הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקחת בפרופורציות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/05/2013 22:33

adish
adish
ת ו ד ה ר ב ה
על כל התמיכה ואהבה

עדי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 21:02

נחושה
נחושה
dany כתב:
תמיד מספרת לכם על מלך האופטמיות , אבא שלי, שמירי וטלי מכירות אותו כי הוא גר בשכנות להן.
הן רואות אותו תמיד על הקלנועית דוהר לו בכבישי ת"א, כרות רגל, חי לבד, מטפל בעצמו, יודע לעשות הכל.
ותמיד תמיד שמח ואין לו תלונות על כלום.............. הכל טוב. ותמיד מצפה לעוד טוב ולעוד שמחה.
ד"א הוא גם ניצול שואה. ובכל זאת אין דבר שיכול לחרב לו את יומו. לא רופא, לא בדיקה, לא עוד דיאגנוזה לא טובה. פשוט אין.
אופטימיסט ללא תקנה. אשריו. אף פעם לא משעמם לו. אף פעם לא חסר לו.

זה המתכון לאריכות ימים ולבריאות פיזית ונפשית = מתנה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 21:01

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
שלום עדי. זה הושא רציני, שמירת פרופורציות. והדרך שאני מאוד אוהב ושלי אישית מאוד מוסיפה בחיי היא דווקא לא מהכיוון של לדעת שיש המון מצוקות וקשיים מסביבי שמזל גדול התמזל לי שאני ומשפחתי בריאים וחיים בסדר גמור ושרק יימשך. אני חושב שהפרופורציות נישמרות אם האדם מקדיש זמן ואנרגיה לדבר מה שהוא מאוד מאוד אוהב ושקשור רק לו עצמו בלי תלות באנשים אחרים בחייו.,במילים אחרות אדם צריך לתת לעצמו ולעולמו לא פחות משהוא נותן לאחרים ולעולם הכללי.לתת עצמו. לכל אדם יש תחביב או הובי שמסבים לו המון נחת ואושר. צריך לתת לתחביב עדיפות בחיים. וגם אם מאוד קשה וגם אם אין זמן , לא להזניח את התחביב האישי. זה נותן לדעתי המון לחיים וגם שומר על סוג של איזון בין כל המורכבויות. להתראות

יפה כתבת מטפס יקרi agree
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 19:40

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום עדי. זה הושא רציני, שמירת פרופורציות. והדרך שאני מאוד אוהב ושלי אישית מאוד מוסיפה בחיי היא דווקא לא מהכיוון של לדעת שיש המון מצוקות וקשיים מסביבי שמזל גדול התמזל לי שאני ומשפחתי בריאים וחיים בסדר גמור ושרק יימשך. אני חושב שהפרופורציות נישמרות אם האדם מקדיש זמן ואנרגיה לדבר מה שהוא מאוד מאוד אוהב ושקשור רק לו עצמו בלי תלות באנשים אחרים בחייו.,במילים אחרות אדם צריך לתת לעצמו ולעולמו לא פחות משהוא נותן לאחרים ולעולם הכללי.לתת עצמו. לכל אדם יש תחביב או הובי שמסבים לו המון נחת ואושר. צריך לתת לתחביב עדיפות בחיים. וגם אם מאוד קשה וגם אם אין זמן , לא להזניח את התחביב האישי. זה נותן לדעתי המון לחיים וגם שומר על סוג של איזון בין כל המורכבויות. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 18:53

dany
dany
תמיד מספרת לכם על מלך האופטמיות , אבא שלי, שמירי וטלי מכירות אותו כי הוא גר בשכנות להן.
הן רואות אותו תמיד על הקלנועית דוהר לו בכבישי ת"א, כרות רגל, חי לבד, מטפל בעצמו, יודע לעשות הכל.
ותמיד תמיד שמח ואין לו תלונות על כלום.............. הכל טוב. ותמיד מצפה לעוד טוב ולעוד שמחה.
ד"א הוא גם ניצול שואה. ובכל זאת אין דבר שיכול לחרב לו את יומו. לא רופא, לא בדיקה, לא עוד דיאגנוזה לא טובה. פשוט אין.
אופטימיסט ללא תקנה. אשריו. אף פעם לא משעמם לו. אף פעם לא חסר לו.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 15:20

נחושה
נחושה
מקפיצה כי מוכרחים להיות בפרופורציות....ואופטימיות עוד לא הרגה אף אחד
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 14:04

miribelkin
miribelkin
Administrator
עדי היפה והמדהימה
בית הספר של החיים, הוא המורה הטוב ביותר
מתבגרים ותוך כדי מפנימים.....את עושה איתי עבודה נהדרת.....
אני גאה בך מאד מאד תמשיכי כך, את בסדר אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 10:27

נינוש
נינוש
מאחלת לך תמיד להתרגש משטויות , ושלא ידאיגו אותך הצרות האמיתיות של החיים
קל להגיד לקחת בקלות אך קשה לבצע רק נסיון החיים ילמד .
הצלחה בעבודה , במשפחה ובדיאטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 09:03

דרך המלך
דרך המלך
נחושה כתב:
עדי יקרה
נושא מרתק מאין כמותו אז ככה על רגל אחת כמו שאומרים
מכיוון שתמיד היה יכול להיות גרוע יותר (הביטי אצל אחרים) תשמחי ותודי בכל בוקר על מה שאין לך ועל מה שיש לך....ומה שיבוא תלוי בך אבל גם בנסיבות שלא קשורות אלייך
ולפיכך:
מה שמתפקשש הוא זמני!
מה שמתפקשש אולי לטובה !
מה שצריך להסתיים ומה שצריך להתחיל.....יקרה בדר"כ כשתפסיקי ללחוץ!
הדברים הטובים ביותר קורים דווקא כשהתייאשנו!
אחרי חושך גדול וכיבוי כל הפנסים מפציע בוקר חדש!
כל יום הוא הזדמנות לקלקל ולחרב או ליזום וליצור, להיות מלא ויודע או לשאול ללמוד להתנסות ולחוות!!!
כל יום הוא מתנה שנשלחה אלייך והשאלה מה תעשי בה?
והכי חשוב מתכון אינסטנט לאושר מיידי (עובד בדוק מניסיון) - לכי תזמיני לעצמך כוס קפה טייק אווי ובזמן שלוקח לך לשתות אותו תשבי באחת המחלקות בבית חולים (חוץ ממיילדות וגניקולוגיה) ו/או במרפאות חוץ
תפתחי עיניים ואוזניים וכשתגמרי את הקפה שלך ותמשיכי לפגישה הבאה/הביתה/לאמא/לעבודה תהיי מלאת אנרגיה אופטימיות ושמחת חיים

נכתב באהבה לכל מי שצריך קצת פרופורציה

נחושתך
edited by נחושה on 5/2/2013

נחושתי זה מהמם וכל כך נכוןsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 07:55

נחושה
נחושה
עדי יקרה
נושא מרתק מאין כמותו אז ככה על רגל אחת כמו שאומרים
מכיוון שתמיד היה יכול להיות גרוע יותר (הביטי אצל אחרים) תשמחי ותודי בכל בוקר על מה שאין לך ועל מה שיש לך....ומה שיבוא תלוי בך אבל גם בנסיבות שלא קשורות אלייך
ולפיכך:
מה שמתפקשש הוא זמני!
מה שמתפקשש אולי לטובה !
מה שצריך להסתיים ומה שצריך להתחיל.....יקרה בדר"כ כשתפסיקי ללחוץ!
הדברים הטובים ביותר קורים דווקא כשהתייאשנו!
אחרי חושך גדול וכיבוי כל הפנסים מפציע בוקר חדש!
כל יום הוא הזדמנות לקלקל ולחרב או ליזום וליצור, להיות מלא ויודע או לשאול ללמוד להתנסות ולחוות!!!
כל יום הוא מתנה שנשלחה אלייך והשאלה מה תעשי בה?
והכי חשוב מתכון אינסטנט לאושר מיידי (עובד בדוק מניסיון) - לכי תזמיני לעצמך כוס קפה טייק אווי ובזמן שלוקח לך לשתות אותו תשבי באחת המחלקות בבית חולים (חוץ ממיילדות וגניקולוגיה) ו/או במרפאות חוץ
תפתחי עיניים ואוזניים וכשתגמרי את הקפה שלך ותמשיכי לפגישה הבאה/הביתה/לאמא/לעבודה תהיי מלאת אנרגיה אופטימיות ושמחת חיים

נכתב באהבה לכל מי שצריך קצת פרופורציה

נחושתך
edited by נחושה on 5/2/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 04:58

dany
dany
גם אני ממש לא מאמינה בשו שו...... זה לא אומר שאני מפרסמת בעיתונות.
בנוגע לפרופורציות אם זו לא תכונה מולדת(יש כאלו רגועים מטבעם) אז לומדים.... אין ברירה אחרת משתגעים.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 23:28

דרך המלך
דרך המלך
עדי יקרה
שלב שלב ויהיה בסדר... אני ממש לא מאמינה בשו שו... אני ספר פתוח.. ומאמינה שמה שיש לי ומה שיהיה זה בזכותי וברוך השם... כמו שרבקה וקרולין רשמו הכל ענין של תרגול....
את תמצאי לבדך את הפרופורציה המתאימה לך בלבד
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 21:38

קרולין
קרולין
יפתי,
זאת תכונה נרכשת תתרגלי תתרגלי וויבוא השינויsmile
בהצלחה
נשיקותתתתתת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 18:52

רבקה
רבקה
מתוקה יש דברים כל כך קשים שלא נפרט אותם
ואנחנו שמתעסקים בדברים שיעשו לנו רק טוב
תאמיני לי לא צריך ב- שו-שו
צריך רק להאמין ולחשוב חיובי שהכל אפשרי
איך מירי שלנו אמרה השבוע כואב לנו קצת בבוקר כשקמים
זה כדי שנדע שאנחנו חיים
אנחנו מטפלים כמובן שזה רווח שלנו ולא לשכוח תמיד שיש דברים גרועים יותר
הכל בפרופורציות - מצב רוח טוב עשייה והצלחה עושה רק טובAngel Wings
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 17:40

adish
adish
אני ידועה בתור אחת שלא לוקחת דברים בפרופורציות
אני לא היסטרית אבל לחוצה לא קטנה...
כל דבר שמשפיע עלי ישירות שמאוד חשוב לי כמו העבודה שלי , המשפחה שלי או הדיאטה שלי זה אם הולך טוב אז הכל בשו- שו כדי שלא התפקשש
ואם לא הולך טוב- זה סוף העולם
?????איך מכניסים את החיים לפרופורציות
edited by adish on 5/1/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לקחת בפרופורציות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!