06/05/2013 11:35
 dany Posts: 19819
|
מטפס יקר קודם כל תודה שהגבת ובנוגע לדישדוש, כולנו שם מידי פעם, אי אפשר להיות כל הזמן באופוריה ועל "הגובה" המחלה שלנו היא כרונית ולתמיד. מאחלת לך לחזור למוטיבציה ושוב במרץ להתחיל להוריד........ ולא לעלות. קח לך יעדים קטנים, אל תתאכזב אם זה הולך לאט, יותר טוב לאט למטה מאשר מהר למעלה. בהצלחה מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 10:56
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר! דיאטה זה אורח חיים וזה אפוררררררר וכן יש תקופות ויש תקופות הכי חשוב להיות מודע ולצוףףףףףף כשקשה... עד שיבוא שוב הגל שיקח ידחוף אותך קדימה לעשייה מחודשת הפסגה מחכה לך המשך יום נפלא תודה על השיתוף ובהצלחהההההה בהמשך... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 10:06
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר כולנו עוברים את אותו תהליך של ירידות נפלאות,וגם תקופות בהן אנחנו נרדמים בשמירה עולים במשקל ומאוד קשה לשחזר את ההצלחה. אל דאגה כל עוד אתה נמצא במסגרת אני מאמינה שנכונו לך ימים של טיפוס קל אל הפיסגה עד להנפת דגל הניצחון. את הכללים הרי אתה יודע,שלוש ארוחות טעימות ביום שתית 8-10 כוסות מים הפסקת פחמימות אחרי השעה חמש ולא פחות חשוב צעידה של 50 דקות 5-6 פעמים בשבוע חשוב ביותר להראות נוכחות קבועה בפורום והחיים יפים. יום נפלא עשיה ברוכה והצלחה בהמשך תהליך ההרזיה
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2013 09:33
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר טוב כולם. תודה רבה על ההתעניינות . מאוד מוערך. אני לא אתחיל עם תרצת נפוצה על כל העבודה הרבה שיש לי ועל העומס העצום, כי זה עומס ועבודה מבורכים מאוד והם ממש לא סיבה להתנתקות הזמנית שלי. מה שקורה זה שאני פשוט בתקופה של ירידה משמעותית בהתלהבות, בעוצמת הרוח הנושבת בגבי, ואתם הרי יודעים הייטב שמטפס הרים בלי להט ובלי דבקות במטרה ובלי ברק בעיניים זה לא בדיוק "מטפס הרים " , זה אולי יותר "מתגלגל בדיונות"... וזה נובע כנראה מאותם שלשה קילו שעליתי ולא מצליחים לרדת וכשאני כבר מוריד את רובם הם בטיל עולים חזרה, ואני לא ממש יודע.. אז הרוח שזרמה בי מאוד חזק עד כה נחלשה מאוד.. אבל שלא יהיה מצב שמישהו כאן יטעה: אני לא שולח לכם פוסט פסימי, ממש לא , להיפך, אני אופטימי כי אני יודע ש זו דרכי , וגם אם יש בה תקופות של שפל מסויים בעוצמת העשייה- המודעות קיימת, חיה ונושמת. חוץ מזה במעגלים אחרים של חיי הכל באמת וברוך השם ( לא מזיק להגיד ברוך השם, מקסימום לא יועיל) הכל רץ ושרק ימשיך לי ככה. אתם הרי יודעים שאני אוהב מאוד לכתוב ושיש לי כתב יד מפותח כבר עד כדי כמעט ספר, ולאור מספר מיפגשים שכעת אני חווה עם סופרת ישראלית מדהימה ומרתקת שמאוד השפיעה על כתיבתי, החלטתי לעשות קצת הפיכת חצר אצלי בספר , לא לפנות עדיין להוצאות לאור, אז הכתיבה מעסיקה אותי מאוד.. אבל זה כיף ענק. בקיצור- אני חווה תקופה של מוטיבציה ירודה בעניין שלנו, הלהט קצת ואולי הרבה כהה, אבל הניצוצות קיימים והזיק נוכח בי. אז אני נמצא בנקודה מסויימת על ההר, אני משקיף למעלה ורואה שהדרך לפיסגה עוד ארוכה וכעת ארוכה מתמיד כי נסוגתי במידרון, אבל כשאני מסתכל לצדדים , נאחז בכל כוחי בזיזי הסלע החשוף, ואני רואה את התהומות , את ההשמנה , אני יודע- גם אם שכחה הרוח - היא עוד תשוב ותנשב לה בעוצמה בגבי ובנשמתי. ואני גם ניזכר היטב בעובדה החשובה מכל- האלטרנטיבה לטיפוס על ההר עם כל קשייו ואתגריו היא צלילה , פשוט צלילה לתהום של זלילה לא מבוקרת, עליה מטורפת בקילוגרמים, לחזור חזרה לשלש ספרות והרבה הרבה מעבר, לאבד את הכיף של הגמישות, והקלילות , והנעימות , והחיוניות, והביטחון העצמי הגובר , והכיף הזה של שמגיע כמו עיסקת חבילה עם ההרזיה, והכי חמור- לעזוב את ההר באמצע הטיפוס, ולתת לגוף לצנוח זה חד משמעית לפגוע בבריאות ובענק. ושוב כאבי גב וברכיים וכל מיני חוליים מיותרים ואחרים... . אז לא! אני לתהום לא צולל!!!!!!!!!!!!!!אל הפיסגה כי זו דרכנו. אנא סלחו לי שאני פחות נוכח ופחות כותב ופחות משתף.. אני איתכם. להתראות, הצלחה רבה לכולנו. יום נעים. edited by מטפס הרים on 5/6/2013 edited by מטפס הרים on 5/6/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 18:16
 נחושה Posts: 6982
|
אני מקווה שהוא קרוב לפסגה ואין קליטה משם;-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 15:17
 EFF Posts: 6409
|
פוסט ריק לדעתי -= הוא פסק זמן...זה בסדר..מחכים בסבלנות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 14:46
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס הרים כתב:
EFF כתב: לא כאן....מחכים לפוסטים הנהדרים...
מה זה אומר שהוא מופיע בפוסט ללא מילים שהוא מטפס לפיסגת ההר ????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 23:57
 מטפס הרים Posts: 1533
|
EFF כתב:
לא כאן....מחכים לפוסטים הנהדרים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 13:18
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן מטפס אתה חסר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 08:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
ועדיין מחכים.... אכן הפוסטים שלו מקסימים והוא חסר....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 05:26
 dany Posts: 19819
|
אכן מחכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|