08/05/2013 10:20
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כמה פעמים אנו מבטיחות/ים לעצמנו. כמה פעמים אנו מפרים את ההבטחה מול אוכל כזה או אחר? מהבוקר אני בשליטה מוחלטת ואף יותר מכך. מקפידה על קלה כחמורה. כי לא רק בשל החג המתקרב שהוא באמת לא פשוט, אלא גם משום שאני הבטחתי לעצמי עד ה-21 לחודש לעשות קצת יותר לביתי כמו שאומרים. אז משנת מותניים, מכינה לי בצד קולורבי לעיצוב האישיות והולכת לדרכי. יש המון עבודה בבית שהזנחתי בשל פעילויותי בחוץ, והיו לי רבות כאלה... מהיום אני מבטיחה לעצמי באמת באמת להשתדל קצת יותר. ההרצאה של אמש חידדה לי דברים והלכתי לקרוא בגוגל על נושא החלב והסידן. המון כתבות וכל אחת יש לה נקודת מבט שלה. בהחלט אני צריכה להחליט מה נכון לי. אחרי שמירי הסבירה מהם 3 מנות של סידן ביום הבנתי שיש לי בעית כמויות.אתם יודעים כמוני שהרבה דיאטה גם כן משמינה. כאן הבעיה שלי. בקיצור מעכשיו אני מתרגלת אכילה מאד איטית וגם מודדת זמן כי זה הדבר המרכזי כרגע. אין מצב שאני שוב אפול להרגלים רעים ישנים שהיו בחיי כל חיי אפשר לומר בנימה אופטימית זו אני עושה כל שביכולתי ועוברת את הבוקר בצורה הכי נכונה ובריאה. אח"צ זה שוב חלק אחר ביממה, גם שם עלי לתרגל שוב ושוב, ועצם התרגול נותן לי הרגשה טובה שאני עושה ופועלת למען עצמי... אמש קיבלתי המון מחמאות מקבוצת נשים בויצו אליה אני שייכת ולא ראיתי מזה חודשיים.... עלי להצדיק את המחמאות ושוב, יום ה-21.5 הצבתי לעצמי כנקודה חשובה שבה אני רוצה להרגיש טוב עם גופי. יש ארוע של יום כיף לאלמנות צהל. לא, רק בשביל עצמי זה היום שהחלטתי שאבוא אליו פחות, פשוט קצת פחות כבדה. וכידוע אני צורבת לעצמי את ההרגשה כיצד הייתי לפני כן. כבר סיפרתי לכם שכיום בשל הירידה במשקל אין לי ריפלוקס שהיה מציק לי בעבר, מרגישה טוב עם גופי יותר מאשר בעבר וכשמישהי התלוננה אתמול על הרגשת עייפות על הרגשת כבדות ועוד כל מיני דברים שהיו חלק מחיי, אמרתי לעצמי. ח נ ה שוב ושוב את מקבלת מהסביבה רמזים ותזכורות. לך חנה רק לך אין ברירה אחרת למען איכות החיים שמאפשרת לי להיות פעילה ולא להרגיש עייפה למרות פעילות אינטנסטיבית כמעט מידי יום. ואני מודה לאל על כך שוב ושוב כל יום, אז זהו התחייבותי כאן מחייבת אותי והעיקר נעבור את היום בשלום... יש רק עוד מספר ימים עד יום א' למעמד השקילה לפני החג הזה. אכין היום את הפשטידה המצויינת שהכתבת מירי עם הברוקולי.... שיהיה לכולנו יום של שיר בלב, עשייה וחיוך מלב אל ליבותיכם כולכם שאני אוהבת מפרגנת לכם ויודעת כמוכם "אין לי דרך אחרת" אלא להיות כאן... לא לשכוח לשתות מים באהבה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 09:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברח לי הפוסט... מאמינה בך שתצליחי.. אופטמיות זה שם המשחק.. בהצלחה יקירה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2013 09:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי אל ייאוש את בדרך הנכונהה בקצב שלך אף אחד לא רודף אחרייך הכל בסדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 21:46
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכליק. מיותר שאציין לך מה אני מרגישה נכון? משמע שלכולנו יש את השדים האלו שיושבים לנו על הראש ועל הלב ולא מרפים..אבל אנחנו בכזו מסגרת שלא נוכל לא להצליח.. אני רואה הרבה נשים ובנות מדהימות ורזות אצל מירי. גם אני רוצה!!! וזה הזמן לעבוד על הכככככל! מה שהיה-מקומו בהיה מה שיהיה זה מה שנעשה. נעשה ונצליח! ביחד!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 20:56
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי את מאוד צודקת לכל אחת ואחד יש את הזכרון המאכזב ולעומתו את הזכרון המשמח שנים רבות אני בחג השבועות רק הוספתי במשקל ולאט לאט במסגרת הנהדרת שלנו זה הלך ודעך וגם מים באבן עשו חור. מתוקה אני מאחלת לכולנו לעבור את החג הטעים הזנ במינימום נזקים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 15:47
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
איתגרת אותי עם הזיכרון של החזרה לנקודה ההיא של בטן בפנים חיוך יל הפנים וכל מה שאת לובשת יושב פיקס ומהודק. לנקודה שבה את סופר בתהליך סופר במודעות סופר דופר ומרגישה מלכת הכוכבים על הר הכרמל...עשית לי עוד יותר חשק לשנס מתניים ולהגיע לשם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 13:00
 נחושה Posts: 6982
|
איתגרת אותי עם הזיכרון של החזרה לנקודה ההיא של בטן בפנים חיוך יל הפנים וכל מה שאת לובשת יושב פיקס ומהודק. לנקודה שבה את סופר בתהליך סופר במודעות סופר דופר ומרגישה מלכת הכוכבים על הר הכרמל...עשית לי עוד יותר חשק לשנס מתניים ולהגיע לשם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 08:13
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה אין על הכתיבה שלך את מוכשרתתת ברמות וכן, כולנו עם הפנים קדימה למטרה, לעשייה להצלחה כל אחד בקצב שלו ובזמן שלו, קל זה ממש לא... אבללללל עם מירי והמסגרת הכל אפשרי נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2013 05:20
 dany Posts: 19819
|
מיכל יקרה מוכר וידוע. אנחנו בתהליך לא קל, אך בהחלט אפשרי. והעיקר לא לאבד את התקווה ואת האמונה שאפשר לעשות זאת. מאחלת לך עוד לפני 4 לראות את אותה קידומת נחשקת. שיהיה לנו לכולנו חג שבועות טעים אך קליל. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 20:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה שלי האופטימיות, היא צו השעה גם אני מחכה כמעט שנה לראות את המשקל מהחתונה של ביתי ענת, כולה 3 קג ולא מצליחה....לא מתייאשת, מודעת ושמחה שאני במסגרת, וכמובן שיהיה טוב..... יש למה לצפות, תודה על פוסט מקסים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 20:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה שלי האופטימיות, היא צו השעה גם אני מחכה כמעט שנה לראות את המשקל מהחתונה של ביתי ענת, כולה 3 קג ולא מצליחה....לא מתייאשת, מודעת ושמחה שאני במסגרת, וכמובן שיהיה טוב..... יש למה לצפות, תודה על פוסט מקסים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 20:14
 נינוש Posts: 1442
|
מיכל יקרה , כמה יפה את כותבת וכמה אמיתי אל תפסיקי להאמין, את תגיעי למטרה אני בטוחה!!!!!בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 17:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
עוד שבוע זה כאן.. חג שבועות.. כבר 3 שנים שהחג הזה מקבל משמעות מיוחדת עבורי.. תיכף תבינו למה..
נכון שיש לכם את הזכרון הזה.. של נקודת האל-חזור בהשמנה שלכם? הנקודה הזו בזמן שבה עצרתם לרגע והסכמתם לפתוח עיניים ולהסתכל במראה (כן.. זאת שנמנעתם ממנה באדיקות כבר יותר זמן ממה שאתם מסוגלים בכלל לזכור) ולהודות בכך שמכאן והלאה המדרון הזה מקבל תפנית חדה.. הגלישה מטה תהיה מהירה יותר מתמיד וההתרסקות מובטחת בסופה.. יש לכם נקודה כזו? אם אתם כאן סימן שבעברכם יש נקודה כזו.. סימן שכשראיתם אותה, הייתם מספיק כנים ואמיצים ואמיתיים עם עצמכם להודות שהחיים מהעבר השני שלה מסוכנים מדי, מפחידים מדי..
ועכשיו אתגר - יש לכם זכרון של הנקודה ההפוכה? הנקודה הזאת בזמן שנגעתם באושר? שהייתם קרובים אליו מתמיד? נקודה שבה המשקל הראה מספר שהעלה בכם חיוך, תחושת הישג וגאווה? נקודה שבה נראיתם מדהימים ולא רק בעיניי עצמכם? נקודה ריאלית ואמיתית.. ברת השגה?
בשבועות 2010 הייתי בחודש השני להריוני עם תומריקו ועדיין לא ידעתי את זה.. הייתי 13 קג פחות בדיוק מהמשקל שבו נרשמתי למירי.. מרחק חצי קילו בלבד מהחלפת קידומת שניה.. מידה 40 במכנסיים.. אחרי כמה שבועות רצופים של שליטה וירידות.. חטובה מתמיד..
את החג עברתי בתחושת שליטה מדומה, עם הרמת אף ותפיסת תחת.. השקילה מייד אחריו הראתה 2 קג יותר..
מאז כבר 3 שנים שכל שבועות שמגיע הוא תזכורת כואבת עבורי.. כואבת ויחד עם זאת מעודדת.. כי כבר כמעט נגעתי בקידומת החלומית שלי.. כל שבועות שמגיע אני נזכרת מחדש כמה הפכפכה ומתעתעת תחושת השליטה, כמה היא שקרנית.. וארעית..
3 שנים אחרי.. יש לי 2 ילדים.. אני אמא.. 3 שנים שבהן העלתי כמעט 20 קג מהמשקל ההוא (בשיא ההריון עם נועה).. 3 שנים שבהן לא הפסקתי להאמין שאני יכולה לעשות את זה שוב.. 3 שנים אחרי אני מבטיחה שכשאגיע ל-4 אני אהיה שם שוב!
המשך שבוע נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|