הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לילה טוב פורום יקר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/05/2013 07:41

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקירתי, היה טו לפגוש אותך. באמת לא קראתי מה עם חמיך ובאמת את אשת חייל. איזו אנרגיה לעשות את כל שעשית. גם הגעת הבוקר ואני זכיתי. כל הכבוד לך. אני עושה חשבון נפש עם עצמי. כן, אני יודעת להחמיא לבעלי על דברים קטנים שעושים לי את היום... ובאמת מגדילה אותם כדי שירגיש טוב ויחייך יותר מהרגיל. באמת באמת אני לא שוכחת אף פעם את הכוס המלאה והיא עולה על גדותיה תודה לאל, ומתעלמת או לא מתיחסת לבעיות והדברים האחרים שיש לי מהם חסר או שהם אינם מושלמים. מי שאומר שהכל טוב, פשוט אינו אומר אמת ונגיד את זה בעדינות. אין אדם שאין לו איזה בעיה או נושא שאיתו עליו להתמודד. אבל יש האומרים. הרוב טוב והרוב קובע גם זו דרך חיובית להתיחס לכל. בקיצור המחשבה שאני במסגרת הזו, וטוב שכך, שיש בה אנשים מופלאים שיודעים לפרגן, לעודד ולהגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון ובמינון הנכון. האם יש מחיר לדברים כאלה? בורכתי באמת ובתמים. אז העיקר שחמיך יצא בריא כמה שיותר מהר ובעיקר כל הכבוד שהגעת ונשקלת ונשארת להרצאה. בקיצור המשיכי לחייך ואת בהחלט מדהימה. שלך חנה

אני מסמיקה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2013 05:01

dany
dany
חנה יקרה זו באמת הדרך לחיות, להעצים את הטוב ולהקטין עד כמה שניתן את הרע.

חיוך מהלב כתב:
נחושה יקירתי, היה טו לפגוש אותך. באמת לא קראתי מה עם חמיך ובאמת את אשת חייל. איזו אנרגיה לעשות את כל שעשית. גם הגעת הבוקר ואני זכיתי. כל הכבוד לך. אני עושה חשבון נפש עם עצמי. כן, אני יודעת להחמיא לבעלי על דברים קטנים שעושים לי את היום... ובאמת מגדילה אותם כדי שירגיש טוב ויחייך יותר מהרגיל. באמת באמת אני לא שוכחת אף פעם את הכוס המלאה והיא עולה על גדותיה תודה לאל, ומתעלמת או לא מתיחסת לבעיות והדברים האחרים שיש לי מהם חסר או שהם אינם מושלמים. מי שאומר שהכל טוב, פשוט אינו אומר אמת ונגיד את זה בעדינות. אין אדם שאין לו איזה בעיה או נושא שאיתו עליו להתמודד. אבל יש האומרים. הרוב טוב והרוב קובע גם זו דרך חיובית להתיחס לכל. בקיצור המחשבה שאני במסגרת הזו, וטוב שכך, שיש בה אנשים מופלאים שיודעים לפרגן, לעודד ולהגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון ובמינון הנכון. האם יש מחיר לדברים כאלה? בורכתי באמת ובתמים. אז העיקר שחמיך יצא בריא כמה שיותר מהר ובעיקר כל הכבוד שהגעת ונשקלת ונשארת להרצאה. בקיצור המשיכי לחייך ואת בהחלט מדהימה. שלך חנה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 22:14

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 21:36

קרולין
קרולין
נחושה יקירתי
את מ ד ה י מ ה !
בשורות טובות אמן
אין כ מ ו ך
אוהבתתתת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 18:59

רבקה
רבקה
נחושתי את פשוט מדהימה
וברכות על הירידה
לא מובן מאליו לעבור תקופה לא קלה ולהיצמד לשליטה
איחולי בריאות לחמך ורק בשורות טובות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 14:40

EFF
EFF
נחושקה...אני מבינה שכבר נפגשתם - והעיקר החלמה טובה ובשורות משמחות..איזה כייף, 2 ק"ג פחות אצלך - זה ממש לא מובן מאליו...השקעה השקעה..חיבוק חם ואוהב !!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 13:57

לייסי
לייסי
נחושה יקירתי,
גאה בך מאוד על הירידה הנאה - יופי!! Applause
החלמה מהירה לחמיך - ורק בשורות טובות!
נשיקות וחיבוקים - אסתי. hug
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 12:31

נחושה
נחושה
dany כתב:
בוקר טוב מתוקה ובשורות טובות אמן

תודה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 12:27

נחושה
נחושה
תודה רבה נילוש סיגלי אשירה נינוש וכולםםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 12:20

1103
1103
נחושה יקירתי
ראשית שאפו ענק לירידה המדהימה
משמח לקרוא שחמך פקח את עיניו ולחץ את ידי הרופא אני מאחלת לו החלמה מהירה ובריאות טובה
בשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 11:39

דרך המלך
דרך המלך
את אלופהההההה!!!!!גאה בךךך מאדדדד
כל הכבוד תמשכי ככה.. יאללה תהני מההרצאה ותצחקי קצת...
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 11:19

נחושה
נחושה
עדכוו קצרצר. אני עם גינס שתיים פחות. מכאן אני נוסעת בצהריים לחמי שבבוקר פקח את העיניים ולחץ את היד של הרופא. אני קיבלתי חיבוק מאפי ופגשתי לראשונה את חיוך מהלב. יאלללה לכבות ניידים:-)
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 08:32

דרך המלך
דרך המלך
יקירתי
שולחת לך המון כוחות והמון סבלנות... זאת תקופה לא קלה בשבילך ובעזרת השם היא תעבור..
המון בריאות ורק בשורות טובות
נשיקות סיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 08:12

אשירה
אשירה
נחושה יקרה,
הרבה בריאות לכולכם!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 06:13

נינוש
נינוש
נחושה יקרה , כמה שאני מבינה אותך .
אנחנו באותה סירה
בהצלחה מקווה שיחזור הכל לקדמותו במהרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2013 05:20

dany
dany
בוקר טוב מתוקה ובשורות טובות אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2013 23:28

1103
1103
נחושה יקרה
חזקי ואימצי
לילה טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2013 22:28

נחושה
נחושה
תודה לאל אחרי והלילה נישן בבית רגועים יותר כי הוא בידיים טובות בהשגחה בטיפול נמרץ מפאת גילו ומשך ההרדמה הארוכה. לפיכך אעשה מאמץ לשקילה והרצאה מחר בת"א בבוקר בין הסידורים. בטוחה שמחכה לנו הרצאה דליקטס. אחרי לילה ללא שינה מנוחה של שלוש שעות ואחכ מרתון בישולים ליומיים הקרובים+להקפאה ועוד המתח של סיום הניתוח ושעתיים התאוששות עד שראיתי אותו לכמה שניות בדרך כשהעבירו אותו והעייפות והמתח עשו את שלהם ואחרי סלט ופשטידת פטריות וטונה נפלתי על כמה קוביות אבטיח... אבל החצי שנרכש נגמר (גיסי ובנו לנים אצלינו הלילה.
מחר יום חדש והשקילה תאפס אותי. לילה טוב אמיגוס. נחושתכםא
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לילה טוב פורום יקר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!