30/04/2013 18:25
 אייריס Posts: 3744
|
נינוש שיהיו בשורות טובות ויום קל מחר. קרוליין חברה נפלאה מאחלת לכן ולי בהצלחה בכל ורק דברים משמחים. ערב טוב. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2013 08:42
 tal_f Posts: 900
|
אני מקווה שהכל יסתדר וגאה בך על המאמץ לשמור על עצמך. לדעתי אחרי ה״קצת״ מתוק , מרגישים פחות טוב. זה אף פעם לא עוזר לנו. תחזיקי מעמד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2013 07:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
נינוש יקרה. מזל שהיה תור בגלידה והלכת לרכב בהצלחה בניתוח לאחיך ורק בשורות טובות נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2013 01:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נינוש יקרה וגיבורה.....כולנו איתך תהיו חזקים ותמשיכי לשתף חיבוק ענק לאחיך אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 23:03
 EFF Posts: 6409
|
נינוש יקירתי...אני חינכתי את ילדי על ברכי משפט שחזר אצלנו במשך השנים: "על לא - לא מצטערים..." עדיפה דחיית הניתוח מאשר ביצוע על ידי רופא פחות מומחה, או חסר סבלנות...מערכת הבריאות בארץ חולה מאוד ולא נראה שהיה תיקון בקרוב..אין מספיק רופאים, והצעירים לא מתוגמלים..נקווה שהמחר יביא איתו בשורות טובות והצלחה..חמסה חמסה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 21:52
 קרולין Posts: 6651
|
נינוש חברתי היקרה כל עכבה לטובה ב"ה מחר אחיך היקר יעבור את הניתוח, העיקר שהכל יעבור בשלום ורק בשורות טובות. אמן. שאפו על השליטה והבחירה בפלפל וגבינה את מחוננתתתתתתת נשיקות וכל אהבתי, עדכני אותנו ב"ה מחר. לילה טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 19:38
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש כל עכבה לטובה. מחר יום שלישי פעמיים כי טוב וב"ה הניתוח יעבור בהצלחה וההחלמה תהיה מהירה וטובה. אני מתארגנת לשנת לילה כאן בשרון ובינתיים בלי פחממות מחמש והרבה תה לימונית לואיזה שהביאותי מראש. נשיבוקים של לילה טוב ושאפו על הויתור על הגלידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 18:13
 dany Posts: 19819
|
ליבי איתך נינוש. וכך זה בבתי החולים. אבא של חברה נפל ביום שישי שבר אגן ונכנס לניתוח רק אתמול בלילה אחרי יומיים של כאבי תופת וסימומים. הסתבכו עם ההחתמה על טופס הניתוח כי החתימו אותו כבר לאחר שנתנו לו חומרי סימום. והיו צריכים להחתים את המשפחה ולאשר בבית המשפט. בקיצור באלגן. כך הם בתי החולים שלנו. הכי טוב להגיע לאישפוז פרטי במידה וניתן ויש גם ביטוח. בהצלחה מחר בניתוח. בשורות טובות וכל הכבוד לך על השליטה. זה ממש לא מובן מאליו.
נינוש כתב:
ובכן היום בבוקר אני בדרכי לאיכילוב ( זוכרים אח שלי נפל בשבת שעברה ושבר רגל) כשאני יודעת שהוא בצום וצריך לעבור ניתוח היום בדרך זריקת עידוד מחברתי הטובה קרולין והיידה למלחמה אחרי כמה שעות של המתנה באחת וחצי מודיעים לנו שהכניסו מישהי דחוף דחוף ממחלקה אחרת ואז התפרץ הר הגעש בכי וצעקות, בקשה לדבר עם ההנהלה וכו. אחרי כמה שעות הבטיחו לי שמחר בבוקר על הבוקר ( אני אדווח מחר) אך לענייני הדיאטה אני לוקחת כל יום איתי את מה שאני צריכה ואחרי העצבים אני אומרת לעצמי עכשיו מגיע לי גלידה קטנה של מקדונלד ממש ממש מגיע לי זה קטן זה רך וקר וטעים וזה מה שאני צריכה אז בדרך לשם הי תור ענק לגלידה ויאללה ישר לאוטו והביתה.... לא רגועה אך מרוצה מהשליטה , פלפל עם גבינה לבנה במקום גלידה , לא טעים כמו גלידה אך היה יום קשה ולא טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 17:59
 נינוש Posts: 1442
|
ובכן היום בבוקר אני בדרכי לאיכילוב ( זוכרים אח שלי נפל בשבת שעברה ושבר רגל) כשאני יודעת שהוא בצום וצריך לעבור ניתוח היום בדרך זריקת עידוד מחברתי הטובה קרולין והיידה למלחמה אחרי כמה שעות של המתנה באחת וחצי מודיעים לנו שהכניסו מישהי דחוף דחוף ממחלקה אחרת ואז התפרץ הר הגעש בכי וצעקות, בקשה לדבר עם ההנהלה וכו. אחרי כמה שעות הבטיחו לי שמחר בבוקר על הבוקר ( אני אדווח מחר) אך לענייני הדיאטה אני לוקחת כל יום איתי את מה שאני צריכה ואחרי העצבים אני אומרת לעצמי עכשיו מגיע לי גלידה קטנה של מקדונלד ממש ממש מגיע לי זה קטן זה רך וקר וטעים וזה מה שאני צריכה אז בדרך לשם הי תור ענק לגלידה ויאללה ישר לאוטו והביתה.... לא רגועה אך מרוצה מהשליטה , פלפל עם גבינה לבנה במקום גלידה , לא טעים כמו גלידה אך היה יום קשה ולא טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|