23/05/2013 12:46
 אשירה Posts: 4292
|
בובי יקרה, כל מה שנאסר עלייך לאכול הוא לטובתך והוא ישחרר אותך מהחשש לכאבי בטן, ילמד אותך להיות קשובה לגוף ובסופו של דבר תלמדי לאכול רק מה שעושה לך טוב וזה יהיה שווה את מחיר הוויתור על השאר.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 10:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
תרגישי טוב ותסתכלי על חצי הכוס המלאה... הרבה בריאות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 09:55
 קרולין Posts: 6651
|
בובי יקאה מבינה מאד לליבך רק בריאות יקירתי. תרגישי טוב תשמרי על עצמך וכולנו כאן תמיד בשבילך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2013 09:32
 אביכהןן Posts: 1
|
שלום לכולם אני סובל מבעיה דומה והמליצו לי על טיפול טבעי מחנות שנקראת טבע בריאות מישהו שמע על המוצר הזה?? http://www.10teva.com/pro/helicobactor_kit.shtml
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2013 17:11
 IRIS Posts: 753
|
מסקנה נבונה ובריאה. תרגישי טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2013 08:59
 קרולין Posts: 6651
|
בובי יקרה, אכן כן העיקר הבריאות וכמה שחשובה התזונה שלנו תודה על השיתוף ובריאות שלמה שצהיה לך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2013 04:33
 dany Posts: 19819
|
בובי היקרה קודם כל החלמה מהירה. וכמי שחיה עם בעיה תמידית של הקיבה,(ריפלוקס ושבר) והדברים הללו שמנית תמיד עושים בעיות....... ומוצרי חלב אצלי זה הכי הכי ופלפל אדום ממש אי אפשר בלי......... ושום כדור נגד כאבים למעט אקמול לא ניתן לקחת, ורוצה לשמוע בדיחה קניתי אקמול + מה הפלוס קפאין ולא שמתי לב, שבת הייתי מקוררת מאד עם כאבים בכל הגוף ולקחתי לי בשמחה וששון מהאקמול, והתוצאה לילה לבן(קפאין) וכאבי קיבה תופת............... זהו צריך להקשיב לגוף לדעת מתי כן ומתי לא. בהצלחה מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 22:09
 toly Posts: 898
|
ראשית תרגישי טוב אינני רופאה אך עם תזונה נכונה ודלת פחמימות והתפריט והשיטה של מירי אני ריפאתי בעייה דומה וללא אנטיביוטיקה ואם כבר הרופאה ממליצה לך על תזונה תשאלי אותה לגבי סיבים תזונתיים טבעיים ושימוש באצידופולוס. רפואה שלמה והחלמה מהירה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 21:57
 חיה'לה Posts: 885
|
בובי היקרה, קבלי את הכול באהבה, ותני לזמן לעשות את שלו... הזמן מרפא הכול - את פצעי הגוף ואת פצעי הנפש... בטוחה שאחרי התקופה הקשה תוכלי לחזור ולאכול את כל הדברים הבריאים והמזינים שנמנעים ממך כרגע. בהצלחה! היי חזקה!! שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 21:34
 נחושה Posts: 6982
|
בובי תנסי להתנהל עם מה שמותר ולהיות יצירתית. החלמה מהירה וטובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 21:16
 bobi Posts: 69
|
טוב ... אז בשעה 16:00 קיבלתי טלפון מהרופא שלי..... " היי מירב אני מתקשרת להגיד לך שהתשובה יצא חיובית... יש לך עדיין את החיידק הליקובקטר... את צריכה לקבל שוב טיפול לשבועיים .. שלוש סוגיי אנטיביוטיקה + עוד 2 סוגים של כדורים" והכי חשוב התזונה שלך .... כדאי מאוד להימנע מצריכת מזונות חומציים כגון: פירות הדר, מוצרי חלב, מזון מעובד, מזונות מסוכרים, מזונות הכוללים קמח לבן, קפה או משקאות מוגזים. גמבות, קיווי וכו’. מדובר בעיקר בפירות ובירקות העשירים בויטמין C. להימנע משתיית קפאין, אלכוהול ומנטה. אז מה כן נשאר לאכול????????? שוב פעם רק עוף , דגים, תפוח אדמה, אורז.... שתייה : מים ותה צמחים נמאס לי בא לי לאכול רגיל בלי חשש לכאבי בטן הכי מצחיק שאני מאוד רוצה לאכול סלט, קוטג' , פלפל אדום... ופחות חסר לי השוקולד או מתוקים בקיצור המסקנה היא תהנו מכל רגע שאתם יכולים מלאכול בצורה רגילה זה לא מובן מאליו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|