הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איירבוס בונה מושבים מיוחדים לאנשים מאוד שמנים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/04/2013 16:20

מטפס הרים
מטפס הרים
איש מסכן. איש סובל. אני רואה ופוגש כאלו רבים מאוד בטיסותי הרבות וליבי ליבי עליהם.. אני מתבונן ורואה את האומללות הנוראה שבשומן חסר הבקרה. פשוט סבל . כמה מזל יש לנו שאנחנו מודעים , שאנחנו מבינים ושאנחנו עושים המון כדי לנצח את השומן הרע והמזיק והלא אסטטי הזה. זהו מאבק ללא ספק אך אין מאבק צודק ממנו למען בריאותינו ואיכות חיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2013 11:59

toly
toly
העולם הולך ונעשה שמן יותר
גם במדינות העולם השלישי מוצאים אנשים שמנים יותר כך על פי דיווחי הטלגרף הלונדוני
שסקר וציין הבוקר יצחק נוי בתוכניתו האיכותית מידי שבת בוקר ברשת ב'
ובמאמר מוסגר אוסיף שעל אף העובדה כי אינני צרכנית רדיו או טלביזיה מובהקת , אלא יותר של המרחב הקיברנטי ששמו: אינטרנט וספרים,
אני לאחרונה נחשפת ומגלה תוכניות מופלאות באפיק מדיה ותיק שקוראים לו רשת ב' אשר טרם נס ליחו.
ולגופו של עניין או יותר נכון משמניהם של אנשים מאוד גדולים המכונים גם אוביסיטים.
לכבודם ובעיית רוחבם החליטה חברת איירבוס לייצר מושבים מיוחדים ורחבים וכמובן העלות היא גבוהה יותר המחושבת לפי 2 או 3 מושבים
אך זה יבוא על חשבון צמצום מושבים של אנשים בעלי "משקל נורמלי " כדברי העיתון הלונדוני.
באחת מטיסותי לפני מספר שנים מלוס אנג'לס לתל אביב דרך מונטריאול ישב לידי איש מאוד מאוד גדול הוא ליד החלון ואני במעבר לידו
כל פעם שקם לשירותים נאלצתי לקום על מנת שלא ימחץ אותי זה היה פשוט סיוט כי הוא קם המון פעמים ודי ריחמתי עליו אף הצעתי לו להתחלף ביננו במושבים אך הוא סירב.
בנחיתת הפסקה במונטריאול מיהרתי לדייל הראשי וביקשתי להחליף מושב עבורי או עבורו.
להפתעתי הרבה כשעליתי בחזרה למטוס הודיעה לי הדיילת שאני משודרגת לביזנס...כמה טוב לטוס אל-על
שבת נפלאה ובשליטה עד לנפנוף שיפודי טופו וירקות .....
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איירבוס בונה מושבים מיוחדים לאנשים מאוד שמנים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!