15/04/2013 10:21
 קרנושה Posts: 3420
|
שאקל אמיתי אתה!! ועוד איך שתגיע לפסגה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2013 10:09
 ארץ Posts: 110
|
מצטרפת למברכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2013 08:51
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מטפס יקר, עשית את זה בגדול. לחזור מחול פחות??? פשוט מהמם. אתה ראוי לכל הצלשים שאני מכירה בנושא שלנו. אנו נוסעים היום לאוסטריה ואני מקווה בכל ליבי רק דבר אחד שלפחות לא אעלה כי אני כבר קרובה ליעדי ולא רוצה ל"החזיר חובות" אבל גם אם יקרה ואחזור קצת יותר כבדה ב-1 קג למשל, לא אלקה את עצמי. אני נוסעת גם להנות וחלק מזה - האוכל. אז שיהיה לכולנו יום לא קשה במיוחד, ותעשו חיים ביום העצמאות אבל עם בקרה עצמית כי אם אין אני לי מי לי??? אוהבת את כולכם מאד.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2013 15:21
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר, שאפו על השליטה בפיתויים שאפו גדול שמזערת נזקים ואני בטוחה שמחזרת לתהליך במרץ ובתשוקה שהחזר החובות יהיה במלואו וזאת תהיה נקודת תפנית והזנקה לפיסגה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2013 14:24
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ברוך שובך ארצה מצטרפת לכל המברכים המשך כך רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2013 16:26
 מטפס הרים Posts: 1533
|
דובונית אכפת לי, אקו, דני, אשירה רבקה קרולין, טולי, מיכיק, דרך המלך ואפי-- תודה גדולה. גדולה מאוד. לכולכן ולכל מי שקרא . המשך הצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2013 10:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ריגשת מטפס יקר כול הכבוד על המשמעת שהכנסת לעצמך ולהתלהב מחצי קילו זה מאסט כי רק בשיטת ההצלחה של מירי החצי שעבדת עליו כה קשה הוא זה שתעריך יותר מאותם דיאטות בזק שקיצצו אצלך 4 קילו בשבוע... לאט ובטוח זזה שם המשחק וכל הכבוד שאתה נחוש מתמיד ומתחזק אנו כאן בשבילך כל העת בהצלחה בהמשך ובטוח אני שירד כול מה שתחפוץ בו בגישה זו... אפילו חיזקת בי את המוטיבציה המשך שבת מופלאה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2013 05:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק תגיע. בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2013 05:11
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת למברכים, הידד וכה לחי, עמדת בפני הפיתויים, מצאת לך דרך איך לעשות זאת. וחצי ירד לו!!!!!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 22:03
 אשירה Posts: 4292
|
שאפו, כל הכבוד, בראוו, לא רק על החצי שירד, אלא בעיקר על אלה שלא עלו בתוקף הנסיבות והמסיבות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 18:45
 EFF Posts: 6409
|
שלום מטפס אמיץ....או..קיי. חו"ל מאחוריך, יום העצמאות לפניך..והמשקל...(אצלי למשל מתחת למיטה - ללא שימוש....) אורב לכולנו...כל ירידה מבורכת והעיקר שלא תשכח (הירידה) לגרור איתה עוד כמה כמוה...בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 17:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר ברוך שובך ארצה... ברכות לחצי שירד ועוד הרבה בעקבותיו.... קונה כל שבוע חצי... שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 17:00
 מיכיק Posts: 159
|
תותח..............................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 15:37
 toly Posts: 898
|
תותח המלך חזר כל הכבוד ויש לנו כבוד חצי קילו זה נהדר ועם כל הגורמה סביבך זאת מחוננות שמחה עבורך ששבת לטפס לכיוון הפיסגה וצעדה היום ומחר רק תתרום יותר לירידה ושוב שאפו על המאמצים והתוצאה זה ממש לא מובן מאליו ההשתדלות והאיפוק שבת נפלאה בחיק משפחתך ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 13:59
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר כל הכבוד לך! עם נחישות כמו שלך השמיים הם רק ההתחלה ב ה צ ל ח ה ר ב ה בהמשך שבת שלום קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 12:45
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר כבר למדנו שכל ירידה הרי היא מבורכת. השתדלות, הקפדה ויישום מוביל כמובן למטרה נכספת. מטפס התנהגות למופת ואפילו תלמיד מצטיין. כל הכבוד על ירידה שאחריה ממשיכות הירידות למען עליות קלות בטיפס לפיסגה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 12:08
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שבוע מאוד מורכב עבר עלי בתחום הדיאטה. הרבה מאוד ארועים בחמישה ימים אינטנסיביים, בכולם אוכל גורמה לרוב ומוטיבים מפתים וללא הגבלה... עזבתי את ישראל לפני שבוע כשעלי שלשה קלו עודפים שעליתי מאז ירדתי עשרה... שלשה קג שכבר חדשיים דבוקים אלי חזק וחוסמים אותי בדרכי לפיסגה. שלשה קילו עודפים אלו משולים לכיברת דרך רצינית שנסוגתי במורד ההר במקום בהמשך הטיפוס לפיסגתו הניכספת. אז בשבוע המורכב מאוד הזה השתדלתי כמיטב יכולתי, הרביתי בחלבונים והמעטתי הפחמימות. יום שבו גלשתי מעל המותר לווה בקיזוז.. כל צעד שעשיתי חישבתי. לעיתים עמדתי מול פיתוי כזה או אחר, הכף כבר נשלחה להעמיס ביד מתלהבת ,אך עצרתי ואמרתי לעצמי משפט שפעם שמעתי שנחקק אצלי חזק: תחשוב שאתה יהודי שומר מיצוות , שמאוד עקרוני בחייו האמוניים שלא לאכול אוכל שאינו כשר, ברמת יהרג ובל יעבור ממש עד הרמה הזו..וכמו שיהודי ניכבד שכזה לא היה נוגע באוכל לא כשר כך גם אתה תנהג. תחשוב שהאוכל הזה אסור עליך בתכלית האיסור.. נשמע מוזר? אולי. לי זה עבד. ידעתי שאם לא אעשה זאת , אם לא אתאמץ השבוע,לא רק שהשלשה האלו יהפכו לחמישה או שישה ושוב אעבור לשלש ספרות אחרי שבעיקשות ונחישות ניפטרתי מקידומת זו שיש בה משהו שאותי מאוד מפחיד... והפורום: ניכנסתי המון לפורום גם אם לא כתבתי. ניכנסתי המון והתחזקתי מאוד. לעיתים במהלך פגישות מאוד מהותיות הגנבתי מבט במשפחת הפורום וזה עזר לי אונליין להרגיע ולנשום עמוק לפני נפילה. אז תודה רבה לכם. קל זה לא היה אבל נשקלתי הבוקר והנה העפתי חצי קילו שומן אכזר!! עוד 2.5 ואני מחזיר חובי לחברה. זה קצת מצחיק שאני מתלהב מירידה בשבוע של חצי קילו , כי אני יכול להוריד גם שלשה בשבוע ויותר, כבר הורדתי בעבר בדיאטת קסח הזויה ( שהיום איני מאמין שעשיתי אותה) ארבעה וחצי בשבוע .. והמהירות שהם שבו להרעיל את גופי היתה גבוהה ממהירות האור... אז בשבילי העובדה שלא עליתי שלשה בשבוע ( וגם לזה אני מסוגל בקלות מפחידה, ואפילו יותר) אלא ירדתי חצי קילו היא ברכה !!! כי זו ירידה אמיתית ומוחשית כל כך. היא משמעותית ויש בה תוכן בירידת המשקל הזו.ואני ניכנס לשבוע של מכוונות גבוהה מאוד. יום העצמאות יעבור עלי בשמחה וגאווה. ליבי ייצבע בצבעי כחול לבן, אזמר שירי ארץ ישראל אך לא אוכל פיתה. את הסממן הישראלי הזה אניח בצד. לא חצי פיתה ולא ביס ולא קלה ולא מלאה ולא בטיח. בלי פיתות. כי אני יודע מה יהיה אם רק אתחיל להעמיס את עצמי לדעת בתוך קרביה של הפיתה .. פיתה אחת סימן לפיתות. וכשם שאת פסח כולו עברתי עם מצה אחת בקושי ובלי כמויות מצה-בריי כמידי שנה ,כך יהיה גם יום העצמאות הזה. חג של שליטה מלאה ומקסימלית!!! ואני ממשיך אל ההר. אני לפיסגה הזו אגיע!! חד משמעית.. להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|