הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הנה מספר סיבות טובות לקבל באהבה את השרב האביבי הז

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/04/2013 20:13

קרולין
קרולין
טולי יפתי,
כמו תמיד כיף לקרוא אותךsmile
ולא חסרות סיבות טובות לעשות דיאטה בכל מזג אווירsmile
אהבתי מאדsmile
נשיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2013 19:51

toly
toly
רובכם כבר יודעים שוורשה מאוד אוהבת איגלו ושלג
אבל מאז ששבה לחיות במזרח התיכון היא מאוד התיידדה עם הים ותושבי דובאי שם היא זוכה לרייטיניג
חסר תקדים הודות ובזכות איבריה הבלונדינים והעסיסייםsmile)
ולרגל השרב הכבד שנחת עלינו משבת וממשיך להעלות בשילוב אובך דקיק ותמרות עשן מהמדורות על הר המירון
הנה מספר סיבות חיוביות בעד השרב :
1 אני משבת מפרנסת לפחות 2 חברות מים מינרלים בישראל: שותה שותה על מנת לא להפוך שוטה ומוריקה מוריקה לכיוון מי השופכין של הירקון
2 השרב בשירות הכן גופך לקיץ: בחיי נעלם לי התיאבון ובא לי רק סלטים קרים ויוגורט עיזיים בצל יר וק ולימונדה עם נענע
לרגע חשבתי היום שזוהי קונספירציה של השירותים החשאיים בדובאי בשיתוף ראש המוסד להרזיה בישראל
בלקין האחת והיחידה אשר רוצה לראות אותי על המסלול בדובאי עם בקיני (אוח כמה שייחים התעלפו שם...... smile)
3 הודות לשרב אני במיזוג 16 מעלות נון סטופ ותורמת לצמצום הגירעון העצום של חברת החשמל
מנכ"ל החברה יעניק לי בקרוב תעודת הוקרה.....
4 לאור מספר המקלחות הקרות שעשיתי בימים האחרונים תאגיד המים שם אותי ברשימת ה VIPשלו
והכי אוהבת אותי הריצפה שעוברת מידי יום החלקה רטובה כדי שאוכל להלך יחפה כאילו הייתי אלה על חוך ימה שח בה
סנטוריני......
ושלא תטעו לדקה אני אוהבת מאוד שמש ים ולחות רק לא יובש עם טמפרטורות כל כך גבוהות
מעניין איך איך עושים כושר חבריי הנסיכים בדובאי....
ויש לנו ארץ נהדרת
שבוע מבורך ומחוייךsmile)
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הנה מספר סיבות טובות לקבל באהבה את השרב האביבי הז

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!