הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשים אוסטריות מה קרה לכן???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/04/2013 11:56

מטפס הרים
מטפס הרים
איזה פוסט יפה חיוך. ממש הרגשתי חלק מהכפר , מהנופים ומאווירה. כמו סיפור ממש. תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 20:22

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
העיקר שאנחנו במודעות בעשייה ובמסגרתsmile
כל אחד והבחירות שלוsmile
כיף תמיד לקרוא אותך
לילה טוב
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 18:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כשהייתי בוינה לפני כ-19 שנה ראיתי נשים אלגנטיות לבושות היטב עם כובע בצבע המתאים למעיל ולתיק האופנתי לא זכרתי הרבה שמנות שם... אותן צעירות של אז, היום הן פשוט בקושי הולכות ולא בשל גילן (יש גם אחרות), חלקן יושבות סתם בשעה 11 בבוקר וכבר יש בירה לפניהן עוד לפני שאוכלות את הזכרטורט או את עוגת השוקולד, שילידה תמיד ערימת קצפת כדי להוסיף חטא על פשע. הצעירות נראות רבות גם כן לא כ"כ. העיירות מלאות גם הן במהגרים רבים מטורקיה וגם אחרים (לא הרבה ערבים מוסמלמים) אבל בהחלט האלגנטיות מהן והלאה. חלקן יושבות על כסאות שפשוט אינם מכילות את גופן הכבד ומכל צד בידיהן יוצא להן שומן שבהחלט אי אפשר להסתיר. וכמה מהן מעשנות עוד ליד ילדים? חלק מהצעירות הללו ממש בא לי לצעוק להן בגרמנית הטובה שלי כמה קללות לגבי העישון, אבל בלמתי את פי ופשוט ברחתי מהן. מצד שני יש בהם איזו תמימות ואמונה בבני אדם. בהרבה כפרים פשוט לא סוגרים דלת. אפילו בוינה ראיתי דוכני עיתונים שאנשים לוקחים עיתון ומשאירים כסף. הכי הזוי היה כשבאנו למלון בכפר לא גדול. היתה שם רק מלצרית בתפקיד עד הערב. לא שאלה אפילו שמנו. רצינו חדר נתנה לנו מפתח ורק אני התעקשתי לומר לה שם. בטוח שלא רצתה תעודת זהוי או דרכון. בערב אכלנו במקום וחתמנו הלכנו לחדרנו ורק בבוקר פגשנו את בעל המלון שהיה אדיב ונחמד בצורה בלתי רגילה (בניגוד לעבר שנים אחרות שבהן הרגשתי אנטישמיות או אנטי ישראליות)... הוא היה פשוט חמוד בעל המקום. החלטנו להשאר עוד לילה ורק אותו ערב מסרנו שם מלא ובסוף שילמנו את הכל... איזו אמונה. גם הסופר המקומי המחסן שלו פתוח כל היום, אין שם אף אחד וכל אחד יכול לבוא (במקרה צעדתי ברחוב הזה), ולקחת פשוט לגנוב במילים אחרות את כל מה שמונח שם ערימות של ניר טואלט או כל דבר אחר שנמכר בסופר מונח סתם כך אין מפתחות לבתים אני סבורה. איזה כיף של אוירה. אבל אבל, אני מזכירה לעצמי את אותו כפר שבו נעשו דברים נוראיים. על פניו נראה הכל תמים ובסדר ובסתר היתה משפחה שהבעל אנס את בנותיו, כלא אותן לשנים וכל זה התפוצץ רק אחרי הרבה זמן וכולם היו בשוק... באחת העיירות הציוריות דורנשטיין שמה, הדרך מובילה למנזר שנראה כמו ארמון יפיפה מבחוץ ומבפנים, איזה עושר של פסלי זהב, ועוד שכיות חמדה, ברחוב הראשי מוכרים את הריבה המקומית שמאד מפורסמת. אבל כמה סוכר .....שיהיה לכם לבריאות אוסטרים יקרים.... העיקר שתמשרו על הבריאות מה דעתכם???

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשים אוסטריות מה קרה לכן???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!