23/04/2013 15:15
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי את שוב ביישום הכללים ויודעת בדיוק את נזק האכילה הרגשית בתקווה שחמך יבריא במהרה ואת תהיי חתיכה את מדהימה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2013 12:55
 IRIS Posts: 753
|
צודקת במלוא המובנים. בריאות לחמך ותמשיכי בעשייה ובשליטה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2013 08:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה את ממש המודל חיקוי לאשה חכמה, שלוקחת מכל מפגש טיפ ומשתמשת בו... אני מאד גאה בך על היישום, זה לא מובן מאליו בתקופה כל כך לא קלה שאת עוברת..... אני מאחלת לחמיך בריאות ואריכות ימים, ובטוחה שאת תמשיכי לדאוג לו בלי האכילה הריגשית....תמשיכי לשתף אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2013 08:15
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי!! האפייה מאד מהנה וכייפית גם אני אוהבתתתת לאפות אךךךךךך מי אוכל? ומיישר? והולך ובא אולי נעלמה העוגה?? אני!!! וכמה זה מחבל לנו בתהליך ואין לנו שקט בראש עד שניגמרת העוגה!! בוודאי שמירי שלנו צודקת!!! בלי עוגות יש תוצאותתתתת יאללה לעבודה!!! בהצלחה ממי לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2013 08:06
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום יקר. ביום ראשון כשנשקלתי ונרשמה עליה הודאתי ששבתי לאפיה כי זה מרגיע אותי ומניח למחשבות המתרוצצות..."זה יעזור לחמך במשהו ? שאלה אותי מירי. זה מקדם אותך? האמת שממש לא!!! אתמול כבר חזרתי לרישום ולהכנת מרק ופשטידה וסלט טעים ומושקע וכדי להרוג את המחשבות אני פותחת Mtv או קוראת. והכי חשוב מקפידה על שתיית מים ושעות שינה מספקות. היום ארוחה באירוע מקצועי ולערב הכול מוכן מראש. כשמאוד רוצים אין תירוץ ליפול. אם משהו מטריד אתכם אין כמו הפורום ואין כמו לשתף והעיקר רחוק מהמטבח פשוט והכרחי כל כך. יום נפלא נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|