28/04/2013 20:13
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יפתי, כמו תמיד כיף לקרוא אותך ולא חסרות סיבות טובות לעשות דיאטה בכל מזג אוויר אהבתי מאד נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2013 19:51
 toly Posts: 898
|
רובכם כבר יודעים שוורשה מאוד אוהבת איגלו ושלג אבל מאז ששבה לחיות במזרח התיכון היא מאוד התיידדה עם הים ותושבי דובאי שם היא זוכה לרייטיניג חסר תקדים הודות ובזכות איבריה הבלונדינים והעסיסיים ) ולרגל השרב הכבד שנחת עלינו משבת וממשיך להעלות בשילוב אובך דקיק ותמרות עשן מהמדורות על הר המירון הנה מספר סיבות חיוביות בעד השרב : 1 אני משבת מפרנסת לפחות 2 חברות מים מינרלים בישראל: שותה שותה על מנת לא להפוך שוטה ומוריקה מוריקה לכיוון מי השופכין של הירקון 2 השרב בשירות הכן גופך לקיץ: בחיי נעלם לי התיאבון ובא לי רק סלטים קרים ויוגורט עיזיים בצל יר וק ולימונדה עם נענע לרגע חשבתי היום שזוהי קונספירציה של השירותים החשאיים בדובאי בשיתוף ראש המוסד להרזיה בישראל בלקין האחת והיחידה אשר רוצה לראות אותי על המסלול בדובאי עם בקיני (אוח כמה שייחים התעלפו שם...... ) 3 הודות לשרב אני במיזוג 16 מעלות נון סטופ ותורמת לצמצום הגירעון העצום של חברת החשמל מנכ"ל החברה יעניק לי בקרוב תעודת הוקרה..... 4 לאור מספר המקלחות הקרות שעשיתי בימים האחרונים תאגיד המים שם אותי ברשימת ה VIPשלו והכי אוהבת אותי הריצפה שעוברת מידי יום החלקה רטובה כדי שאוכל להלך יחפה כאילו הייתי אלה על חוך ימה שח בה סנטוריני...... ושלא תטעו לדקה אני אוהבת מאוד שמש ים ולחות רק לא יובש עם טמפרטורות כל כך גבוהות מעניין איך איך עושים כושר חבריי הנסיכים בדובאי.... ויש לנו ארץ נהדרת שבוע מבורך ומחוייך ) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|