הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל הנשברים המתוסכלים הרעבים והמדוכאים מעודף המשקל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/04/2013 15:28

יולי
יולי
טולי,
כל הכבוד...ממש מחוננת..ההתלהבות שלך מדבקת..המשיכי לעדכן..ובכלל.כיף מאוד לקרוא מה שאת כותבת.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2013 17:08

IRIS
IRIS
ברכות על הקילו שנשר ובהצלחה רבה בהמשך. שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2013 09:07

חיה'לה
חיה'לה
חזקי ואמצי!! כתבת מקסים...
דווחי על תוצאות טובות.
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2013 09:03

קרולין
קרולין
אין כמוך טולי יקירתי!!!
איזה פוסט מעודד ומחזקsmile
וכן, רק ככה מצליחיםםםםםםם
נשיבוקיםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2013 04:28

dany
dany
ולא נותר לי אלא רק לקנא כי אני כל כך לא שםupset
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2013 00:23

EFF
EFF
טולי..את גדולה..-רק בכתיבה כמובן....כמה עידוד ואמת יש בשורות הנפלאות שיוצאות מהמקלדת שלך..
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2013 21:58

toly
toly
מה אתם חושבים שלגב' זליבנסקי או למירי או לשולה או עדנה מלכות הרפת של דגניה א או ב
תמיד קל עם השליטה והאיפוק? ממש לא!!!
רק מהחדשות והסערות שפוקדות את המדינה והרשתות החברתיות הגועשות ורועשות על כן הסדר עם נוחי לא הסדר עם הטייקונים כן שמים פתוחים או סגורים
כן קיצוצים לא יותר מיסים והגניבה הגדולה של חברת החשמל מכיסי הציבור-רק מכל זה בא לי החלושס ולברוח לפריזר עד ראש השנה או להיעלם בערבות ברזיל
אבל אני לא עושה זאת וגם מירי לא וגם לא צילה רוחמה ושולה
למה? אני ממש לא מחוננת ותודה על כל הפרגון והמחמאות
אני בדיוק כמו כולם פה= אישה עם חולשה לאוכל ובעיקר למתוק אשר החליטה לא לוותר על הזכות הטבעית שלה
להיות בריאה ולחיות חיי איכות ויופי
אוליי זה ישמע בנאלי אבל מכל ההישגים שלי והתארים האקדמאיים והקריירה המפוארת שלי אני הכי גאה באחריות והעשייה שלי בנושא המשקל
למרות הקושי למרות שלא תמיד בא לי לבשל והכי קל לי להזמין טייק אווי או לקפוץ לכיפה אדומה להרביץ שם מגנום או פיצה מטריפה
אני מתאפקת ונצמדת עוד יותר חזק למקופלת כי אני יודעת שאין דרך אחרת ואין קיצורי דרך
התמדה סבלנות תירגול יומיומי והתוצאות נראות והעיקר הבריאות
אם אני רוצה להמשיך להיות פרארי ולא סוסיתא עליי לדבוק בגוף רזה בנפש בריאה ומחוייכת
והתחושה שעוד קילו נושר ועוד אחד פשוט עילאית ומשכרת
אז ניקח נשימה ארוכה נשתה עוד כוס מים וקדימה לעשייה ולמלאכה כמו שאנו יודעים לעשות
שבוע מבורך בעשייה נפלאה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל הנשברים המתוסכלים הרעבים והמדוכאים מעודף המשקל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!