13/04/2013 10:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה על הטיפים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2013 05:13
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 15:57
 bobi Posts: 69
|
תחליף לפיתה בעל האש: קודם האופציה שמירי מדברת עליה בעצמה זה להשתמש בפלפל אדום כפיתה אופציה שניה היא טורטיה ...... בפיתה רגילה יש 250 קלוריות , בפיתה קלה יש 239 קלוריות לעומת זאת בטורטיה יש 190 קלוריות האופציה השלישית היא לחם שיפון בכלל לפי דעתי עדיף בלי כל עניין הלחם וללכת על טהרת הבשר אבל בשר טוב טרי , מתובל לטעמכם להנות מהאוכל ולא להרגיש פספוס בגלל פיתה שגם ככה לא מופיעה בחיי היום יום שלנו לשבת לאכול בעל האש כאילו את במסעדת גורמה.... ולא לבוא בגישה שלאכול בעמידה, לחטוף משהו בפיתה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 13:20
 רבקה Posts: 8411
|
בובי יקירתי תודה . טיפים נהדרים ואם כולנו ננהג לפיהם ,דיינו המילה "מפחדים " אצלי מכוונת אך ורק לפיתות שהם ביום כזה אהובי נפשי חחח בובי קונה את הטיפ של הקינוח ואנסה אותו אך אחליף את הסוכר עם ממתיק שזו גם אפשרות. תודה על הכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 11:25
 dany Posts: 19819
|
כבוד כבוד.
miribelkin כתב:
כל הכבוד בובי יקרה על העצות הנפלאות חברים יקרים, בובי שלנו היא שפית אמיתית.... כך שכל מילה ומתכון הם מיקצועיים, מעבר לכך שירדה המחוננת 42 קילו.... אז תודה בובי מחכים למתכונייך הטובים בפורום מתכונים שמנוהל בהצלחה רבה על ידי אפי היקרה שלנו שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 09:53
 1103 Posts: 5022
|
בובי יקרה את עושה רושם של אישה מקסימה ומוכשרת חבל שאין לך תמונה שתשלים את התמונה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 08:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כל הכבוד בובי יקרה על העצות הנפלאות חברים יקרים, בובי שלנו היא שפית אמיתית.... כך שכל מילה ומתכון הם מיקצועיים, מעבר לכך שירדה המחוננת 42 קילו.... אז תודה בובי מחכים למתכונייך הטובים בפורום מתכונים שמנוהל בהצלחה רבה על ידי אפי היקרה שלנו שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 05:24
 dany Posts: 19819
|
תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 05:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ונותר רק ליישם. הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 20:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה על השתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 15:02
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אחלה טיפים!!! מעולה. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 14:15
 קרולין Posts: 6651
|
תודה על הטיפיםםםח הנהדריםםם שיהיה לכולנו חג שמח ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 09:05
 bobi Posts: 69
|
אני קוראת בפורום שהרבה " מפחדים " מהאוכל ביום העצמאות יש לי מספר טיפים לנסות לעבור את היום הזה כאשר עושים על האש מכינים את השיפודים בתוצרת ביתית ולא קונים מוכן בוחרים בשר טחון רזה ואיכות..... כמו בשר סינטה או כתף מהבשר ניתן לעשות קציצות , קבב מוסיפים לבשר פלפל שחור, מלח, בצל מגורד, שום, פטרוזיליה ( אפשר להוסיף צנוברים לא חובה) אופציה נוספת היא עוף : עוף שלם חתוך לשני חצאים, חזה עוף, עוד אופציה היא דג : דג שלם עושים חריצים בעור מוסיפים עישביי תיבול, שום , לימון, פילה של דג, סלמון, טונה אדומה בוחרים פחמים איכותיים , מוסיפים לתערובת הפחמים ענפים של תימין ורוזמרין בוחרים ירקות לצליה על האש , חציל, בטטה, פלפל אדום+צהוב, שומר מכינים סלטים ביתיים ( סלט ירקות, כרוב, סלט ירוק, טחינה, סלט הירק) ולא סלטים שקונים מוכן מהסופר קינוח חותכים תפוח ואגס לפלחים מוסיפים קינמון + קוביה קטנה של חמאה+ 3 כפיות סוכר חום מערבבים הכל ביחד עוטפים בנייר כסף מניחים על המנגל עד שהפירות רכים כמו שאוהבים בהצלחה ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|