הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא לאכול את עצמי לדעת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/04/2013 12:58

1103
1103
מטפס יקר
אני מאמינה שתחזיר את יתרת החוב במהירות ומאחלת לך התמודדות קלה ובטוחה בטיפוס אל היעד
בהצלחה רבה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2013 11:51

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה רבה לכולם. שבתי אתמול לחמסין האפרילי שלנו .. קצת לא פשוט לעזוב 19 מעלות ולהגיע ל33.. נהג המונית צחק עלי כשראה אותי נושא את מעילי האירופי הכבד ששם משמש אותי הייטב.. נישקלתי הבוקר- במקום דרוך. הקילו שהורדתי לפני הטיסה חי וקיים. עוד 2 לסיום חובות וחזרה להישג ה10 ומשם לעוד 10!!! עכשיו יש לי חודש וחצי בלי שום טיסה. זה לא שאין פיתויים וארועים כאן בארץ, וכאן כבר כולנו יודעים שהאוכל הטוב ביותר בעולם. אבל- לטיסה הבאה שתהיה בסביבות 13 יוני אני מגיע עם חובות מוחזרים והתקדמות בטיפוס אל היעד. שבת שלום ושוב תודה על התמיכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2013 23:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס יקר,
תצפה בהרצאה השבועית החדשה
היא על החלטות והבטחות.....יפה הבטחת לעצמך ולנו
לא עוד אכילה ריגשית...ובטח לא אוכל שמן וכבד בלילה....
חוץ מזה שאני ממש לא מקנאה באורח חיים שלך....אתה גיבור ממש...
וכל הכבוד לך על ההתמדה והחריצות. בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2013 23:58

מיכל שרון
מיכל שרון
נחושה יקרה.. לא יכולתי לומר זאת טוב יותר!
מצטרפת לכל מילה!

שיהיה בהצלחה מטפס.. וכל פעם שתרגיש את החלושס, תשאל את עצמך אם הוא יותר חזק מהפחד התלת ספרתי ואז תראה אם הפה ייפתח או ייסגר.

quote=נחושה]יש אימרה בתחום שלך "אין תרומה שהיא קטנה מדי", אותו הדבר לגבי המאמץ לך ההצלחות הקטנות והנסיון להתמיד במציאות משתנה ואינטנסיבית "אין מאמץ שהוא בלתי נחשב..."
שאפו גדול על העדכון משם תוך כדי תנועה
בהצלחה....תרתי משמע!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2013 18:40

נחושה
נחושה
יש אימרה בתחום שלך "אין תרומה שהיא קטנה מדי", אותו הדבר לגבי המאמץ לך ההצלחות הקטנות והנסיון להתמיד במציאות משתנה ואינטנסיבית "אין מאמץ שהוא בלתי נחשב..."
שאפו גדול על העדכון משם תוך כדי תנועה
בהצלחה....תרתי משמע!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2013 15:22

toly
toly
לא קלה היא לא קלה דרכנו.....אך אפשרית
כל הכבוד על מאמצייך ולמרות המעידה יש לי תחושה שהמאזניים יחייכו אליךsmile)
גם עלי עבר שבוע מורכב ויומיים אחרונים מרוטי שינה ועצבים שאמש בחמש מרוב עצבים ויום שלם ללא אוכל התנפלתי כמו רוטווילרית ןאמסטף מורעב על עוגיות בחנות טבע (מה זה התביישתי מהמצלמות בחנות
אך שעה לאחר מכן התאפסתי איך אמרת מעידה מכוננת? אכן כך
כולנו רק בני אנוש ולפעמים "ההריון" גובר על כל הגיון וכרומזום.
שיהיה לך ולכולנו סופ"ש רגוע ובשליטה יפה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 20:02

קרולין
קרולין
טפסני יקר
כיף לשמוע ממך...
שמור על עצמך.
אכן השביתה היתה מעצבנת אבל זה לא תלוי בך!
מקווה שהמשקל בכל זאת יחייך אליsmile
חזור הביתה בשלום!
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 19:03

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טפסני יקר, אני מאד מבינה את כעסך. מזלך שיכולת לטוס דרך דיסלדורף הרי ביום ב' שבתה גם לופהנזה. נכון, גם אנו נוסעים נאמנים של אלעל ובהחלט לא בקצב שלך, אבל אני התעקשתי. כשהגעתי לדלפק שבו אוסטריין משרתת את אלעל היתה שם דיילת לא ידעה מה לעשות, שלחה אותי לתור של כרטיסים באוסטריין... שם גם כן לא ידעו מה לעשות בסוף, ממש לפני שהטיסה המקורית היתה אמורה לצאת הגיעה איזו נציגה לבושה במדי אלעל גם כן מקומית. היא היתה אנמית ואמרה לנו שוב לעמוד בתור ולמצוא תחליף לטיסתנו. בטח לא היום אמרה לי. רק מחר ומי יודע איך .... אני התעקשתי וגם הרמתי את קולי - אני לא אעמוד בתור שוב פעם אחרי שפעם אחת עמדתי בתור הזה. אחרי התעקשותי נתנה לנו לעמוד בתור של ביזנס. שם היתה דיילת חמודה של אוסטריין ואחרי כ-20 דקות מצאה לנו את האופציה למחרת לטוס עם אוסטריין לקייב ומשם לארץ. מה אפשר לעשות? גם עלה לנו מלון יקר בשדה התעופה אותו לילה וגם היינו בטיסות למחרת הרבה שעות של שדה תעופה. בכל אופן מזוודתנו הגיעה רק אמש - גם זו לטובה. העיקר זה לא להתעצבן. גם בחברות אחרות שובתים וגם שם המצב לא נעים. מבינה את התסכול שלך וגם הפיתויים שאתה עובר בדרך ורואה וכן, העיניים גם הן אוכלות כל הזמן.... חבל אבל זה המצב... העיקר שמגיעים בסוף הביתה בחתיכה אחת ובבריאות.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 17:47

לייסי
לייסי
מטפס הרים יקר,
אפשר בהחלט להבין את נסיבות המעידה שלך - וגדולתך בכך שלא נפלת, התעשתת - ואתה ממשיך בדרך הנכונה.
אני בטוחה שכמו לוח הטיסות של אל-על חזר לנורמה - גם אתה חזרת לטפס לאט לאט - אבל בטוח - בדרך לפיסגה.
אני מאחלת לך המשך הצלחה וטיסה בטוחה!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 16:49

חיה'לה
חיה'לה
מטפס הרים כתב:
שלום לכולם. בקושי מצליח להיכנס לפורום. עובר מעיר לעיר. שבוע עמוס רכבות בין מדינות. עכשיו בדרך לאמסטרדם מהאג. הקושי שלי הוא רב מאוד אבל אני עושה הכל כדי לצוף ולא לבלוע מיים ואז אולי לטבוע. ביום ראשון בערב הייתי בלונדון. בגלל שאלעל שבתה ( ואני רותח על כך שעשו זאת על הגב של לקוח נאמן כמוני ,בעצם כל לקוח באשר הוא שבחר אלעל וחטף... שיבשו לי הכל, הייתי אמור להגיע ללונדון בצהרי יום ראשון לארוע מאוד חשוב ושנוכחותי בו היתה משמעותית.. לא יכולתי. הגעתי דרך גרמניה בערב מאוחר. הייתי כעוס על עצם זה שכך מתנהלים. כבר בגרמניה, בהמתנה בדיסלדורף הייתי רעב וטרפתי משהו רע. אני מאוד כועס על אלעל.למחות סבבה אבל לפגוע בלקוחות? מצטער אותי זה הגעיל -פשוט הגעיל ומנכל אלעל כבר יקבל מכתב מאוד מעניין ונוקב שאשלח לו ואספר לו שעם כל הכבוד מלחמות לא עושים על גב הלקוחות ואני טס המון אלעל וגורם שעוד רבים יטוסו אלעל פשוט מתוך נאמנות ישראלית. ואולי אני צריך לעשות אחרת אם ככה מתייחסים אלי. מכל מקום הגעתי מאוחר ומאוד רעב ועייף למלון. והתהלכתי ברחובות לונדון איזור גרין פארק ופיקדילי ומסעדת בופה ״אול יו כן איט ״סיני קרצה לי מאוד . ונפלתי. אכלתי כפי יכולתי העצומה ובעצם אכלתי שם את עצמי לדעת. וכשקמתי כבד ונפוח ומלא גועל עצמי ומער על עצם הנפילה והלכתי למלון ממש הבטחתי לעצמי ( לא רוצה להגיד נשבעתי לעצמי) שזהו זה!! אני לא אהיה עוד עבד ליצר של תאוות המזון השומני והדוחה הזה. לא אוכל עוד את עצמי לדעת.והחלטתי להסתכל על הארוע הזה כארוע מכונן בחיי. נפילה מכוננת. מלמדת. תמרור לחיים. מאז כבר עברתי לבלגיה וחרשתי אותה ומשם להולנד שגם אותה אני חורש. קשה לי לעמוד במאת אחוזי העשייה אבל אני עושה כל מה שאני יכול, ממש!! מרבה בחלבונים ( דגים) וממעט בפחמימות.. לא נוגע בקינוחים, שתיה רק מיים ודייט קולה ואני יודע שזה לא בריא הדייט קולה אבל זה ממש עושה לי טוב ומעביר לי צורך למתוק ואפילו ללחם. אז במאזניים שאני מצוי בהם אולי זה עדיף. ממשיך. אני מקווה שבארץ לא אגלה חדשות רעות על המישקל וחלילה שאראה שלש ספרות!!!! להתראות לכולם
edited by מטפס הרים on 4/24/2013

מטפס הרים יקר,

ממש מאלחת לך שתצליח לעמוד בדיבורך!!
כולנו מבטיחים בענייני אוכל, אבל בסוף גם נצליח לקיים...
רק תזכור: לעולם אל תאכל בגלל טפשותם של אחרים... ובמקרה הזה - ועד העובדים של חברת אל על... לא שווים את זה..
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2013 15:17

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום לכולם. בקושי מצליח להיכנס לפורום. עובר מעיר לעיר. שבוע עמוס רכבות בין מדינות. עכשיו בדרך לאמסטרדם מהאג. הקושי שלי הוא רב מאוד אבל אני עושה הכל כדי לצוף ולא לבלוע מיים ואז אולי לטבוע. ביום ראשון בערב הייתי בלונדון. בגלל שאלעל שבתה ( ואני רותח על כך שעשו זאת על הגב של לקוח נאמן כמוני ,בעצם כל לקוח באשר הוא שבחר אלעל וחטף... שיבשו לי הכל, הייתי אמור להגיע ללונדון בצהרי יום ראשון לארוע מאוד חשוב ושנוכחותי בו היתה משמעותית.. לא יכולתי. הגעתי דרך גרמניה בערב מאוחר. הייתי כעוס על עצם זה שכך מתנהלים. כבר בגרמניה, בהמתנה בדיסלדורף הייתי רעב וטרפתי משהו רע. אני מאוד כועס על אלעל.למחות סבבה אבל לפגוע בלקוחות? מצטער אותי זה הגעיל -פשוט הגעיל ומנכל אלעל כבר יקבל מכתב מאוד מעניין ונוקב שאשלח לו ואספר לו שעם כל הכבוד מלחמות לא עושים על גב הלקוחות ואני טס המון אלעל וגורם שעוד רבים יטוסו אלעל פשוט מתוך נאמנות ישראלית. ואולי אני צריך לעשות אחרת אם ככה מתייחסים אלי. מכל מקום הגעתי מאוחר ומאוד רעב ועייף למלון. והתהלכתי ברחובות לונדון איזור גרין פארק ופיקדילי ומסעדת בופה ״אול יו כן איט ״סיני קרצה לי מאוד . ונפלתי. אכלתי כפי יכולתי העצומה ובעצם אכלתי שם את עצמי לדעת. וכשקמתי כבד ונפוח ומלא גועל עצמי ומער על עצם הנפילה והלכתי למלון ממש הבטחתי לעצמי ( לא רוצה להגיד נשבעתי לעצמי) שזהו זה!! אני לא אהיה עוד עבד ליצר של תאוות המזון השומני והדוחה הזה. לא אוכל עוד את עצמי לדעת.והחלטתי להסתכל על הארוע הזה כארוע מכונן בחיי. נפילה מכוננת. מלמדת. תמרור לחיים. מאז כבר עברתי לבלגיה וחרשתי אותה ומשם להולנד שגם אותה אני חורש. קשה לי לעמוד במאת אחוזי העשייה אבל אני עושה כל מה שאני יכול, ממש!! מרבה בחלבונים ( דגים) וממעט בפחמימות.. לא נוגע בקינוחים, שתיה רק מיים ודייט קולה ואני יודע שזה לא בריא הדייט קולה אבל זה ממש עושה לי טוב ומעביר לי צורך למתוק ואפילו ללחם. אז במאזניים שאני מצוי בהם אולי זה עדיף. ממשיך. אני מקווה שבארץ לא אגלה חדשות רעות על המישקל וחלילה שאראה שלש ספרות!!!! להתראות לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא לאכול את עצמי לדעת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!