05/05/2013 05:48
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי, ואיך זה שאני לא רשומה ברשימה???!!!!.......חחח.... אז למרות שאני לא.... את מדהימה נחושה בנתינה אינסופית ומהווה מודל לחיקוי לכולנו בטוחה שחמך היקר איש ראוי ביותר, ובכל זאת את כלהההההההההההההההההההה נפלאהההההההההההההה  תבורכי! אצלי תודה לאל הרוב בסדר, ואיך מירי אומרת: הרוב קובע:   שיהיה לכולנו שבוע נהדר, מבורך ומוצלח. אוהבת קרולין  אני פניתי למי שלא כל הזמן נמצא בפורום ובאותה יממה חסרו לי הרבה נחושים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 05:47
|
חיוך מהלב כתב:
רק עכשיו התפניתי ותודה לך נחושה על התעניינותך. אני ככה ככה. בטיול שעשיתי אתמול לממשית ועובדת היה לי קשה מאד. א. בוקר היתה לי בקופסה אבל ישבתי בילו והרוגלך דיברו איתי. אחרי מאבקים קשים יצאתי רק עם כוס קפה הפוך אבל, במשך היום אכלתי קצת יותר מידי גלידה. אני מנסה בכל כוחותי לכפר על מעשי. בשבוע האחרון מוצאת את עצמי שקשה לי להשאר במסגרת. איני יכולה להסביר לעצמי מדוע. חריגות מידי פעם, אבל אני עושה כמיטב יכולתי להתחיל נכון את השבוע החדש ומקווה לטוב. האם גם לך יש לעיתים שבועות לא פשוטים בלי "סיבה" כמו לחץ נפשי חלילה או משהו כזה???? תחזיקו לי אצבעות... אוהבת את כולכם מאד. שבוע מבורך ובשליטה לכולנו את לא לבד ...גפ אני אחרי היותי מחוננת באתי הביתה בעשר בלילה ואכלתי מתוק...אנחנו בני אדם מנגבים פירורים ומתחילים שוב מחדש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2013 04:52
 dany Posts: 19819
|
ומה שלומך את הבוקר? איך חמך? שיהיה לך שבוע קל בכל המובנים נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 22:18
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, ואיך זה שאני לא רשומה ברשימה???!!!!.......חחח.... אז למרות שאני לא.... את מדהימה נחושה בנתינה אינסופית ומהווה מודל לחיקוי לכולנו בטוחה שחמך היקר איש ראוי ביותר, ובכל זאת את כלהההההההההההההההההההה נפלאהההההההההההההה תבורכי! אצלי תודה לאל הרוב בסדר, ואיך מירי אומרת: הרוב קובע:   שיהיה לכולנו שבוע נהדר, מבורך ומוצלח. אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 20:21
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
רק עכשיו התפניתי ותודה לך נחושה על התעניינותך. אני ככה ככה. בטיול שעשיתי אתמול לממשית ועובדת היה לי קשה מאד. א. בוקר היתה לי בקופסה אבל ישבתי בילו והרוגלך דיברו איתי. אחרי מאבקים קשים יצאתי רק עם כוס קפה הפוך אבל, במשך היום אכלתי קצת יותר מידי גלידה. אני מנסה בכל כוחותי לכפר על מעשי. בשבוע האחרון מוצאת את עצמי שקשה לי להשאר במסגרת. איני יכולה להסביר לעצמי מדוע. חריגות מידי פעם, אבל אני עושה כמיטב יכולתי להתחיל נכון את השבוע החדש ומקווה לטוב. האם גם לך יש לעיתים שבועות לא פשוטים בלי "סיבה" כמו לחץ נפשי חלילה או משהו כזה???? תחזיקו לי אצבעות... אוהבת את כולכם מאד. שבוע מבורך ובשליטה לכולנו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 20:09
 נינוש Posts: 1442
|
נחושה המקסימה שחושבת תמיד על הזולת את מרגשת אותי עם האיכפתיות שלך ושל כל הפורום הזה התקופה הזאת קשה לי מאוד ובטוחה שארצה לשכוח אותה מנסה לשמור לעצמי תמיד זמן איכות אך קשה קשה נפשית לראות את הסבל והכאב אצל אהובייך נעבור את התקופה הזאת במהרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 20:02
 1103 Posts: 5022
|
נחושה מקסימה אישה נפלאה וטובת לב,לא פוסחת על אף אחת מאיתנו שבוע נהדר בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 11:22
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה ומתוקה שזוכרת את כולם, ודואגת לכולם, דאגתך לחמך באמת ראויה להערכה רבה ומעידה על אישיותך. אני מחוברת לאחרונה לפורום בצורה פסיבית, צריכה להשקיע המון אנרגיות במה שקורה בבית. עם הדיאטה אני פחות או יותר בסדר, עדיין מדשדשת ולא ממש מצליחה לרדת אבל גם לא עולה. מקווה לימים טובים יותר בכל תחום וגם מנסה מכל מצב להפיק את הטוב שאפשר ולראות גם את החיובי. תודה לך ותודה לפורום ולמירי בראש על קיומכם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 08:28
 דרך המלך Posts: 5707
|
שבת שלום לכולם... כל הכבוד על השליטה.. אצלי אתמול בערב היתה מעידהה די גדולה אכלתי יותר מידי.. קמתי נפוחה והיום שוב חוזרת לשליטה... חייבים עד שבועות לפחות עוד קילו.. קילו +לרדת שבת קסומה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 06:25
|
לילה טוב ושקט עבר על כוחותינו כאמור נרשם בלי פחממות מחמש וגם חמי מתוק אמיתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 06:21
|
dany כתב:
אני כאן ובשעה ששאלת הייתי באירוע מסיבת ברית ...........
שתהיינה רק שמחות שליטה ותוצאות מעולות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2013 05:25
 dany Posts: 19819
|
אני כאן ובשעה ששאלת הייתי באירוע מסיבת ברית ...........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2013 23:22
|
תעשי חיים קרנושה אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2013 22:41
 קרנושה Posts: 3420
|
שבת שלום לכל האנשים היפים של הפורום שלנו♥ שבת של שליטה, שבת ש ל שתיה מרובה, עשיה ברוכה ומנוחה לנשמה... שתהא גם מטובלת בהמון אהבה ובפרגון ובשמחה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2013 21:54
|
רבקה כתב:
תודה מתוקה הכל טוב משתדלת מאוד לקראת חג השבועות להשיל עוד קצת כדי לתת מקום נכבד לעוגת הגבינה המדהימה מקווה שחמך מרגיש יותר טוב ולכולכם שבת מקסימה ,רגועה ונעימה אוהבת מדהימה כבר אמרתי? ואיפה כל השאר ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2013 15:04
 רבקה Posts: 8411
|
תודה מתוקה הכל טוב משתדלת מאוד לקראת חג השבועות להשיל עוד קצת כדי לתת מקום נכבד לעוגת הגבינה המדהימה מקווה שחמך מרגיש יותר טוב ולכולכם שבת מקסימה ,רגועה ונעימה אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2013 14:39
|
אצלי הרוב טוב והשאר בטיפול....! ואיך אצלך? מיכלי,אשירה,נינוש,טפסני,סיגלי,רבקוש,אסתי,נילוש,דני,חיוך,קרנושה,ליאתי,דובוניתי,טולע,סיסי, וכולם כולם היפים והנחושים. שבת שלום נחושתכם edited by נחושה on 5/3/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|