29/04/2013 21:59
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, לא משנה מה עובר עלינו המסגרת שומרת על השפיות שלנו ומחזירה אותנו לעשייה. שיהיה לך ב ה צ ל ח ה בריאות שלמה לתומריקו לילה טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 13:49
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל מקסימה את ממש ברוח ההרצאה של השבוע... כשתשמעי תביני....תמשיכי כך בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
מיכל מקסימה את ממש ברוח ההרצאה של השבוע... כשתשמעי תביני....תמשיכי כך בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2013 09:37
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אז אמרתי שנעשה השבוע תפריט מקופל.. נו אז? גם אמרתי שבשביל זה צריך לתכנן ולהתכונן.. אבל עשיתי משהו עם האמירה הזאת? נאדה!!! איכשהו היו הרבה סידורים, ושוב דלקת אוזניים לתומר, ועוד רופא ושוב לקופ"ח, ואז הסופ"ש השרבי הזה - שהתחיל ביום שישי עם העיתונים (למי בכלל יש כוח לעמוד על הסירים והגז בחום הזה?!) ונמשך בשבת ולמצוא איך להעביר אותה בשפיות עם הילדים.. וככה כל הרצון והכוונות התמסמסו להם... התפריט המקופל לא נשמר.. רוחו שרתה עלינו.. אבל לא ככתבו וכלשונו לצערי.. מה שכן, היום סוף סוף השכמתי קום ויצאתי להליכה.. בשש בבוקר עוד היה קריר בחוץ (אמנם אפוף עשן.. אבל מילא.. תירוצים היו לי בשפע כבר כמה שבועות), המוזיקה באוזניות נתנה לי קצב והכניסה אותי למצב רוח הנכון ובלי להרגיש 40 דקות ו-4 ק"מ עברו כהרף עין.. ואז גיליתי שזה מספיק.. מספיק כל שבוע שאני אמצא דבר אחד שייתן לי מוטיבציה, שיכניס אותי לתלם של שליטה ונחישות.. מספיק שאני מתאמצת ומשתדלת במשהו אחד.. נכון שתמיד אני יכולה יותר.. אבל החיים קורים לי ואני לא מצליחה הכל.. אז לפחות משהו אחד כל שבוע.. ואם היום ההליכה פתחה לי את הבוקר בתחושה של מנצחת (מבחינתי בסוף המדרגות, שניה לפני הדלת.. היה פודיום קטן שחיכה לי עם מדליה.. רק בשבילי!) אז ברוח הזאת היום יימשך.. וזה מה שחשוב בסופו של דבר.. שגם אם השבוע הזה יצא אחרת ממה שתיכננתי.. לזכור שעדיין יש לי הרבה תחנות "יציאה" קטנות בחזרה לשפיות מהכאוס שהכי קל להיגרר אליו.. באווירה אנרגטית וחיובית זו - שיהיה לכולנו יום נפלא!!! (בנות מופת - בהצלחה לכן היום.. מתגעגעת.. מקווה להגיע בשבוע הבא לביקור)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|