מפרגנת . נכון שאת מחוננת ובטוחה שתצליחי להגיע ליעד הנכסף. בהצלחה ולהסתכל תמיד על הכוס החצי מלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 10:48
 נחושה Posts: 6982
|
ברור שאנחנו קולטים שאת מחוננתתתתת ומי שברצינות בתהליך וכותב את התהליך ביומם אכילה וביומן שינוי הרגלים אחרים רואה התקדמות או נסיגה וצומח מהם!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 10:28
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אתם קולטים מה כתבתי כאן אתמול?! לא.. כי אני רק היום בהליכה (כן כן.. שבוע שני שאני צועדת.. עדיין חורק לי בבוקר.. עדיין מתעצל לי לקום.. אבל אני עושה את זה!!! לא מוותרת!!!) קלטתי מה רשמתי לכם.. 3 שנים - עלייה של כמעט 20 ק"ג וחזרה.. השם ישמור וירחם!!! 20 ק"ג ב - 3 שנים.. אם נשחק עם המספרים.. אז בערך 6 וקצת ק"ג לשנה? מידה וחצי במכנסיים? 20 ק"ג ב - 3 שנים מתוך מקום של מסגרת ומודעות, עם מעמד שקילה שבועי.. אתם קולטים מה זה אומר עלי אם מחר אני שוקלת לבצע סוג של התאבדות ולעזוב את מירי? אתם קולטים את המספרים האלה בכלל?! היום בהליכה זה הבהיל אותי.. כי פתאום שמסתכלים על זה ככה.. אז הק"ג יותר פה ושם שלא החזרנו חובות ונראים לנו זניחים נהיים משמעותיים ביותר.. אז מה זה אומר לי? שאסור לי להזניח.. שאסור לי לוותר אף שבוע על השקילה.. שאסור לי להיות שאננה.. שכל שנה זה נהיה רק יותר ויותר קשה! שעובדה שבלי שהרגשתי במקום כביכול הכי בטוח ומגונן ושומר שיש (על תהליך ההרזייה כן? לא שומר על המשקל העודף חלילה וחס.. ) הצלחתי לעלות יותר ק"ג מאלו שהורדתי.. וזה אומר דרשני! אז נדרשתי יקיריי... ואני עכשיו בעיצומה של הדרישה - הולכת, חותכת, מכינה, מתכוננת ושומרת!!!! מקווה שזה יבוא גם לידי ביטוי בשקילה (אמן!) שיהיה יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|