28/04/2013 21:27
 toly Posts: 898
|
תודה לכולכם על הפרגון והפידבקים אכן ישום השיטה והתורה לכדי עשייה יומיומית יוצרת תוצאה חיובית אשר תחילתה בראש וראשונה בגישה וחשיבה חיובית הכל מתחיל מהראש כולל כאב הראש ) שבוע מוצלח לכולנו ובחיוך ופרגון לעצמנו אנחנו ראויים להיות רזים ובריאים הקיץ הזה וגם הבא באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2013 17:36
 EFF Posts: 6409
|
טולי...הנה זו הסיבה לשמה התכנסנו כן בפורום - ללמוד אין מיושמת בשטח כל "התורה" שמירי משדרת לנו מידי שבוע..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2013 05:44
 dany Posts: 19819
|
לקרוא לאמץ ולעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2013 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי מחוננת שמחה שאת בעשיה ברוכה תמשיכי כך להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2013 22:08
 מטפס הרים Posts: 1533
|
טולי. סחתיין על הסדר ועל הלוגיקה. חשיבה מאורגנת היא בסיס קריטי להצלחה בירידה במשקל. אי אפשר בלי. שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2013 14:36
 toly Posts: 898
|
שבת שלום חברים אני רוצה לשתף אתכם בחשיבה חיובית ועשיה אפקטיבית ואולי לשנות אצלי קצת מיתוסים ואמונות נושנות? 1 באיזה סייפא בתנך נאמר שחובה לאכול יותר בשישי שבת ובעיקר מתוק? הרי נאמר שבות מכל מלאכתך ונוחה לך אז מדוע שלא ניתן קצת מנוחה ללע ולקיבה? הבוקר התחלתי בשיגרה: אגס עם קוואקר ויוגורט ושידרגתי עם מספר שקדים טבעיים= היה נפלא ומשביע ולא חיפשתי שום נשנושים עד ארוחת הצהרים שכבר הוכנה אמש בערב כולל סלט ללא תיבול כך שאוכל לנוח באמת רגל על ירך על פי ההלכה 2 פחמימה :שמתי לב שאם אני מתחילה את ארוחת הצהרים בשתיית מים :2 כוסות לפחות או מים חמים עם לימון ונענע טרייה אני פחות רעבה ואם האגס או התפוח והפחמימה העיקרית באות בתחילת הארוחה ואחרי זה מנת החלבון עם סלט טרי או ירקות מבושלים אני הרבה יותר שבעה ואין לי חשק למשהו מתוק בסוף. 3 קלח תירס ממש גורם לי לתחושת שובע ומשמש לי כ"חטיף" לפני חמש. 4 רישום רישום רישום= אמצעי בקרה נפלא ומעצים עבורי:הראיות שחור על לבן במחשב או בפנקסון קטן כשאני בחוץ 5 ירקות לנשנוש בערב ולפני השינה שגורמים לי לשינה עריבה יותר: פלפל אדום= שושקה ככה ריקה קולרבי קצת קלוי בתנור או שומר ופרוסות גזר ומלפפון כולל תה צמחים וורשה מחויכת ושבעה בדרכה למיטה 6 מים מים מים כפי שמירי תמיד ממליצה 7 לא מוכרחים אקסטרא מתוק דווקא בסוף שבוע אפשר גם יום אחר בשבוע שאותו אני אוכלת בבית קפה לפני חמש והכל נהדר ולא מוגזם כי לבית אינני מכניסה כלל מתוק ולפעמים הפינוק הינו הפוך בינוני עם סויה וזה ממש כייף ומספיק עבורי 8 גיוון באוכל גיוון בירקות יצירתיות בסלטים= שם המשחק וליהנות גם מחוויות וארועי תרבות שאינם קשורים באוכל והעיקר שנהיה בריאים חטובים ומחוייכים המשך שבת נפלאה ו"עוגת " הכרובית יצאה יאמי יאמי (תנסו לפזר מעל קצת שומשום מלא ושחור..... באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|