21/04/2013 21:41
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש יקרה מאחלת לאחיך החלמה מהירה וטובה מהניתוח ובשיקום ולגבי כל השאר יצירתיות ...וסבלנות אין קץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 07:28
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד נינוש היקרה , לא יכולה לעזור, אבל שולחת לך חיבוק חם ואוהב, ומקווה שהעניינים יסתדרו... תהיי חזקה ויהיה טוב! שלך, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 07:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
נינוש יקרה שלי מאחלת בריאות טובה לאחיך ולך הרבה כוחות.. שהשיקום יעבור מהר ובקלות... שולחת לך חיבוק חם ואוהב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 03:20
 ליאת של יוני Posts: 189
|
נינה יקרה, אני בטוחה שאת נמצאת במצב מורכב. סומכת עליך שתמצאי את הדרך הנכונה ותמצאי את הפתרונות בשני המצבים. מחזיקה אצבעות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 01:08
 tutit Posts: 2431
|
וואו נינה יקרה .....הצטערתי לשמוע על מה שארע הבוקר..... אילו היה אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולתקן דברים שקורים במהלך היום..... לצערנו לא ניתן ....אני מאחלת לו החלמה מהירה ושיקום מוצלח.... ולך שיעבור גם בקלות ותצליחי לעזור לבתך ולהיות עם כל המצב הקשה -חזקה ואופטימית.... ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 00:31
 dany Posts: 19819
|
נינה יקרה צר לי לשמוע על אחיך, מקווה שהשיקום יעבור ביתר קלות . ושתוכלי לתמרן בין לבין. ליבי איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2013 00:12
 EFF Posts: 6409
|
נינוש יקרה....כמה צר לי..אני מכירה את אחיך ויודעת כמה קשה יכולה להיות עבורו נפילה כזו.....מה אומר לך?? מחזקת אותך ומאחלת לך התמודדות קלה בימים הקרובים ♥♥♥♥♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2013 20:51
 קרולין Posts: 6651
|
נינוש יקרה שלי, צר לי מאדדדד לשמוע על אחיך היקר כולי תקווה שהשיקום שלו יעבור בשלום ובמהרה. וכן תוכניות מסתבר יש רק במגירות. מחבקת ומחזקת אתכם חזקקקק נשיקותתתתתת וכל אהבתי ודאגתי קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2013 20:30
 לייסי Posts: 623
|
נינוש יקרה, מצטערת על מה שקרה לאחיך - אני מקווה שיעבור את הנתוח בשלום ויחלים מהר יותר ממה שאתם חושבים. שיהיה לו מזל טוב ליום הולדת - הרבה בריאות, אושר והצלחה עד 120! אני מקווה שהתקופה הקרובה תעבור עלייך כמה שיותרבקלות - עד כמה שניתן. קבלי חיבוק גדול - ותמיד אנחנו כאן...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2013 19:48
 רבקה Posts: 8411
|
נינוש ליבי איתך . איך אומרים מתכננים תוכניות ואלוהים צוחק. ראשית אאחל בריאות לאחיך שבטח לא קל לו בכלל. נינוש אומרים שברגעים קשים כל כוחות הנפש מתגייסים . אין ברירה נסי לתמרן בין שני הדברים ונקווה שהכל יסתדר ויחזור למקומו בשלום. חיבוק ענק ומי יתן והדברים יסתדרו ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2013 18:51
 נינוש Posts: 1442
|
ובכן חברות יקרות לא יודעת ממה להתחיל. יש לי אח אחד יחיד ומיוחד שחולה במחלת הפוליו אך מתפקד יופי . לא נשוי לצערי וכן רלוונטי לנושא ובכן לאחי היה אתמול יום הולדת 49 והיום בבוקר הזמנו אותו לארוחת בוקר בבנדיקט בשד רוטשילד היה גשם אכלנו שבענו עד כאן הכל היה טוב וביציאה הוא החליק על הרמפה נפל ושבר את הרגל אמבולנס איכילוב צילומים סיטי גבס זמני ומחר ניתוח . איך אומרים היינו כבר בסרט הזה למי שיודע מה זה חולה פוליו זה שיקום איטי איטי בבית חולים מיוחד, בפעם הקודמת זה לקח 3 חודשים בעלי נסע אחר הצהריים לסין ואני הייתי מיועדת לעזור לביתי שמחר יוצאת לחופש ליערות הכרמל כלומר לשמור לה על הילד 4 ימים אחרי הגן עד שהם יחזרו. עושים תכנונים וברגע הכל מסתבך. עכשיו לבד בבית מרחמת על אחי ועל עצמי וכותבת לכם ( קצת מנחם לשתף אחרים) מזכיר לי את המילים של מירי סלינו על כתיפינו......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|