27/04/2013 15:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2013 09:49
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל וגיתי יקרים! אתם מ ק ס י מ י ם איזה כיף בשניים שתהיה לכם שבת נהדרת ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2013 00:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יפה כתבת יקרה אני איתכם....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2013 13:48
 רבקה Posts: 8411
|
זאת משפחה למופת מחליטה החלטות ומבצעת. נהדרים אתם מיכלי וגיתי. המשיכו לשבוע נוסף והירידה הנכספת תבוצע לשביעת רצון ומצב רוח מרומם. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2013 13:18
 נינוש Posts: 1442
|
מיכל יקרה כל הכבוד אתם מקסימים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2013 10:03
 חיה'לה Posts: 885
|
מיכל היקרה, כל הכבוד!! אין עליכם!! ובכלל, אני ממש נהנת לקרוא אותך, אז תכתבי עוד... שיהיה יום נפלא, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2013 07:55
 מיכל שרון Posts: 1318
|
זוכרים שבדיוק לפני שבוע כתבתי כאן על ההחלטה שלנו כאן בבית לעשות תפריט מקופל? ובכן.. לאחר כמעט שבוע של מאמצים ונסיונות לשמור בכל מאודנו ולהיצמד ככל הניתן לתפריט הרי סיכום הנסיון שלנו: 1. אין כמו הכנה מראש - לבשל בחמישי שעבר לפני הסופ"ש, למלא את המקרר בירקות לרוב, להכין ירקות חתוכים בטאפרוור לשעת חירום (כלומר - בולמוס/עצלנות/עייפות), לתכנן ארוחות ולרשום אותם על המקרר, להרחיק אויבים פוטנציאליים... זה היה אחד המפתחות העיקריים להצלחה בשבוע נסיוני שכזה. 2. אין בושה ולהיפך גאווה - דאגנו להודיע לכולם מסביבנו שהשבוע אנחנו נצמדים לתפריט, לא היינו צריכים להסביר, רק לקבל תמיכה והבנה וזה עשה את זה בגדול! כי המחוייבות והרצינות שלנו שידרו לכולם מסביב - you better not mess with us... and they didn't!!! 3. כשמתארחים בשבוע כזה (אם לא ניתן להימנע מהאירוח כמובן במסגרת הפוליטיקה המשפחתית הפנימית וכו') אז אמנם אין לנו שליטה על מה שיוגש לנו על השולחן.. אבל בהחלט יש לנו שליטה על מה שנכניס לפה! אין פה שום דרך לעקוף את זה.. גם זה בשליטתנו ואחריותנו.. זה נורא קל לספר סיפורים על אין ברירה.. האמת? תמיד יש ברירה! היא פשוט יותר קשה ופחות טעימה לשמנמוד המצוי  4. ההתחייבות שאנחנו עושים... בעיקר להתחייב אחד בפני השני על הויתורים שאנחנו עומדים לבצע השבוע.. זה היה גורם מרכזי בהתמודדות עם התפריט המקופל.. אחרי שהתחייבתי בפני גיתי שאני מתמסרת לתפריט.. איזה פרצוף יש לי לאכול פחמימות אחרי חמש? 5. לא יעזור כמה שנסובב את זה.. אי אפשר לשמור את התפריט כלשונו וככתבו כשאוכלים בחוץ.. וגם אם כן.. זה מאוד רחוק קלורית מהמסגרת של התפריט ולכן קצת מאבד מהאפקטיביות שיש בו.. שוב פעם - לספר סיפורים זה טוב ויפה.. מה שעומד מאחוריהם זה כבר משהו אחר... 6. אחרי הכל ולמרות הכ ואף על פי כן - סיכום השבוע, בתכל'ס ממש: 1 בית קפה לבראנצ' 1 קידוש בשישי בערב 1 ארוחת צהריים בשבת עם המשפחה המורחבת 6 ימים עם תפריט 1.5 ק"ג ירידה קולקטיבית בבית! והאתגר לשבוע הבא: 7 ימים תפריט מקופל 2 ק"ג לפחות של ירידה קולקטיבית בבית! זה ייתכן.. זה אפשרי.. כל עוד אנחנו רק נתמיד... (ויש לזה לחן.. זה עוזר ברגעי מצוקה ומשבר.. ) שיהיה יום נפלא לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|