06/05/2013 20:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יפתי... תקומי כל בוקר ותשירי בשמחה.... חתונה...חתונה....חתונה.... זו המוטיבציה מספר אחת. בטוחה שזה יגיע, לא להתייאש אוהבת אותך מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 20:54
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יפתי... תקומי כל בוקר ותשירי בשמחה.... חתונה...חתונה....חתונה.... זו המוטיבציה מספר אחת. בטוחה שזה יגיע, לא להתייאש אוהבת אותך מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 13:48
 מפתח סול Posts: 250
|
תודה רבה בנות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 11:00
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, תהני מההכנות לחתונה זה אושר גדול בריאות שלמה לסבתא היקרה שלך ורק בשורות טובות. אמן שיהיה לך בהצלחה בתהליך..... קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 08:41
 dany Posts: 19819
|
מצטערת לשמוע על סבתא. וככה הוא מעגל החיים עצב ושמחה שזורים להם. לא שואלים אותנו תנסי להתחבר לתחושה שהיתה לך בפעם הקודמת. מה העיר אותך. מה נתן לך תנופה ומרץ. התאריך ממש לא רחוק, כך שמבלי להיכנס למתח רק להבין שכל יום שמתבזבז חבל עליו, תרתי משמע!!!! שיהיה המון המון במזל. ונשיקות בחזרה.
מפתח סול כתב:
היי דני יקירתי, ההכנות עד כה בסדר. אין יותר מדי. סגרנו אולם בתאריך 3.9.13 סגרתי שמלה וכבר הייתה לי פגישה ראשונה ללקיחת מידות.
כל היתר עדיין פתוח. והסידורים מתנהלים בשמחה גדולה מהולה בעצב. סבתא שלי (אמא של אבא) במצב מאוד קשה וכנראה שהיא לא תחזיק מעמד עד החתונה.
קשה ועצוב. הכל ביחד מתבלגן בראש ובנפש. אני לא מתפרעת באוכל אבל אני גם ממש ממש ממש לא בשליטה. לא יודעת איך להתחיל מחדש.... אנסה להכנס יותר. ומקווה שמשהו ידבק אליי. חיבושיקות.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 08:26
 נינוש Posts: 1442
|
איזה כייף תהני מהזנן הנפלא הזה הוא לא יחזור .תזכרי אותו כתקופה טובה ולא לחוצה. ובקשר לאוכל , סומכת עלייך.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 07:29
|
היי דני יקירתי, ההכנות עד כה בסדר. אין יותר מדי. סגרנו אולם בתאריך 3.9.13 סגרתי שמלה וכבר הייתה לי פגישה ראשונה ללקיחת מידות.
כל היתר עדיין פתוח. והסידורים מתנהלים בשמחה גדולה מהולה בעצב. סבתא שלי (אמא של אבא) במצב מאוד קשה וכנראה שהיא לא תחזיק מעמד עד החתונה.
קשה ועצוב. הכל ביחד מתבלגן בראש ובנפש. אני לא מתפרעת באוכל אבל אני גם ממש ממש ממש לא בשליטה. לא יודעת איך להתחיל מחדש.... אנסה להכנס יותר. ומקווה שמשהו ידבק אליי. חיבושיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 05:00
 dany Posts: 19819
|
שבוע נפלא לך אור יקרה טוב שאת משתפת , לפעמים זה בידיוק הצעד לשינוי. איזו התחייבות לקבוצה. מה עם ההכנות? אולי את יותר מידי במתח וזה לגמרי טבעי. כנסי יותר ואני בטוחה שתדבקי ברוח העשייה. נשיקות.
מפתח סול כתב:
ערב טוב פורום יקר, המון זמן לא הייתי כאן. רציתי לשתף אתכם שאני מרגישה שאני מאבדת שליטה!!! זה לא אומר שאני בולסת כל מה שזז. זה רק אומר שאני לא מצליחה לאסוף את עצמי ולהכנס לשליטה. אובדת עצות, מותשת ומיואשת...
שיהיה המשך שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 21:10
|
ערב טוב פורום יקר, המון זמן לא הייתי כאן. רציתי לשתף אתכם שאני מרגישה שאני מאבדת שליטה!!! זה לא אומר שאני בולסת כל מה שזז. זה רק אומר שאני לא מצליחה לאסוף את עצמי ולהכנס לשליטה. אובדת עצות, מותשת ומיואשת...
שיהיה המשך שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|