10/04/2013 20:10
 קרולין Posts: 6651
|
תודה נחושתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 18:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יופי. תודה רבה על המתכון. נראה מצויין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 14:09
 נחושה Posts: 6982
|
1 חבילה לקט נורמנדי מבושל לפי הוראות היצרן. במחבת לאדות: 1 בצל קצוץ בכף שמן זית להוסיף את תוכנן של 2 קופסאות טונה במים ולהקפיץ יחד. לערבב: . את לקט הנורמנדי המבושל את תוכן המחבת (בצל+טונה) 1/2 קופסא קוטג' 100 גרם בולגרית 5% 2 ביצים גדולות או 3 קטנות מעט אבקת מרק בטעם עוף להוסיף עשבי תיבול לטעמכם
לשטוח בתבנית ולאפות בחום בינוני גבוה 50 דקות. אפשר להניח מלמעלה 2 פרוסות עמק לייט.
ניתן לאכול בערב - ללא פחמימות. המתכון של מירי שלנו הבסיסי - אפשר להוסיף פטריות/כרוב/ גזר מגורד להעשרת הפשטידה, טעים גם בלי טל העמק לייט , טעים ביותר עם הוספת מעט שמיר... לשאלתך יהודה בלשונית חיפוש ובהקלדת המילים פשטידת טונה בפורום מתכונים (כל המילים לא רק הכותרת), תמצא את אותה הפשטידה ודומות לה חלביות או בשריות....באדיבות מירוש אפוש ומכלל היקרות בהצלחה.... הפשטידה האהובה תהיה על שולחני כבר הערב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|