27/04/2013 15:19
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קרולין ריגשת אותי במילותיך בהצלחה לאיציק וכל הכבוד לך על הפרגון יישר כוח ושפע כל טוב מגיע לך את אישה מקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2013 17:18
 EFF Posts: 6409
|
קרולין...מלכת המפרגנות...הנה הכתרתי אותך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2013 11:47
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה מילים כדורבנות ואני מזדהה איתך על כל הפירגון, תבורכי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2013 00:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה וטובה היה כף להכיר סוף סוף את בעלך. גבר יפה וחתיך, והכי חשוב בן אדם..... אהבתי את הנימוס הכבוד שלו אלייך ולליהי היקרה וכמובן שנוצרה כימיה מיידית, ואשמח שייקח את הטיפים ויישם. כי בדלת האחורית כל המשפחה מרוויחה מאיתנו, איכות חיים. אין כמעט משפחה שלפחות אחד או יותר צריכים דיאטה. השיטה שלנו מנצחת...שיהיה לכם סופש נעים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2013 20:39
 קרולין Posts: 6651
|
אין לך מתחרים... ושתהיי בריאה כמובן.. ככה זה כשכותבים באייפון.... לילה טוב אוהבת המון קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2013 20:36
 קרולין Posts: 6651
|
ת שלך ושל אריה המקסים לבעלי איציק, שנים אנחנו ביחד את בת בית אצלנו והנה סוף סוף נפגשתם תודה על השקילה והיחס. הנהדרררר שלך זה מאד נוגע ומרגש איציק לא שייך למשפ׳ השמנים אמנם אבל 3-5 קילו פחות יעשו לו רק טוב, עם הגיל חילוף חומרים יורד ויש קצת עלייה. הוא מאד לקח ברצינות את דברייך ומאד שמח לראותכם סוף סוף בנוסף, אני מפרגנת לך מכל הלב על פינה קבועה בלחיות טוב כל יום רביעי, ערוץ 2 ב 15.30 אצל ענצ הראל וסופי צדקה, זה נפלא והכי מגיע לך בעולם!! ושוב עוד שבוע עבר... וכמה כיף להגיע לפגישה השבועית שלנו, להרצאה המשובחת שלך ולדרייב הנהדרררר שאת תמיד נותנת לכולנו החלטות והבטחות ומה שביניהם... בכל תחומי החיים הם משמעותיים ביותר! ובטח בדיאטה כולנו אצלך, בחרנו בך, בנו לשנות, לטפל בעצמנו, ולראות ירידות. וכן זה לא קל בכלל אבל לקחנו החלטה להיות איתך ואיפה העמידה בהתחייבות הזו?? לי לקח שנים להבין שדי, חייבים לקחת אחריות ולעשות שינוי, חייבים! ומי שיש לו סבלנות, מתמיד, לא מוותר, מתייחס ברצינות לעצמו , מכבד את עצמו אכן רואה תוצאות. בדיאטה ההחלטה היא מיום ליום, לצעוד, לשתות, לאכול בלי פחמימות מ 17.00 להיצמד לשיטה שלך, ל הנחיות שלך, ולא לא לוותר. וכן מי שרוכש לעצמו כבוד עומד במילה שלו!!! תודה על המתכונים הנהדריםםםםםם המשביעים והבריאים. יקירתי, אין לך מ ת ח ר י ! ואין אין על ה ש י ט ה שלנו!!! אין! שמחה, מאושרת וגאה שבחרתי בך ובמסגרת הנפלאה שלנו אני וליהי שלי אוהבותתתתתתת אותך מאדדדדדדדדד וכן אנחנו כבר מזמן מ ש פ ח ה שתהיה בריאה, ונמשיך כך יחדיו עוד שנים טובות, בריאות ורזות אוהבת אותך ושוב.... תודה על הכלללללללל שלך תמיד, קרולין חבריי לאינטרט, מחכה לכם הרצאה חשובה ומניעה לשינוי תהנו אוהבת, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|