הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גזירות חדשות על עם ישראל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/04/2013 21:26

toly
toly
שאפו מתוקה
כל הכבוד לך ולכל היורדים בשבוע מאוד לא קל כלל וכלל זה
המשך שליטה והצלחה גם בחג
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2013 21:04

יולי
יולי
היי,
לא נראה לי שיהיה מע"מ על ירקות/ פירות גם ככה המחירים האמירו...ובכל מקרה...אנחנו נמשיך לחתוך סלט ואוייבים לא נכניס הבייתה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2013 14:19

רייצ'ל
רייצ'ל
אני לא פוליטיקאית,
בואו ניתן להם לנהל את המדינה בשביל זה הם נבחרו
נתמקד בעיניננו ענין הדיאטה
עצמאות בפתח
חג שמח לכולם
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
14/04/2013 01:14

EFF
EFF
כן....זה הזמן הנכון לדבוק במשפט המפתח של מירי "מסביב יהום הסער ואנחנו נחתוך סלט" - אלא שהפעם נשלם עבורו יותר - נראה לכם מע"מ על ירקות ?

ואף על פי כן ולמרות הכל - שלא נצטער למי נתנו קול...(בבחירות - ואני בכלל לא הייתי בארץ..)
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2013 20:19

יולי
יולי
היי,
אכן, חדשות קשות...ואותי מעצבנות...דיבורים יפים במסע הבחירות ואח"כ נוצר תאום ביבי.........בקיצור קפיטלים במלוא כיעורו.....הפגיעה בשכבות הביניים (ואנחנו נכללים בתוכו, כמובן)
והפגיעה בשכבות החלשות...מיסים, העלאת מע"מ, מע"מ גם על פירות וירקות ועוד כל מיני דברים שאני בכלל מקווה שלא יעברו.....לא מובנת לי השיטה בארץ...וכנראה גם לעולם לא אבין...הרי חיים כאן אנשים....בנו את המדינה ....נלחמנו בכל האוייבים, ולפני כן היהודים שרדו את השואה ובאו לכאן...לישראל לארץ (הקודש.כך אומרים) אל הלא נודע...........אז ממש לא ברור לי למה עכשיו...את הכל שוכחים, מקלקלים, שוכחים את אהבת האדם הבסיסית ובעיקר את המוסר.אני דווקא לא נגד לגמרי הקפיטליזם, אבל לא כפי שהוא מתקיים בארץ ודורס את החלש ובכלל את רוב העם, בעיקרון אני יותר סוציליסטית בנשמתי אבל גם לא הייתי רוצה כאן קיבוץ אחד גדול שיכול להביא לקריסה כלכלית (כמו בבריה"מ לשעבר, כלומר אני גם לא ממש קומוניסטית)...אני בעד משהו יותר שפוי באמצע...בלי לדרוס את החלשים או להיכנס עמוק לכיס של מעמד הביניים ולרושש........לפעמים, כעצמאית אני מרגישה שאני בכלל עובדת בשביל המדינה, כי אני משלמת את כל המיסים לפי החוק, כמו שכתוב בספרים, ואח"כ ממש קשה להתנהל......על קניית דירה אין בכלל על מה לדבר....מי בכלל יכול לדמיין ...הסכומים מטורפים, ובעיקרון, אני במקום בסדר באמצע, לא מתלוננת, אבל תמיד היה יכול להיות טוב יותר....אני למרות הגזירות ממשיכה לשאוף להצלחה, לעבודה קשה , לא מוותרת ומצליחה...ובגזרת הדיאטה......היו כמה נפילות בדרך, ואכן.......לא מכניסים אוייבים הבייתה...חוץ מחטיף יומי שמצאתי מועיל במיוחד: קרטיבים (כן, קרחונים) ולא דיאט...סתם פושטים ורגלים זה יוצא 66 קלוריות לשלגון, טעים מרענן ולא עושה חשק לעוד אחד...וכן, גיליתי מחדש את התפוחים....אז תפוח עם קנמון במיקרו בלי סוכרזית נחמד ומשביע וטוב בתור קינוח.
טוב, לא תיכננתי להיכנס לפוליטיקה כי אני ממש לא אוהבת שיחות פוליטקה אבל קשה להתעלם מהמצב הכלכלי בארץ..ומההתנהלות השלטונית שבעיני, וכמעט בעיני כולם, די קלוקלת..טוב, אני רק יכולה להגיד שהצבעתי בבחירות וזה לא היה ביבי...אבל, מה לעשות.........אני לא הקול היחידי.ו...לא ממש עזר.
מה שאנחנו יכולים לעשות בגזרת הדיאטה זה לקנות חכם, לפי כמות השימוש ולא לאגור סתם בבית כי בסוף זה נזרק וחבל , בעצם לזרוק כסף, או לחילופין....לאכול ולאכול כי חבל.........הקילוגרמים שלנו סתם עולים ולנו רק מקלקלים.......משום מה שבוע שעבר ירדתי חצי קילו אחרי שהייתי בטוחה שאכלתי ממש הרבה, כי ממש לא שמרתי...........אז שמחתי לרדת.....ודווקא הירידה דירבנה אותי לחזור לאכול נורמלי......כי ממש ממש מתחשק לי לרזות לפחות 6 קילו (לחזור ל-71...ומשם...לרדת קידומת לכיוון 66-68 קילו....כן, זה יפה לי..ובינתיים.3 ארוחות ביום ואני שומרת לי תפוח בין לבין ולא מחברת לארוחות כי אני עובדת עד שעות מאוחרות ואז בערב קצת מורעבת...בכל אופן, השיטה עובדת, רק ליישם.......ולא לגשת למקרר........הגזירות לא שוות לנו עודפי קילוגרמים....להיפך, לעבוד קשה ולראות תוצאות על המשקל.
יום טוב,
מחשבות חיוביות,
למרות כל החדשות ה"טובות",
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2013 13:38

רבקה
רבקה
אנחנו נמשיך בגזרות שלנו למען הגיזרה האישית
כל פעם צצים קיצוצים חדשים בכלכלה
אויבים לא בביתינו בריאות בסביבתינו ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2013 05:26

dany
dany
איך אומר השיר ? מה לי פוליטיקה עכשיו?
תמיד כנראה נתאכזב,
ובכל זאת עם אופטימי אנחנו שאם לא כן לא היינו שורדים עד עתה.
אז נקווה לטוב.
ובוודאי זו לא סיבה לזלול כל מה שזז................
0 קישור קבוע (Permalink)
12/04/2013 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
כן כן במסע בחירות אפשר להפריח בלונים באוויר שלאחריהן מהר מאוד מתפוצצים ותמיד הכתובת על הקיר.
אנחנו נמשיך לחתוך סלט ונכון לא נכניס אויבים הביתה,חיסכון עצום.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2013 21:31

toly
toly
חברים יקרים
מודה ומתוודה תוכנית הגזירות החדשות של שר האוצר החדש יאיר לפיד הבהילה אותי מאוד היום
ללא קשר לפוליטיקה או מה הצבענו אני אישית חשתי היום שפקידי האוצר הצליחו לתעתע באדון לפיד (המוכר לי אישית מימים ימימה וליהיא אשתו המקסימה שמאוד אוהבת את סגנון כתיבתה ואישיותה)
ואופס נוצר תואם ביבי : דיבורים לחוד ומעשים לחוד ועוד רגע באופן מעשי אני לחסל מקרר- מזל שקניתי היום שושקות ומלפפונים וחסה
והכנתי מראש ביצים קשות וסלט ירקות.
באמת שמצבה הפיננסי של מדינת ישראל מטריד אותי קשות וברור שהגזירות החדשות יפגעו בכל בית ובית בישראל למעט אולי אלה הנמצאים מחוץ לישראל (תמיד חלמתי לקנות אי קטן באיי קיימאן או בבהאמסsmile)
אך אם נסתכל רגע על חצי הכוס לימונדה אולי הצטמצמות בקניות המזון ובכמויות האוכל הנערם לקיבתנו תוביל גם
לחיסכון יעיל בתקציב האישי
דיאטה= חיסכון כלכלי
מה דעתכם?
אגב למקרר שלום הוא נשאר על מקומו כי אין בו כלל אויבים למעט אגס תפוח וקוואקר

השבח לאל ונברך על הקיים
חודש טוב לכולם
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גזירות חדשות על עם ישראל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!