הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי - תומכת ועוזרת כמו תמיד!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/04/2013 07:38

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

חברותיי היקרות,
זמן רב לא נכנסתי לפורום, ופתאום הבוקר הרגשתי צורך.
לפנות בוקר התעוררתי עם מועקה קשה - ביום שישי הקרוב אהיה בת 43, לפי התאריך העברי, ובעוד חודש בדיוק - 21.5 - לפי התאריך הלועזי.
זהו זמן לא פשוט בעבורי בשנים האחרונות... ה'לבד' מכביד ומעיק, ולאחרונה כמה מחבריי וחברותיי הטובים הכירו את בני זוגם,
ופתאום ביום שישי כולם מגיעים זוגות-זוגות, ואני לבד, וזה ממש ממש לא פשוט.
אמנם ניסיתי להרחיב מעגלים ולהכיר עוד, אבל זה ממש לא אותו הדבר, ובכלל - זה פשוט קשה!!
והכול מתנקז לאוכל, לדברים המתוקים, המנחמים, וסוג של רחמים עצמיים ובריחה... ואז מגיעה ההרצאה של מירי היקרה,
ובתוך התיאור של טיפוסי בשמנים יש בעצם קריאה לקחת אחריות על החיים, לקבל החלטות ולעמוד בהם, והעיקר - באמת להיות שמחה!!
לא שמחה ממקום של שאננות ואיך אומרים החבר'ה - 'חיים בסרט', אלא ממקום של הערכה למה שכן יש, ממקום של קבלה עצמית..
ומהמקום הזה, אני יוצאת השבוע חדש: חזקה יותר, נחושה יותר, עם החלטה לעמוד בכל המשימות שהצבתי לעצמי, וכמובן -
גם שליטה באוכל.
בזכות ההרצאה שלך מירי היקרה, עמדתי אתמול לבשל לכל השבוע, כדי שלא יהיו תירוצים, ואני מסודרת ומוכנה לאתגר!!
מירי היקרה, אני מעריכה מאוד את זה שאת משתפת אותנו גם בקשיים (כמו ביום העצמאות), מפני שלפחות אני מרגישה שאם לך זה קורה, אז ממש לא אסון אם גם אני נפלתי,
ובזכות הנחישות שלך והכוח שלך גם אני מתרוממת...
שיהיה לכולנו שבוע נפלא, שבוע של הצלחות!!
אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה של מירי - תומכת ועוזרת כמו תמיד!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!