20/04/2013 15:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין על התיאורים שלך את אלופה מכל הבחינות בהצלחה בהמשך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2013 14:46
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח מצחיקולה כל הכבוד לשליטה . אלופה. בהצלחה בהמשך. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2013 00:30
 EFF Posts: 6409
|
טולי..אפילו את השליטה והאיפוק את מתארת בצבעים ורודים...את הופכת הכל לכל כך יפה..שיהיו לך אכן חיים יפים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2013 00:04
 tutit Posts: 2431
|
טולי כל הכבוד על השליטה......... נהנתי מהחריזה ומתיאורייך המדויקים............ המשיכי כך והגזרה תהיה של צרפתייה דקיקה..... בהצלחהההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2013 23:53
 קרולין Posts: 6651
|
טולי את אלופה! ובראבו על השליטה אין כמוך! לילה טובבבבב נשיבוקיםםםם והחלמה מהירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2013 21:22
 avi_i Posts: 269
|
טולי את מלכה!!!!! כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2013 19:57
 toly Posts: 898
|
קרואסון דניש שנראה כמו מאפין עם חור בראשו ממולא קרם פטיסרי עם רוטב פטל מעליו פשוט גן עדן ולהתעלף ממגוון הטעמים המיוחדים שמזכירים את פריז וזה כאן בישראל נעשה על ידי משפחת אופים צרפתית אמיתית אשר עשו עלייה מפריז אוח אוח לה שיק ולה פטיט דה פרנס איך לעזה הצרפתיות שומרות על מידתן הזעירה שעולה לי בדיוק על חצי עכוז ) אז את הקרואסונים המטריפים הללו קניתי לכבוד יום ההולדת של מדינתנו הם הונחו ביום שני בערב ברוב הדר וכבוד בקומת הפמטהאוז של המקרר כיאה למלכי צרפת וורשה אפילו לא פזלה לעברם פשוט התעלמתי כמו פימו למחרת בצהרי המנגל התכבדו המכובדים וגרגרו בהנאה צרופה מכל ביס וטעם זה או אחר של קרואסון נבחר ולוורשה כל הזמן הדהדה המנטרה:מחר את נשקלת אצל מירי מייד לאחר שהלך אחרון האורחים גב' זליבנסקי מיהרה לשטוף במים וסבון את קומץ הגרגירים שנשארו על המגש ושתתה תה עם לימון כי כאב לה הגרון וקמה הבוקר חולה אך עם בטן שטוחה וטוכע'ס גאה על השליטה כוחה של שליטה! איזו תחושה מרנינה למרות כאבי הגרון והחום ויייייייייייייייייייש ירד גשם היום כמה אני אוהבת אותך ריבון העולמות..... שבוע מוצלח לכולנו ובשליטה אין כמו לעשות בדיוק את התפריט- מומלץ בחום ה"מקופלת" טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|